Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (26.2.2015 14:13:46)
|
IZVORNA PORUKA: AzraB IZVORNA PORUKA: marseljeza Pozdrav od terminuše :) Moja beba ne želi vani ni danas, očito [sm=smiley36.gif] Joj AzraB, gdje ti sunce vidiš? U moj sarajevskom kvartu nema ga za lijeka, eto mene do tebe [sm=smiley36.gif] Što se tiče tih slika, imam ih i ja. Imala sam i darovanje, pa su mi prijateljice između ostalog poklonile to profesionalno fotografisanje, pa će to da bude lijepa uspomena aBd :) Jel mi ovo Pravnica na pregledu još uvijek ili se porađa? [sm=bravo.gif] Ja ću očito zaključiti mjesec [sm=smiley36.gif] na Ilidzi, ali se opet sakrilo [sm=smiley13.gif] mozda se Pravnica do sad i porodila, izgleda ti zakljucujes mjesec [sm=smiley36.gif] Drage moje, kako ste mi? Evo ja maloprije sa pregleda... otvorena 3 prsta [sm=bravo.gif] al bolovi su mi iregularni... znaci konstantno me boli podnustomaka... to me otvara valjda. Htjeli me ostaviti ali posto sam blizu, poslali me kuci da cekam prave bolove. Uglavnom gdje je tu je izgleda. Marseljeza... meni su takvi bolovi poceli od prvog vaginalnog pregleda, znaci to je bio okidac... hehe...
|
|
|
|