|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
8.5.2011 11:17:42   
leona81
@teacher klek ti je super mjesto, blizu autom, od sa je 3,5 sata...dubrovnik ti je sat i 15 min udaljen...plaza super, imas kafic odmah tu, pogodno za djecu, imas kuce odmah do mora dakle mozes skocit s terase u more haha:) mi smo dosad tamo ljetovali ali ove 2 godine imamo ekstra ponudu za tivat pa nam se vise isplati...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1026
8.5.2011 11:25:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

i samo da jos dodam...kao reklamuuser posted image user posted image user posted image ...oliver dragojevic je lucanin...tamo je svako ljeto...ima "svoju" kafanu pa tako cesto i zapjeva za raju...dzabauser posted image

e ovome je kupilo

i meneuser posted image ..kada je tamo odprilike? koji period? cijelo ljeto ili? navrati li mu Grašo?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ima on svoj gliser...za cas je on na relaciji split-luka...a ja do sad nisam bila ni jedno ljeto da ga nisam vidjela i culauser posted image user posted image ...doduse, ja ostajem sramotno dugouser posted image tako da....

mi smo mislili ici u v. luku al kad smo vidjeli posto je trajekt, odustali smo od te idejeuser posted image user posted image user posted image
za auto 400 kuna samo u jednom smjeru plus po 50 kuna po osobi- znaci tamo-vamo bi nas doslo 1000 kuna samo za trajektuser posted image user posted image user posted image
to su cijene iz splita ili drvenika...najjeftinije, i najkrace ti je iz orebica...cijena za auto+ vozac je oko 40 KN, a za osobu najvise 15...mislim da je 11kn

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1027
8.5.2011 11:27:55   
Anoniman
http://www.ikorculainfo.com/hr/otok-korcula/vozni-red-trajekti-za-korculu-2010.htm

evo ti ovdje...prva tabela...58 kn dakle za auto, 12kn za osobu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1028
8.5.2011 11:28:14   
Adana
IZVORNA PORUKA: palachinken

Mi smo išli u Trpanj lani i preklani. Samo nas dvoje, ruksaci, voz, trajekt i fenomenalno nam je bilo.
Elem, meni je Trpanj nekako drag, valjda zbog lijepih uspomena. Gradsku plažu smo izbjegavali, nisam nikad ni prošla kraj nje, nego smo se smještali na jednu od mnogih manjih zabačenih plažica. Mi inače volimo malo aktivniji odmor, pa smo znali poraniti i u čamac, pa onda čitav dan veslati od plaže do plaže. Imaš divne šetnice, a more...more je pre-čis-to! Nakon godina Makarske rivijere, ja sam se zabezeknula!
Naveče nemaš plaho izbora, nekoliko kafića, ja po restoranima ne jedem, pa ti to ne znam i sve je to brzo gotovo, do ponoći. Ali mi se izmorimo tokom dana i nismo neki clubbing tipovi, pa mi i
odgovara.
Smještaj je jeftiniji u odnosu na druga mjesta.
Meni nije za djecu, doduše ne znam kako je kad imaš auto, ali s malim djetetom ti je ograničen radijus kretanja, a Trpanj nekako razvučen. Ako nađeš smještaj na rivi, daleko ti najljepša plaža, a ta gradska što na rivi mi je ona tipična Hrvatska plaža (bez hlada) sa milion ljudi i ne baš čistom vodom, a pride je poblizu pristalištu trajketa.
10-15km od Trpnja je plaža Divna. To je fenomenalno iskustvo - onako kristalno čisto more i sva je netaknuta. A ima i nekih malih zabačenih ribarskih naselja.
Kažem, lijepo je, ali ko voli da je non-stop u pokretu.

Hvala draga na ovako opseznom odgovoru! :)
Isli bi autom, ali tetka nam bas i nije tip za velika hodanja. :) Vidjecemo sta se jos nudi, pa... :)
Cula sam za neku cesku plazu, ili tako nekako da je lijepa. Uglavnom niko ne hvali tu gradsku. :)
Hvala ti jos jednom!

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1029
8.5.2011 11:31:13   
Adana
Teacher, Klek je stvarno meden. prosle godine je bila jaranica sa bebarom i svidjelo joj se pravo, bili su u apartmanu uz samu plazu... Pa eto, pogledaj malo...
Ima jedno mjestasce Drasnice, prema Makarskoj kada ides, ne znam kako je ovih zadnjih godina sto se tice guzve i ostalog...
Mi smo gledali i mjesto Zivogosce Blato, maleno je, lijepo, blizu Makarska...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1030
8.5.2011 11:37:03   
babina beba
Klek jeste fin i miran jer nije velik, ali slabo ima hlada na plazi za djecu!

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1031
8.5.2011 11:40:05   
teacher75

i samo da jos dodam...kao reklamuuser posted image user posted image user posted image ...oliver dragojevic je lucanin...tamo je svako ljeto...ima "svoju" kafanu pa tako cesto i zapjeva za raju...dzabauser posted image

e ovome je kupilo

i meneuser posted image ..kada je tamo odprilike? koji period? cijelo ljeto ili? navrati li mu Grašo?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ima on svoj gliser...za cas je on na relaciji split-luka...a ja do sad nisam bila ni jedno ljeto da ga nisam vidjela i culauser posted image user posted image ...doduse, ja ostajem sramotno dugouser posted image tako da....

mi smo mislili ici u v. luku al kad smo vidjeli posto je trajekt, odustali smo od te idejeuser posted image user posted image user posted image
za auto 400 kuna samo u jednom smjeru plus po 50 kuna po osobi- znaci tamo-vamo bi nas doslo 1000 kuna samo za trajektuser posted image user posted image user posted image
to su cijene iz splita ili drvenika...najjeftinije, i najkrace ti je iz orebica...cijena za auto+ vozac je oko 40 KN, a za osobu najvise 15...mislim da je 11kn

znam daje iz orebica puno jeftinije, al mm nece ni da cuje da vozi sve d orebica, kaze: znas li gdje je orebic, mora se preci citav peljesac ili ici na trajekt iz trpnja? pa onda iz korcule voziti do v.luke. to nam je sada predug put i prekomplikovano jer je lana jos mala

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1032
8.5.2011 11:41:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Adana

Teacher, Klek je stvarno meden. prosle godine je bila jaranica sa bebarom i svidjelo joj se pravo, bili su u apartmanu uz samu plazu... Pa eto, pogledaj malo...
Ima jedno mjestasce Drasnice, prema Makarskoj kada ides, ne znam kako je ovih zadnjih godina sto se tice guzve i ostalog...
Mi smo gledali i mjesto Zivogosce Blato, maleno je, lijepo, blizu Makarska...

najgore je sto je u drugoj polovini jula to sve krcatouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1033
8.5.2011 11:44:03   
babina beba
Duce kod Omisa je fino za djecu! Kafana na plazi ima, velika i siroka plaza, hlada ima. Eh sad kad ulazis u more je plicak dug oko 100 metara sto je skroz ok za djecu ali ko  hoce odmah da zapliva...

Neposredna veza do poruke: 1034
8.5.2011 11:45:00   
teacher75

IZVORNA PORUKA: babina beba

Duce kod Omisa je fino za djecu! Kafana na plazi ima, velika i siroka plaza, hlada ima. Eh sad kad ulazis u more je plicak dug oko 100 metara sto je skroz ok za djecu ali ko  hoce odmah da zapliva...

kad sam isla u split pa prolazila pored omisa, meni je tamo bila uvijek guzva na plazama- covjek do covjekauser posted image

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1035
8.5.2011 11:48:37   
Anoniman

e ovome je kupilo

znam daje iz orebica puno jeftinije, al mm nece ni da cuje da vozi sve d orebica, kaze: znas li gdje je orebic, mora se preci citav peljesac ili ici na trajekt iz trpnja? pa onda iz korcule voziti do v.luke. to nam je sada predug put i prekomplikovano jer je lana jos mala
ne znam sta bih ti rekla...mis mo svake godine, od kako se A. rodio, isli u VL...skontajte...koliko sam ja tebe shvatila, tamo imate smjestaj dzaba...a sigurno i hranu...dakle, treba vam samo lova za kafe, put...eventualno, nekad, restoran...nije da te nagovaramuser posted image , otoci su uvijek skuplji...s razlogomuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1036
8.5.2011 11:48:55   
teacher75
ima li neko ko poznaje dobro peljesac (ko je obisao mala mjesta) da nam opise kako je i gdje je najbolje?

Neposredna veza do poruke: 1037
8.5.2011 11:49:19   
babina beba
Ja sam prije 3 godine bila krajem Jula i nigdje guzve, al mozda se promijenilo! U samom centru Omisa jeste guzva na plazi jer je mala!

Neposredna veza do poruke: 1038
8.5.2011 11:51:16   
teacher75

e ovome je kupilo

ne znam sta bih ti rekla...mis mo svake godine, od kako se A. rodio, isli u VL...skontajte...koliko sam ja tebe shvatila, tamo imate smjestaj dzaba...a sigurno i hranu...dakle, treba vam samo lova za kafe, put...eventualno, nekad, restoran...nije da te nagovaramuser posted image , otoci su uvijek skuplji...s razlogomuser posted image

znam draga, da ja vozim ja bih isla, ali mm je vozac i on hoce sve nasigurno, panicari, hoce da je sto jednostavnije moguce, njemu nije bitno i gdje je ni kako je, samo da nije daleko, da je plaza sto blize i da nije guzva a ja necu da ga nagovaram pa da poslije ja budem kriva ako nesto ne bude valjalo

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1039
8.5.2011 11:53:04   
Anoniman
duba ti je haman uvijek prazna...al to ti je zabit...u divnoj imas bungalove, lijepsa je od dube...imas hlada...i zuljana je predivna...ovo ti ja citiram mm...on je obisao peljesac...ja nsiam...ja ga iskreno ne volim

Neposredna veza do poruke: 1040
8.5.2011 11:59:54   
teacher75

duba ti je haman uvijek prazna...al to ti je zabit...u divnoj imas bungalove, lijepsa je od dube...imas hlada...i zuljana je predivna...ovo ti ja citiram mm...on je obisao peljesac...ja nsiam...ja ga iskreno ne volim

ja sam bila samo jedan dan u orebicu i plaza mi se nije svidjela, a isli smo i dok sam bila trudna u drace na jedan dan. to je jedno od najblizih mjesta na peljescu i tamo je mm kao dijete isao stalno, njemu je to idealno, a meni predosadno. samo jedan kafic i restoran, nema se gdje prosetati. za dijete je idealno jer je odmah plaza sa sitnim pijeskom i plicak, ne moze mu nista biti, nema ni puno ljudi. znam da bi mm najradije i ove godine tamo, a meni muka, poludjela bih od dosade nakon 2 danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1041
8.5.2011 12:05:43   
Anoniman
a jesi li gledala slano...to ti je relativno blizu dubrovnika...bio je jedan restoran koji su drzali pravi talijani, e sad to je bilo dosta davnouser posted image ...ima kafica...ima "setnica"...sad da je nesto interesantno...nije...

moja rodica ide u cavtat...ona je opet odusevljena cavtatom

Neposredna veza do poruke: 1042
8.5.2011 12:13:44   
Adana
Heeej dadada, sta kaze rodica za Cavtat? Kakve su plaze? Ima li neku preporuku za smjestaj? Jeli skup smjestaj? user posted image

Meni se nesto svidio, bar po slikama, a i kuma mi govori da je lijepo. Ona cesto iz Trebinja ode ljeti dole uvece da prosetaju i sl. ... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1043
8.5.2011 13:57:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Adana

Heeej dadada, sta kaze rodica za Cavtat? Kakve su plaze? Ima li neku preporuku za smjestaj? Jeli skup smjestaj? user posted image

Meni se nesto svidio, bar po slikama, a i kuma mi govori da je lijepo. Ona cesto iz Trebinja ode ljeti dole uvece da prosetaju i sl. ... user posted image
ma ona od djetinstva tamo ljetuje...ja nikad nisam bila...al mogu je pitati..sumnjam da je jeftino...jest sigurno jeftinije od du, ali sad sumnjam da je bas, bas jeftinije

(odgovor članu Adana)
  Neposredna veza do poruke: 1044
8.5.2011 14:02:45   
leona81
IZVORNA PORUKA: babina beba

Klek jeste fin i miran jer nije velik, ali slabo ima hlada na plazi za djecu!

to jest, jedina mana...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 1045
8.5.2011 14:07:14   
Adana
Dadada, pa bili molim te pitala rodicu?
Bila bih ti veoma zahvalna! user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1046
8.5.2011 14:09:14   
Lulu_08
Podgora, Salines, tutto completto mm,L. & ja + moji roditelji. Jedva cekam...hihihi

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1047
8.5.2011 14:11:34   
škorpija
ma pelješac je meni ekstra, ali hlada slabo ima, gotovo nikako nema,i  inače su oni slabi sa drevećem, doduše u orebiću je bila divna plaža sa puno hlada kod hotela rataneum, ne znam kako se sad taj hotel zove, novi je vlasnik i ta je plaža jedina na pelejšcu gdje je baš dobar hlad, a dosta smo ga obišli

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1048
8.5.2011 19:14:41   
Malenaoduvijek
klek ti je super mjesto, blizu autom

mi smo dvije posljednje godine ljetovali u kleku i super je.prosle godine smo jos nasli kucu na samoj plazi, ispred kuce ima kafic sa slamnatim suncobranima pa smo tu sjedili i bio je hlad,
sa dvije bebe bilo ekstra.

sve blizu, neum za kupovinu i ne daj boze, nije tako skupo kao ostala mjesta.

planiramo aBd opet ove godine kod istog cike ici, sve pohvale.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1049
8.5.2011 19:17:05   
teacher75
neum i okolna mjesta mi se ne svidjaju jer imam osjecaj kao da sam na jezeru jer se ne vidi pucina, bas mi pokvari ugodjaj

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *