AzraB -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (26.2.2015 19:24:14)
|
IZVORNA PORUKA: Selzy AZRAB blago tebi pa se ne bojis poroda, super si, tako i treba, mene Boga mi trema lomi pravo, jos danas na ctg-u kako lezim i razmisljam primaklo se bas, neka me trema uhvatila, jos pored mene zenica ima kontrakcije ne moze da lezi, salju je u salu da se porodi, uhhh ja ko da se meni desava ahahhahah, valjda se skontam do poroda [sm=smiley36.gif] mislim skupim hrabrosti [sm=jezicek.gif] BEJBIBI draga obavezno javi je li se curica okrenula, ja sam mislila da je jos rano, alči eto cim sam usla u 9-ti on se pripremio [sm=smiley1.gif] iskreno i ne razmisljam, meni samo na pameti kako jedva cekam da izadje i da se druzimo svi zajedno. I pokreti u stomaku su nesto posebno, ali drugacije je sigurno kad je beba u tvojim rukama. Naslusala sam se svakakvih prica i iskustava, nijedna zena nije isto prosla. Neko lakse, neko teze ali sve se na kraju porodimo i dobro zavrsimo aBd.. Svjesna sam da mora boljeti, ali i drugarice koje su se vec porodile oko mene kazu da zaista vrijedi i taj bol, kasnije sve zaboravis. I mene ce sigurno neka trema opaliti kad se priblizi, ali ipak mislim da ce sve biti kako treba aBd.. Budi pozitivna i vidjet ces da ce sve aBd proci kako treba. Kod mene beba vec 3 kontrole zaredom u pravilnom polozaju [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|