bejbibi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar (9.2.2015 9:32:11)
|
Jutro:) raspisale ste mi se heh... Ja se nisam bas nesto naspavala. Hladno kod nas,zaledilo sve uh... Vi koje ste bile kod svojih mamica bas vam zavidim, i ja bi tako volhela :(... Najbolje je nema sta!!! Mala c sretno na kontroli, javi nam Rose i ja sam na pocetku imala nepodnosljivu zgaravicu,bas me cudilo.. Gorila bi mi pluca.. Al meni je pomoglo hladno mlijeko i svjezi bademi pa probaj.. I izbjegavaj pred spavanje jesti a kad te uhvati, podigni se malo nemoj lezati i to pomaze Alman, sretan rox malom nek vam je ziv i zdrav zajedno sa vama.puno xdravlja,srece i ljubavi :) Marien, menj isto trnu ruke :( ja bas htjela ovdje pitati za to.. Valjda ce bit ok i nije nista strasno... Zatvor imam i ja i pisala sam o tome ovdje, isto ne pomaze mi nista od navedenih,mozda donat..pijem ga svaki dan i mislim da mi se malo regulisala stolica...cepice cu ostavit za kraj aBd, pred porod da se ocistim... Bas je gadan osjecaj fuj... Izbjegavsj suho jesti, sto vise tekucine,jogurta itd da se to ustabili.. Saamy,selzy nista ne brinite,sve ce biti ok... Dijete mijenja zivot iz temelja sigurno al na pozitivno ;))
|
|
|
|