|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
8.5.2011 21:15:50   
teacher75
pa rekla sam ti kada: u drugoj polovini jula, kad je sve najskupljeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1076
8.5.2011 21:19:16   
teacher75
dadada, ne znam njemacki pa mi se tesko snaci. a odakle polijecu avioni? valja doci i do tamo....

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1077
8.5.2011 21:21:11   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: škorpija

kakva je plaža u kleku, beton, kamen, šljunak pijesakuser posted image

tičer to što tražiš bogami ćeš teško naći, mi se evo krvimo danima od čega da odustanemo: plaža pogodna za dijete, hlad, blizina prodavnice, dvosoban apartman, klima, povoljna cijena, još nismo skontali jer nema šanse da nađemo sve zajedno

sljunak

a povoljan apartman i hlad imate u lovistu, moja sestra i zet su tamo godinama ljetovali i stvarno jeste lijepo, ali ja sa malom djecom ne bih isla tako daleko je to kraj peljesca.

a teacher ne znam vise vidi li se kopno, mislim da se vidi peljesac,ali nije preblizu koliko se sjecam.a ja nemam kada lezati na plazi sa dva djecaka a posebno ove godine kad su se docepali svojih nogu a cisto  sumnjam da ces i ti sa Lanom imati kada lezati.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1078
8.5.2011 21:22:41   
Anoniman
teacher, a jeste li razmisljali o placanju na rate, preko agencije lijepo u neki hotel, opet je to manje briga, a bogami hotelske obroke malo gdje si mozes priustiti u restoranima

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1079
8.5.2011 21:22:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa rekla sam ti kada: u drugoj polovini jula, kad je sve najskupljeuser posted image
evo ti...samo moras nekako do njemackeuser posted image ...podesila sam odokativno datum, all inclusive i za dvoje odraslih

http://ww2.tui.com/index.php?KID=790006&id=4&showresult=1&detail=zielgebiet&engine=pauschal&changeReg=&personen=25%3B25%3B-1%3B-1%3B-1&termin=1310724000&ruecktermin=1311415200&formular=4&dummyvar=1&agent=&refresh=&killVakanz=&personen_checker=1&lang=&TTIBEV3=3244008dbdd83162a39327432dbf6512&nurflug=&nSTART=2&sleistung=&sportmoeglichkeiten=-1&flextime=&dauer=6_7&ferientermine=-1&udf=0&udfRegion=-1&erwachsene=25%3B25&kinderSelect=-1&alter1=-1&alter2=-1&alter3=-1&abflughafen=-1&kategorie=-1&verpflegung=4&zimmer=-1&preis=&marke=&hotelkette=-1&hbfges=0&hbfanz=0&hbfempf=0&shotel=&input_crs=&s_ort=&anzahl_treffer_seite=10

Neposredna veza do poruke: 1080
8.5.2011 21:23:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sahara

teacher, a jeste li razmisljali o placanju na rate, preko agencije lijepo u neki hotel, opet je to manje briga, a bogami hotelske obroke malo gdje si mozes priustiti u restoranima

ne bih u hotel, jer ionako lani moram kuhati, tako da mi se ne isplati, najradije bih sobu blizu plaze sa kupatilom i upotrebom kuhinje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1081
8.5.2011 21:25:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

evo ti...samo moras nekako do njemackeuser posted image ...podesila sam odokativno datum, all inclusive i za dvoje odraslih

http://ww2.tui.com/index.php?KID=790006&id=4&showresult=1&detail=zielgebiet&engine=pauschal&changeReg=&personen=25%3B25%3B-1%3B-1%3B-1&termin=1310724000&ruecktermin=1311415200&formular=4&dummyvar=1&agent=&refresh=&killVakanz=&personen_checker=1&lang=&TTIBEV3=3244008dbdd83162a39327432dbf6512&nurflug=&nSTART=2&sleistung=&sportmoeglichkeiten=-1&flextime=&dauer=6_7&ferientermine=-1&udf=0&udfRegion=-1&erwachsene=25%3B25&kinderSelect=-1&alter1=-1&alter2=-1&alter3=-1&abflughafen=-1&kategorie=-1&verpflegung=4&zimmer=-1&preis=&marke=&hotelkette=-1&hbfges=0&hbfanz=0&hbfempf=0&shotel=&input_crs=&s_ort=&anzahl_treffer_seite=10

user posted image user posted image user posted image e jesi me nasmijala, mm daleko i komplikovano da ide do orebica pa na korculu, a ti spominjes njemacku i presjedanja na aerodromima. kad bih mu predlozila ovako nesto, rekao bi mi da sam zrela za ludniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1082
8.5.2011 21:26:01   
Anoniman
Pa opet otidji do agencije, i oni imaju apartmana a kazem ti mozes se dogovoriti da placas na rate, pa samim tim ti je lakse odabrati mjesto ako bude malo skupljeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1083
8.5.2011 21:28:24   
Anoniman

http://ww2.tui.com/index.php?KID=790006&id=4&showresult=1&detail=zielgebiet&engine=pauschal&changeReg=&personen=25%3B25%3B-1%3B-1%3B-1&termin=1310724000&ruecktermin=1311415200&formular=4&dummyvar=1&agent=&refresh=&killVakanz=&personen_checker=1〈=&TTIBEV3=3244008dbdd83162a39327432dbf6512&nurflug=&nSTART=2&sleistung=&sportmoeglichkeiten=-1&flextime=&dauer=6_7&ferientermine=-1&udf=0&udfRegion=-1&erwachsene=25%3B25&kinderSelect=-1&alter1=-1&alter2=-1&alter3=-1&abflughafen=-1&kategorie=-1&verpflegung=4&zimmer=-1&preis=&marke=&hotelkette=-1&hbfges=0&hbfanz=0&hbfempf=0&shotel=&input_crs=&s_ort=&anzahl_treffer_seite=10

user posted image user posted image user posted image e jesi me nasmijala, mm daleko i komplikovano da ide do orebica pa na korculu, a ti spominjes njemacku i presjedanja na aerodromima. kad bih mu predlozila ovako nesto, rekao bi mi da sam zrela za ludniceuser posted image user posted image user posted image
e pa reci mu nemre i jare i pareuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1084
8.5.2011 21:29:41   
Malenaoduvijek

teacher za vas je definitivno klek, nije daleko, nije toliko skupo.blizu vam je neum za nabavke, ima kafic na plazi u hladu za tm i nema auto za Lanu i jako je mirno za odmora se ubilo.

Neposredna veza do poruke: 1085
8.5.2011 21:30:22   
teacher75
al lijepo je sanjati, stvarno je djaba, da nemamo user posted image , uputili bi se na neku ovakvuv destinaciju sigurnouser posted image ma na kraju dabogda da i u klek odem kako je krenulouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1086
8.5.2011 21:31:08   
Anoniman

ne bih u hotel, jer ionako lani moram kuhati, tako da mi se ne isplati, najradije bih sobu blizu plaze sa kupatilom i upotrebom kuhinje
a sto joj moras kuhati...mislim da ti i oni sve mogu napraviti kako im kazes...odaberes uvijek nesto sto ona voli i moze jesti...ala ribicu, supice, povrce...

Neposredna veza do poruke: 1087
8.5.2011 21:33:34   
teacher75

a sto joj moras kuhati...mislim da ti i oni sve mogu napraviti kako im kazes...odaberes uvijek nesto sto ona voli i moze jesti...ala ribicu, supice, povrce...

voli najvise povrce s mesom kad joj skuham i izblendam, uz izigravanje klovna, pregledanje moje sminke ili nakita ne bi li sto vise pojelauser posted image da ne odem OT, al vec mi je muka kad pomislim na hranu. prosle godine je jos dojila i kupila joj raznorazne hipp teglice voce i povrce jer nisam kontala kuhati, zivjela je na vocnim kasicama, povrtne bi pojela samo par kasika i morala sam bacati

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1088
8.5.2011 21:37:20   
Anoniman

ma na kraju dabogda da i u klek odem kako je krenulouser posted image

A ti fino u Neum, pa umjesto rucka u restoranu ponesi kao i svi, na plazu pite koju si ponijela od kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1089
8.5.2011 21:39:22   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

A ti fino u Neum, pa umjesto rucka u restoranu ponesi kao i svi, na plazu pite koju si ponijela od kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jao grozno, ali u pravu si ovaj neum je stvarno takav, mi odemo do neuma dignemo pare na bankomatu, kupimo sto treba i nazad jer je stvarno kriticno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1090
8.5.2011 21:40:30   
Džanolino
Moze li mi neko preporuciti smjestaj u Tucepima, ne mora biti odmah uz plazu, a ne bih bas ni da se spustam paraglajderom. Trazim nesto povoljno, ako imate kontakt tel. od nekog kod koga ste bili ili sl. bila bih vam zahvalna.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1091
8.5.2011 21:43:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jao grozno, ali u pravu si ovaj neum je stvarno takav, mi odemo do neuma dignemo pare na bankomatu, kupimo sto treba i nazad jer je stvarno kriticno

Mi bili prije 2godine 3 dana, rekla sam nikad vise. Plaze prepune, voda hladna, na plazi sve neke babe, koje hvataj priliku kad ce te "safatati" da te ispitaju ko si, odkale si, rad radis, koga imas...jedna me je cak tako pitala kolika su nam primanjauser posted image
Niko ne zna plivati(haman) guzva u vodi tamo dokle mozes stati, poslije te linije nigdje nikoguser posted image cirkus
ma treba nekad otici i u Neum da imas sta ljudima pricati, umjesto viceva

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 1092
8.5.2011 21:45:23   
Anoniman
A vrhunac je bio navecer, kada je poslije Olivera zasviralo kolo i pola raje iz restorana ustalo da igra...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1093
8.5.2011 21:49:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Džanolino

Moze li mi neko preporuciti smjestaj u Tucepima, ne mora biti odmah uz plazu, a ne bih bas ni da se spustam paraglajderom. Trazim nesto povoljno, ako imate kontakt tel. od nekog kod koga ste bili ili sl. bila bih vam zahvalna.user posted image user posted image user posted image

u tucepima nema nista jeftino

(odgovor članu Džanolino)
Neposredna veza do poruke: 1094
8.5.2011 21:51:53   
Malenaoduvijek

A vrhunac je bio navecer, kada je poslije Olivera zasviralo kolo i pola raje iz restorana ustalo da igra...

e super je to, mi smo jedno vece ostali u neumu i vecerali u jednoj basti bilo je pravo lijepo, ali kad smo malo prosetali i dosli tamo gdje je veliki parking i one baste uz obalu ono je kriza prava.... seljada u malom ali bukvalno..ali srecom mi smo se brzo pokupili i nazad u klek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1095
8.5.2011 21:55:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

e super je to, mi smo jedno vece ostali u neumu i vecerali u jednoj basti bilo je pravo lijepo, ali kad smo malo prosetali i dosli tamo gdje je veliki parking i one baste uz obalu ono je kriza prava.... seljada u malom ali bukvalno..ali srecom mi smo se brzo pokupili i nazad u klek user posted image user posted image user posted image user posted image

sjecam se i ja tog kola, jer smo prije 2 godine bili nekoliko dana u hotelu neum-nesto super povoljno iskrslo a i ja bila trudna 7.mj. pa nismo htjeli nigdje daleko. bilo je ok dole ispod hotela, muzika uzivo, setnja i tako to ali na onoj tamo strani je bas bilo roke kokeuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1096
8.5.2011 22:01:02   
teacher75
mala1994, a u kojem periodu ste vi isli u klek i jel bila guzva na plazi?

Neposredna veza do poruke: 1097
8.5.2011 22:01:04   
ElmaB
Imaš u Kleku, Neum-Klek, ja sam bila, tursitičko naselje. Sve su kućice i imaš male, tj. 35 kvadrata, kompletno opremljeno i sedam dana u sezoni ti dođe oko 500 KM, bez hrane, samo najam. Ali idealno je za djecu, kućica je samo vaša ima i bašta, a nema automobila. Sve je blizu, i plaža i prodavnice.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1098
8.5.2011 22:03:42   
Malenaoduvijek

mala1994, a u kojem periodu ste vi isli u klek i jel bila guzva na plazi?

mi smo isli u augustu, a isli smo na malu plazu na kojoj nije guzva, a ima i velika centralna plaza i u toku sedmice je ok, a za vikend budu vikendasi pa je malo veca guzva,a li nije ni blizu neuma.

Neposredna veza do poruke: 1099
8.5.2011 22:05:50   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Imaš u Kleku, Neum-Klek, ja sam bila, tursitičko naselje. Sve su kućice i imaš male, tj. 35 kvadrata, kompletno opremljeno i sedam dana u sezoni ti dođe oko 500 KM, bez hrane, samo najam. Ali idealno je za djecu, kućica je samo vaša ima i bašta, a nema automobila. Sve je blizu, i plaža i prodavnice.

jeli to mislis na one kucice od deaka?oni su prosle godine dosta poskupili, mi smo bili prvije dvije godine i bilo je dobro.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *