bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (28.2.2015 16:45:30)
|
Evo je jubilarna[sm=bravo.gif] Ja malo odspavala, maloprije ustala,pojela narandzu,bananu,stalno kisem,pomalo kasljem, nadam se da nece biti gore..nekad osjetim kako me grlo steze al se nadam da nece gore sta biti...M mi se jos uvojek muci sa nosom i kasljem, najgore sto ne zna nos ispuhat pa stalno curi,smrce,pun nos a nikako da ga ocistimo:(... Isli malo do fisa, moram etison uzet al samo gledali..u ponedjeljak cemo do jos jedne radnje sa tepisima pa cemo tu gledat da uzmemo.... Kisa ovdje bas dosadan dan..ALMAN nadam se da ce grojesiti za prognozu al cisto sumnjam,vidjet cete da ce do maja biti i sninega i kise[sm=smiley36.gif]...bas poludilo sve[sm=zmeden.gif]... Maloproje mi mm cita neke.vijesti o nekom ubistvu, ma reko Boze sta je ovo.svijet poludio..jel uvijek.ovako bilo il se u zadnje vrijeme bas pogorsalo...onda vidim po sarajevu ludnica[sm=smiley13.gif]bas nigdje covjek nine siguran....jao sto mene sad depresija.spucala[sm=smiley36.gif] na hajf,necu vise o ovome heheh Saamy draga i mene su sijekli i ja nisam minimalno 15 dana mogla sjediti kako treba,a cini mi se i onih 40 dana..znam da sam stalno na stranu sjedila i.lezala...srecom stolica me nije mucila, imala sam proljev pa uzmi neke cepice da se procistic ako ti je tvrda...strpi se malo draga, znam daboli, pecka al proci ce to.. Polako samo i ne naprezi se..bice ok kad spadnu konci ako nisu vec... Neka je preporucila neku kremu ovdje za tu ranicu ako ne grijesim[sm=zmeden.gif] ja sam se cini mi se kamtarionovim uljem mazala,inace je dobro za ranice... Pravnica,marseljeza kako ste?? Ostale gdje ste???
|
|
|
|