bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (9.2.2015 11:06:56)
|
Iskoristi dobru volju mmuza hahaha...ja sam nekad budala kad mm kaze da nesto kupimo a npr ne treba mi tad bas i ja kazem necu da trosim a za par dana se ispostavi da mi treba,il za mjesec nebitno al valja ga onda.nagovarati hahahha.... A za flasicu stvarno ne znam... One staklenw su bas teske, a ne daj Boze oklizne ti se ruka pa udaris bebu, naravno nece joj nista biti al plakat ce, zabolit ce... Mi imamo aventovu flasicu plasticnu, dosla kad smo kupili.pumpu...ona od 120 ml, taman jer je M dojio pa samo caj il vodu.pio iz toga a sad pije kakao[sm=smiley36.gif]...mada nije on vezan za flasicu nego meni jednostavnije a ni dudu nikad nije koristio... Ugl,ja ne bi tu staklenu flasicu.... A evo nasla sam koje su namirnice dobre za imunitet: nezaobilazni vit C, jogurt,bijeli luk,omega 3,.. Pa mozes u jogyrt staviti dva cesna il vise b luka i krastavaca i to jest, ja to bas volim uz rucak... Ribu, ljesnjake... I kopriva je dobra izgleda.. Uzmes svjezu, nasjeckas i stavis u vrelu vodu da stoji tri sata, iscjedis i to pijes...
|
|
|
|