Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:28:15
škorpija
kakva je plaža u kleku, beton, kamen, šljunak pijesak
tičer to što tražiš bogami ćeš teško naći, mi se evo krvimo danima od čega da odustanemo: plaža pogodna za dijete, hlad, blizina prodavnice, dvosoban apartman, klima, povoljna cijena, još nismo skontali jer nema šanse da nađemo sve zajedno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:28:24
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994
znas sta, bolji mi je klek i cisci od cijele makarske rivijere posebno u sezoni kada popodne u vodu ne mozes uci od prljavstine i kanalizacije.
a u kleku nije kao u neumu (bara) puno je ljepse ali svako zna svoje, meni je ovo idealno.
vidi li se u kleku pucina? nisam mislila na cistocu nego na ono kad lezim na plazi i vidim preko puta kopno jako blizu i nigdje pucine, da mi je kao na jezeru
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:30:55
teacher75
IZVORNA PORUKA: škorpija
kakva je plaža u kleku, beton, kamen, šljunak pijesak
tičer to što tražiš bogami ćeš teško naći, mi se evo krvimo danima od čega da odustanemo: plaža pogodna za dijete, hlad, blizina prodavnice, dvosoban apartman, klima, povoljna cijena, još nismo skontali jer nema šanse da nađemo sve zajedno
ma znam, mm kuka i kaze da necemo ni ici na more nikako, a ja ne gubim nadu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:34:45
teacher75
malo cu da istrazujem ovih dana peljesac i mala mjesta juznije, prema dubrovniku. makarska rivijera otpada zbog guzve i nabijenih cijena, a ostalo je predaleko, tako da sam suzila izbor na gore navedeno. nadam se da ce se i mm sloziti i da cemo naci neki kompromis
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:39:44
henna ze
u kleku je šljunkovita plaža..meni je prelijepo tamo.ko želi odmor samo..ko traži neki provod..nema..jako je malo...ali je čisto ..muž i ja smo svako jutro pili kafu u kafiću na plaži. cijene su samo trun skuplje nego u neumu.. što se neuma tiče..mi smo ljetovali prije dvije godine..u redu kuća prema kleku..izadjemo i odmah na malu plažicu... i bilo je baš čisto lijepo smo se odmorili..mislim da ćemo i ove godine kod tog istog čike.. ne pada mi na pamet da plaćam onako skupo namirnice..i smještaj..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:50:25
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra
Sve vise vjerujem da u Hrvatsku treba ici ili samo na izlet ili kod rodbine...
Koliko samo platimo prijevoz, spavanje u privatnim kucama ž kategorije i hranu u preskupim restoranima
Za taj novac mozemo putovati avionom i uzivati 10 dana...
slazem se, dodje mi da odem samo par dana na ljetovanje negdje sto jeftinije a da ostavim dio novca i odemo na jedan vikend u austriju u grac, jer tamo imam prijateljicu, bar da znam na sta sam potrosila pare
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:52:50
leona81
mi smo odlucili da na more odemo samo 7 dana zbog bebe a aBd kasnije u Njemacku kod prijatelja na 7 dana...sve je toliko preskupo da smo razmisljali da ostanemo kuci i ne idemo nikako na more al nam je bilo zao nje koja tek sad u sustini zna sta je more, prosle godine je imala samo 9 mj
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:56:02
sanela.asja
Mi idemo i ove godine na more samo ja cu sa trbom ...evo vec tri godine odkako se Asja rodila idemo u Zaostrog imamo tu covjeka koji iznajmljuje sobe i apartamane i redovno smo tu blizu plaza ljepo nam kod domacina veliko dvoriste da da se sluzimo rostiljem ma preljepo nam placamo po 12 eura na osob to izadje za nas troje oko 70 km meni je malo skupo sad jer posljednje dvije godine nismo za malu placali sad i za nju moramo..al eto usjecemo priusiti sebi 7 dana kvlitetnog odmora
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:56:19
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
mi smo odlucili da na more odemo samo 7 dana zbog bebe a aBd kasnije u Njemacku kod prijatelja na 7 dana...sve je toliko preskupo da smo razmisljali da ostanemo kuci i ne idemo nikako na more al nam je bilo zao nje koja tek sad u sustini zna sta je more, prosle godine je imala samo 9 mj
isto slucaj, i meni zao da dijete ne ode na more, a sto se mene tice, ja bih radije te pare potrosila negdje u inostranstvu, da obidjem neki grad gdje jos nisam bila, jer tamo ne bi placali smjestaj a jos bi i svasta vidjeli
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 19:58:28
teacher75
i zavidim ljudima koji ne rade u skoli pa mogu uzeti odmor krajem juna ili nekad kad nije full sezona, jer je stvarno preskupo i prekrcato svugdje u tom periodu. mnogi zavide nama prosvjetarima na dugom ljetnom odmoru, ali kakve mi koristi kad ne mogu nigdje otici van tog perioda, ni u proljece kad je svugdje najljepse a ni pocetkom ili koncem ljeta kad je manja guzva i jeftinije a i nije prevruce
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 20:03:16
ElmaB
IZVORNA PORUKA: teacher75
i zavidim ljudima koji ne rade u skoli pa mogu uzeti odmor krajem juna ili nekad kad nije full sezona, jer je stvarno preskupo i prekrcato svugdje u tom periodu. mnogi zavide nama prosvjetarima na dugom ljetnom odmoru, ali kakve mi koristi kad ne mogu nigdje otici van tog perioda, ni u proljece kad je svugdje najljepse a ni pocetkom ili koncem ljeta kad je manja guzva i jeftinije a i nije prevruce
Da ali imaš dva puta godišnje odmor, zimski i ljetni.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 20:05:07
teacher75
IZVORNA PORUKA: ElmaB RR
Da ali imaš dva puta godišnje odmor, zimski i ljetni.
zimski je u drugoj polovini januara, samo jedna sedmica, nikad nigdje ni ne odem tada, jer je bezveze period, da se bar sastavi sa novom godinom. ja bih najvise voljela da imam spring breaks kao vani, negdje oko uskrsa, tad je super vrijeme i aranzmani svuda po svijetu su najjeftiniji
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 20:14:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra
Ticerko, ne zezaj... Samo mi imamo 45 dana godisnjeg i svaki vikend i praznik + dane u januaru...
Sve to vrijedi nesto eura vise placenih u sezoni...
e ja bih rado to razgodila na par puta godisnje po 7 dana, nego sto imam ovako u komadu a nije samo do para u sezoni vec i do prevelikih guzvi koje bih voljela izbjeci
< Poruku je uredio teacher75 -- 8.5.2011 20:15:16 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 20:37:43
Anoniman
ticer...bogami...daj boze da nadjes to sto trazis kakve si kriterije postavila
ja mislim da je makarska riviera, pored peljesca, najjeftinija...otoci...i juznije...prema du...mislim da je to sve tu negdje...kao i istra, uostalom
Onda ti je bolje ovo sto rece tajra...uplatiti aranzman i to all inclusive, da se ne moras sekirati za ice i pice...i negdje avionom...otidji na tui pa pogledaj cijene
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 20:41:50
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
ja mislim da je makarska riviera, pored peljesca, najjeftinija...otoci...i juznije...prema du...mislim da je to sve tu negdje...kao i istra, uostalom
Onda ti je bolje ovo sto rece tajra...uplatiti aranzman i to all inclusive, da se ne moras sekirati za ice i pice...i negdje avionom...otidji na tui pa pogledaj cijene
all inclusive aranzmani su koliko znam najmanje oko 2000km po osobi, to cu uplatiti kad mi plata bude 3-4 puta veca nego sada
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.5.2011 21:10:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
all inclusive aranzmani su koliko znam najmanje oko 2000km po osobi, to cu uplatiti kad mi plata bude 3-4 puta veca nego sada
zavisi kada, zavisi gdje i zavisi odakle otidji na tui pa ces vidjeti aranzmane 7 dana za dvije sobe po 400 eura...da ti pamet stane...a da ne govorim o last minute