RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:01:56)

hahaha moj vec ima dvije god, kako im curu a to mu je jastuk i to kod svekrve i ne daj Boze da ko legne na taj jastuk, a ovdje kod kuce ima mali jastucic koji zove beba i on je samo za zagrliti a niposto stavit pod glavu [sm=smiley36.gif] a ono izmisljeni prijatelj da snjim prica ili da se igra to nisam primjetila[sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:04:18)

moja ima Vegi...curicu koja ne slusa i kvari joj igru, uzima igracke i koju ja treba da naruzim povremeno [sm=smiley36.gif]...tako da ja nekad ruim zrak metar od nje [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:06:06)

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Rose kad je ono tebi.amnio??

u srijedu aBd

Sretno draga,da aBd sve bude ok i javis nam lijepe vijesti :)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:07:45)

Moj isto nema izmisljenog prijatelja al zato se zna igrati sam pa nesto prica na engleskom[sm=smiley36.gif]koma ziva... On izgleda ove crtane.sto.gleda pa se uzivi.u te uloge jer se auticima igra a to.gleda [sm=smiley36.gif]ma nek.su zivi.i zdravi

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:09:16)

Meni rodica prica da njen mali isto.ima nekog prijatelha skojim se druzi i igra i kaze ovakav je onakav,ovakp izgleda.. Kaze skroz ga u detalje opise[sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:12:23)

moja ovu ne opisuje ali joj uglavnom stane u dlan kada zeli da je skloni s puta [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:12:52)

Rose kad je ono tebi.amnio??

u srijedu aBd

Sretno draga,da aBd sve bude ok i javis nam lijepe vijesti :)

akoBogda bi ce [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:20:31)

moja ovu ne opisuje ali joj uglavnom stane u dlan kada zeli da je skloni s puta [sm=smiley36.gif]

Hahhaha djeca i.njihova masta:) nikad kraja

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 20:21:32)

ja ne gledam nista od ovoih indisjkih, turskih, spanskih ili hrvatskih serija...[sm=smiley36.gif] kod mene piju vode samo anatomije, CSI, scifi i jedva cekam 1 marta da krene nova sezona once upon a time...to na internetu pratim...kod nas kasne dok otkupe a ja ne mogu cekati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

I ja samo ovu tursku gledam jer znam tturski pa.mi.dobro.dodje malo slusanja :)
A isto volim te navedene,pogotovo te krimi serije:)

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 21:18:09)

Ma i ja rose isto gledam samo na foxu i fox lifeu americke serije, ali me nerviraju sto prekidaju po sto puta pa sam prestala sve pratiti [sm=zmeden.gif] ma da su filmovi zakon [sm=smiley1.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 21:20:09)

ovih sam se dana toliko filmova nagledala, da ne znam ni sama koliko [sm=smiley36.gif] ako vam treba preporuka, samo mi javite koji zanr filma volite i preporucim vam koji dobar [sm=smiley36.gif]

saamy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 22:05:48)

Vece drage moje,kao ste vi meni?

Mene ne popuštaju grudi pokušavam istiskat ali opet su bolne uffff

Da vas pitam je su li koju sjekli kad? Mene su baš je bolno pa koliko traje ta bol nemogu se namjestit za sjedit nešto kao breca[sm=zmeden.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 22:37:41)

IZVORNA PORUKA: saamy

Da vas pitam je su li koju sjekli kad? Mene su baš je bolno pa koliko traje ta bol nemogu se namjestit za sjedit nešto kao breca[sm=zmeden.gif]

Saamy nisam te najbolje skontala.. Sta jesu li sjekli??? Vidi draga grudi.su inace bolne prvih sedam dana otprilike jos ako imas puno mlijeka a bebica ne moze sve podojiti moze doci do.upale..moras obavezno da iatiskavas mlijeko ili ispumpaj..najbolje ti je pumpicom jer ces vecu kolicinu istiskat za kratko vrijeme nevo kad bi rucno... Mozfa boli al moras da ti se ne upale i ne daj Boze mastitis fasovala....jesu ti crvene,imas li kvrzica...ako bas ne mozes sama otidji u bolnicu il negdje tek ti oni malo oslobode( ne znam jwl rade to i kako)

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 0:30:27)

IZVORNA PORUKA: saamy

7 dana dok konci nisu ispali...bas je bilo bolno

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 8:30:45)

Jutrooo zene [sm=smiley1.gif]

Kod mene jucer nikakvih bolova ... bebica se izgleda bas ulijenila il joj je toliko lijepo unutra [sm=smiley36.gif] tako da opet danas idem na CTG i sve sto mogu je da ceeeekaaaaam...

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 8:59:31)

Jutro i od mene, PRAVNICA kazem ti ja, ti ces s nama u mart [sm=smiley36.gif] nek bebac izadje kad bude spreman, on nigdje ne zuri, normalno da mu je lijrpo u maminoj pupi [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 9:10:56)

Jutro [sm=nosecka.gif] jeste se naspavale:).... Ja sam prespavala citavu noc al sam kasno legla pa bih mogla jos:)....

Pravnica nece beba vani,fino,toplo u pupi:)... Neka draga,samo opusteno..mad odluci izaci tad ce:)...

Selzy kako si ti? Boli li sta....

Kod nas tmurno i kisovito[sm=smiley13.gif] bas nikakav dan....

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 9:22:37)

bejbii bole sve kosti dole [sm=jezicek.gif] dok se dignem iz kreveta treba mi vremena, boli li tebe? Jedes li ti ljuto? Kazu kao ne valja a sad citam po forumima da nema u opste negativan uticaj na bebu i da nigdje nije dokazano da ne valja, ehhh meni se sinoc jeo chili cips onaj bas ljuti i spucala sam veliku onu kesu [sm=smiley36.gif] mali se rita, cak mi se cini da mu odgovara [sm=jezicek.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 9:32:17)

zenice jeste li osjetile zemljotres [sm=zmeden.gif] bas se prepadoh :/

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 10:48:18)

IZVORNA PORUKA: Selzy

bejbii bole sve kosti dole [sm=jezicek.gif] dok se dignem iz kreveta treba mi vremena, boli li tebe? Jedes li ti ljuto? Kazu kao ne valja a sad citam po forumima da nema u opste negativan uticaj na bebu i da nigdje nije dokazano da ne valja, ehhh meni se sinoc jeo chili cips onaj bas ljuti i spucala sam veliku onu kesu [sm=smiley36.gif] mali se rita, cak mi se cini da mu odgovara [sm=jezicek.gif]

I mene isto tako boli....ma dok se na stranu okrenem ko kit[sm=smiley36.gif]bas mi je tesko.... Jedem i ja ljuto... Jedem vala sve sto mi se jede[sm=smiley36.gif] i ja sam neki dan taj chili chips jela[sm=smiley36.gif] i bas mi se jede svaki dan, al necu puno tih cipsova....ja se ovaj mjesec dvije kile udebljala,bas nisam puno :)... A primjetila sam da oticem nekad..najvise poslije kupanja..neju noc su mi noge ko balon bile,bas se zacudih...ko da nisu moje noge i vas puno trnem..jel i ti??

lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 11:27:28)

zdravo trudnice, bebe se bas ulijenile, vruco im i lijepo u maminim pupama pa nece vani na ovo oblacno vrijeme, pametne bebice. I kod mene je oblacno i kisovito, dan je samo za spavati.

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 11:40:38)

jeste li mi se naspavcale, ja bas i nisam mali dosao kod nas oko 4 i spavao mi na prsima, ruka mi uturnula uh..
tako da sve sto sam danas planirala raditi otpada samo bi lezala i spavala

jeste li vi gledale prognozu za naredu sedmicu, kad sam vidjela da predvidjaju snijeg bas sam se rastuzila, ja jedva cekam sunce, proljece i lijepo vrijeme, a ono opet minusi, iskreno se nadam da ce fulati [sm=smiley36.gif]

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 13:02:51)

Evo mene sa ctga... hehe... nikakvih promjena jos uvijek... al neka, bolje da saceka jos dva-tri dana, posto su dezure sutra i prekosutra... sve neki cudni dr na rasporedu [sm=smiley13.gif] Ma zna beba kad ce [sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 13:07:36)

Bejbibi meni srecom ne oticu noge, jos nisam osjetila, ali prsti na rukama da, osjetim kako zatezu kad stisnem saku a inace muzeva vera koja mi je bila prevelika sad taman na srednji prst, znaci prsti ko kobasice [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 13:42:01)

dancek [sm=nosecka.gif]

samo da vam mahnem, i ja sam se pravo razlijenila. Jucer bila kod mame na rucku pa sam odmarala od kuce i kuhanja [sm=smiley36.gif] danas cu nesto brzinski pa veceras imamo goste. Trebala bih mozda kakvog kolaca napraviti.

Vidim pricate o ljutoj hrani, ja iskreno jedem sve sto stignem. Ponekad mi organizam zatrazi i neku takvu glupost poput cipsa, pa onda beba skace ko luda. Onda pocnem pricati sa njom [sm=smiley36.gif] izgleda ona trazi [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 98 [99] 100   Sljedeća stranica >   >>