marseljeza -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (25.2.2015 17:34:12)
|
IZVORNA PORUKA: Pravnica IZVORNA PORUKA: marseljeza Moja beba danas manja neko prošli put, oko 4100, što je prihvatljivo kaze on. Opet me nije gledao ginekološki, da u petak ponovim ctg, pa u subotu opet uzv, a ako isto sve ostane onda u ponedjeljak na komisiju. htio me je sutra poslati, ali eto predomislio se. ja sam mu rekla doci u subotu nek me porodi, ne znam kako i ne znam nacin, ne zanima me, poludit cu vise [sm=smiley36.gif] Eto meni je sutra termin [sm=smiley36.gif] zvanicno.... Jucer poslije pregleda mi je rekao da ce mozda biti malo krvi i da se ne uplasim. Eto pojavila se ona smedja krv (kao kad se tek dobije) sinoc malo, a danas vise... i cijeli dan me nesto boluckalo, pa nadat se sa je to to. Sutra cu aBd na kontrolu pa cu vidjeti kako stvari stoje. Mozda se sretnemo na komisiji u ponedjeljak... ko zna [sm=jezicek.gif] Draga moja, ja se iskreno nadam da nećemo, već da ćemo do vikenda u sobi ležati sa našim bebama :) Mene je baš neka nervoza uzela, znam da se u 90% slučajeva prenese, al ja sam kontala da ću i ranije roditi. Očito, nije kako ja hoću :D
|
|
|
|