RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 14:19:22)

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Ej drage moje jel.koja cula za Nistatin Mast?? Jedna poznanica mi je rwkla da je njoj dr prepisala to u devwtom da se maze da ne bi pucala dole i stvarno kaze da nije nit su je sijekli pa kontam uzet

nistatin je za gljivice

Jrste za gljivice,ali je njoj prepisala doktorica da se maze kako ne.bi pucala i kaze da nije...

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 14:22:32)

Mi isli malo setati, izdrzala sam [sm=bravo.gif]..cudo Bozije hehe..bolio me pomalo stomak ko lazni trudovi al nisam se dala [sm=smiley36.gif]...kupila sam hurme i maslinovo ulje da pijem po kasikicu svako.jutro nebil cura izletila[sm=smiley36.gif]

A Alman nisam kupila tampone nesto me strah da ih stavljam[sm=jezicek.gif] kupila sam pamuk vatu onu obicnu, dugacku pa otkinula malo, natoopila je kantarionovimi stavila dole..nisam bas unutra metnula[sm=smiley36.gif]...vala mora nesto da pomogne od silnih ovih dzidza sto sam se naoruzala[sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 14:43:08)

Mi isli malo setati, izdrzala sam [sm=bravo.gif]..cudo Bozije hehe..bolio me pomalo stomak ko lazni trudovi al nisam se dala [sm=smiley36.gif]...kupila sam hurme i maslinovo ulje da pijem po kasikicu svako.jutro nebil cura izletila[sm=smiley36.gif]

A Alman nisam kupila tampone nesto me strah da ih stavljam[sm=jezicek.gif] kupila sam pamuk vatu onu obicnu, dugacku pa otkinula malo, natoopila je kantarionovimi stavila dole..nisam bas unutra metnula[sm=smiley36.gif]...vala mora nesto da pomogne od silnih ovih dzidza sto sam se naoruzala[sm=smiley36.gif]

rodila dijete a strah je gurnut tampon...nece on nigdje propast [sm=smiley36.gif]

anitaa -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 15:02:58)

bejbibi i tebi se približi, sad će to za tren [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...znam da su nama na vježbama za trudnice preporučivali Hippovo ulje za trudnice za masiranje međice, i ja mazala i mazala i rodila na carski

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 15:36:51)

rodila dijete a strah je gurnut tampon...nece on nigdje propast [sm=smiley36.gif]

Hahah[sm=smiley36.gif] sta ja znam gdje ono moze zalutati[sm=jezicek.gif] sto je sigurno sigurno je haha

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 15:37:54)

IZVORNA PORUKA: anitaa

bejbibi i tebi se približi, sad će to za tren [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...znam da su nama na vježbama za trudnice preporučivali Hippovo ulje za trudnice za masiranje međice, i ja mazala i mazala i rodila na carski

Blizi se draga blizi[sm=smiley36.gif] a sve mi se cini da cu i ja tako sada[sm=jezicek.gif]svasta nesta koristim,maz,jedem i na kraju ce bit cr[sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]

marseljeza -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 15:44:39)

Bila i ja na CTG-u, od jutros imam i ja te bolove, čak je nešto i izletilo iz mene, valjda dio sluznog čepa šta li, znam da sam se ko dijete obradovala [sm=bravo.gif] Mene moj doktor ne voli, govorim mu ja tako i on meni šta ima veze, pa rekoh šta ako se porađam, pa znat ćeš kaže, dođi ti meni ujutro i[sm=smiley36.gif] Očito kako je meni sve ovo postao cirkus, tako je i ljudima oko mene.

Pravnice, rekla sam ti ja bona, za vikend ćemo mi ako Bog da :) Možda budu i praznične bebe [sm=smiley36.gif]

Marien, imamo cijeli ljeto za šetnju sa bebicama, super kad smo blizu :)
Taman da se svi fino upoznamo kad rodimo aBd :)

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 15:51:00)

E marseljeza i pravnice oduzilo se ovo kod vas[sm=smiley36.gif]...nadam se da cete se poroditi sto prije aBd,mogu mislit kako vam je dosadilo....

marseljeza -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 15:52:11)

Dosadilo? Ma moram novu riječ izmisliti za svoje stanje, ta je blaga [sm=smiley36.gif]

Pravnica -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 15:59:18)

Hahha... bas tako... dosadilo je preblaga rijec [sm=jezicek.gif] al neka, samo nek se rode zive i zdrave bebice. Ma izgleda da cemo otvoriti mart, necemo mi da ostavljamo martovske terminuse same [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 16:10:36)

Neka neka,samo vi,ionak nas ima malo u martu[sm=smiley36.gif]

Selzy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 18:56:15)

Hehe pravnica taman nam se pridruzite u martu, posto nas je malo [sm=smiley36.gif] AZRAB draga ista sam ti, kako sam usla u 9-ti, cesto u wc, jos imam strasan pritisak dole valjda kako se beba okrenula, okretanje u krevetu katastrofa bolno, kosti me sve dole bole, ma ko rastelovana [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jos uz to sve me i zgaravica muci, nije nam lahko [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:05:31)

prvnice i marseljeza u potpunosti vas razumijem kako vam je dojadilo tako mi je bilo i samoj, samo sreca vam je pa ne lezite u bolnici i da tu cekate hoce li krenuti porod, barem ste kuci pa i brze vrijeme prolazi [sm=smiley1.gif]

bejbibi ja svom malom a i sebi kod zacepljenog nosa pretezno stavljam fiziolosku vodu ili morsku vodu, donesem svako ljeto po jednu flasu sa mora, tako da ne kupujem one sprejeve u apoteci[sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:19:59)

Ma ja mu stavljam navecer pred spavanje operil za djecu..ne mogu ga gledati da se muci... A nekad i onaj aquamaris...

Sta je ovo zenica nigdje[sm=zmeden.gif] sto se ovako slabo pise zene drage??...

Selzy i ja imam taj pritisak na mjehur,satra me,bas bude bolno... A noge moram skroz polako dici na kauc da legnem na bok.inace ma tako prepone zabole uh....a nekad dok.hodam me tako zigne dole.da se moram sakupiti, spustiti malo da se to smiri...

Sta se radi kod vas??? Ja i M sami,bas nesto dosadno.. Al u 8 ce.mi serija pa onda imaju.filmovi na pink bice nesto valjda interesantno :))... Trenutno gkedam big bang koju pinavlajju po treci put ispocetka[sm=smiley29.gif]

I da,da javim da je sa prijateljicom sve ok hB[sm=bravo.gif] prokucalo srculence malo, bas sam vesela[sm=smiley1.gif]mashallah

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:23:33)

ma da rekli smo ti da je mozda bilo prerano za srculence [sm=smiley1.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:40:57)

ma da rekli smo ti da je mozda bilo prerano za srculence [sm=smiley1.gif]

Pa i ja sam citala da se od 6 sedmice pocinje cuti al svaka beba sw individualno razvija tako da su zenice pisale da su i tek.oko 9 sedmice tek cule:))... Ma samo nek je dobro... Ovdje smo Bogami.imali i.tuznih vinesti:( disa,banovici, pa Samy_lo... Kako li nam je ona?? Nadam se da ce nam se javiti uskoro

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:42:02)

Rose kad je ono tebi.amnio??

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:42:14)

super bas mi je drago da je malo srce prokucalo, neka joj je hairli nek nam se pridruzi na forumu, i ja sam neki dan saznala da mi je jedna prijateljica trudna, odmah sam joj rekla da dodje na forum al eto nema je jos valja mi je podsjetiti [sm=smiley36.gif]
i ja sam sama mm otisao po malog a ja evo hocu da pravim palacinke narucio mi kad dodje da ga cekaju [sm=smiley36.gif] pa ce mo i mi neki film gledati, a i mene ste navukle na strasti orijenta, samo ja to sebi premotam kad imam vremena idu mi na zivce reklame na hajatu,

bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:51:03)

IZVORNA PORUKA: alman

super bas mi je drago da je malo srce prokucalo, neka joj je hairli nek nam se pridruzi na forumu, i ja sam neki dan saznala da mi je jedna prijateljica trudna, odmah sam joj rekla da dodje na forum al eto nema je jos valja mi je podsjetiti [sm=smiley36.gif]
i ja sam sama mm otisao po malog a ja evo hocu da pravim palacinke narucio mi kad dodje da ga cekaju [sm=smiley36.gif] pa ce mo i mi neki film gledati, a i mene ste navukle na strasti orijenta, samo ja to sebi premotam kad imam vremena idu mi na zivce reklame na hajatu,

Ja je po.drugi put gledam[sm=jezicek.gif] kaze mi mm kako mi ne dosadi haha..reko sta cu drugo raditi moram se nekako zabaviti [sm=smiley36.gif]..al pri kraju je [sm=smiley13.gif] bas govorim mm sta cu gledat kad zavrsi reko morat cu one indijske hahha a on ib iz dna duse mrzi, inace serije ne voli al indinske pogotovo haha pa ga ja zezam[sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:51:27)

u srijedu aBd

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:53:51)

ja ne gledam nista od ovoih indisjkih, turskih, spanskih ili hrvatskih serija...[sm=smiley36.gif] kod mene piju vode samo anatomije, CSI, scifi i jedva cekam 1 marta da krene nova sezona once upon a time...to na internetu pratim...kod nas kasne dok otkupe a ja ne mogu cekati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:54:17)

u srijedu aBd

sretno draga da ako Bog da budu dobri rezultati, i da sve protekne dobro

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:58:11)

sad mi nesto pade an pamet...imaju li vasa djeca izmisljenog prijatelja :D ovo se odnosi na mame cija su djeca od 2-4 godine [sm=smiley36.gif]

alman -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:58:29)

aj evo gledam na fed tv u zenici rodjene trojke, nek su ima zivi i zdravi puno godina i nek im je dragi Bog na pomoci da ih sve odgoje na ovom danasnjem vaktu [sm=smiley1.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (27.2.2015 19:59:50)

IZVORNA PORUKA: alman

u srijedu aBd

sretno draga da ako Bog da budu dobri rezultati, i da sve protekne dobro

amin i ja se tome nadam [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>