|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
8.5.2011 22:13:30   
ElmaB
Jeste, na njih mislim, nisu poskupili ja sam prošle godine htjela ići ali nije bilo mjesta. Neki dan sam gledala ovosezonki cjenovnik i otprilike dođe oko 500 KM najam te manje kućice. Ona veća što meni treba je oko 700 KM, sedam dana.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1101
8.5.2011 22:13:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

A vrhunac je bio navecer, kada je poslije Olivera zasviralo kolo i pola raje iz restorana ustalo da igra...

e super je to, mi smo jedno vece ostali u neumu i vecerali u jednoj basti bilo je pravo lijepo, ali kad smo malo prosetali i dosli tamo gdje je veliki parking i one baste uz obalu ono je kriza prava.... seljada u malom ali bukvalno..ali srecom mi smo se brzo pokupili i nazad u klek user posted image user posted image user posted image user posted image

sjecam se i ja tog kola, jer smo prije 2 godine bili nekoliko dana u hotelu neum-nesto super povoljno iskrslo a i ja bila trudna 7.mj. pa nismo htjeli nigdje daleko. bilo je ok dole ispod hotela, muzika uzivo, setnja i tako to ali na onoj tamo strani je bas bilo roke kokeuser posted image

Ocito smo zajedno bile. I ja sam trudna bila, tek zatrudnila (izmedju Lane i Iman je razlika oko  4.5 mjeseca).
Mi smo bili kod mame naih dobrih prijatelja, blizu hotela Neum. Kuca je bila blizu plaze, samo predjes cestu. Sve je bilo za 5, ali atmosfera...da te Bog sacuva.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1102
8.5.2011 22:16:28   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Jeste, na njih mislim, nisu poskupili ja sam prošle godine htjela ići ali nije bilo mjesta. Neki dan sam gledala ovosezonki cjenovnik i otprilike dođe oko 500 KM najam te manje kućice. Ona veća što meni treba je oko 700 KM, sedam dana.

to nije skupo uopce, obzirom da je neum u blizini i da se moze kupiti hrana tamo. a kakve su kucice, sta sve ima unutra, mislim na ove manje?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1103
8.5.2011 22:18:27   
Anoniman

A vrhunac je bio navecer, kada je poslije Olivera zasviralo kolo i pola raje iz restorana ustalo da igra...

e super je to, mi smo jedno vece ostali u neumu i vecerali u jednoj basti bilo je pravo lijepo, ali kad smo malo prosetali i dosli tamo gdje je veliki parking i one baste uz obalu ono je kriza prava.... seljada u malom ali bukvalno..ali srecom mi smo se brzo pokupili i nazad u klek user posted image user posted image user posted image user posted image

sjecam se i ja tog kola, jer smo prije 2 godine bili nekoliko dana u hotelu neum-nesto super povoljno iskrslo a i ja bila trudna 7.mj. pa nismo htjeli nigdje daleko. bilo je ok dole ispod hotela, muzika uzivo, setnja i tako to ali na onoj tamo strani je bas bilo roke kokeuser posted image

Ocito smo zajedno bile. I ja sam trudna bila, tek zatrudnila (izmedju Lane i Iman je razlika oko  4.5 mjeseca).
Mi smo bili kod mame naih dobrih prijatelja, blizu hotela Neum. Kuca je bila blizu plaze, samo predjes cestu. Sve je bilo za 5, ali atmosfera...da te Bog sacuva.

sad kako pahuljica napisa ovo "kuca je blizu plaze" sjetih se mog lapsusa..."plaza je blizu mora"...i to najozbiljnije govorim ja jednom ozbiljnom covjeku koji se raspitivao za svoje dijete...nekakva skola eng. jezikauser posted image user posted image user posted image user posted image ...joj majko moja milauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1104
8.5.2011 22:22:20   
ElmaB
Nemašpotrebe ići u Neum. U sklopu turističkog naselja u Kleku imašpš sve i pijacu i prodavnice. Kućice su opremljene sa tv, kompletna kuhinja, frižider, šporet, ma sve što ti treba. Imaš PP.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1105
8.5.2011 22:22:56   
Mala Selma
Mi ove godine idemo ako Bod da u Malu Dubu, rezervisali smo u februaru i dosad sve uplatiliuser posted image user posted image user posted image Idemo nas 3, sa jos dva para i uzeli smo 2 apartmana, jedan smo platili 30 eura, a drugi 40 eura, od 25.06.Mislim da je to ok cijena, ponijet cemo hranu , nas tri cemo napraviti jelovnik za 7 dana, kuhati i jedva cekamuser posted image user posted image user posted image
Nikada nisam bila u M.Dubi, ali jesu ovi prijatelji, kazu da je super, malo mjesto, ima samo jedan kafic i prodavnica i kuca je na plaziuser posted image
Inace prosle godine smo bili u Gracu sa A., a predposle u Zaostargu i super smo nasli smjestaj, privatni ma bas jeftin.
A Teacher koli ste planirali da platite apartman ( izvi na direktnostiuser posted image ), mislim da mozes naci sobu sa upotrebom kuhinje za 15 eura po osobi, ne bas blizu plaze, ali ne i previse daleko i da je to ok cijene.Mi smo prosle godine placali po 8 eura (imali smo bas srece) u Gracu, kod osnovne sloke, A. je imao 16 mjeseci i super smo se organizirali, malo setnja do plaze i malo nosanje do sobeuser posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

Neposredna veza do poruke: 1106
8.5.2011 22:30:55   
hatepsut
Kad ste se uhvatile Neuma mene vezu jako lijepe uspomene za Neum,tamo sam bila na bracnom user posted image fkt i bilo mi je vise nego lijepo jer nikad prije nisam bila u Neumu.tih dana nam se sve svodilo na kupanje,soba i poneki izlazak user posted image i onda sam naredne godine otisla da vidim Neum user posted image odemo i sad na nekoliko dana,ali ne u "centar".Meni uzasno smrdi tom "glavnom" dzadom i Haj,hoj na svakom koraku.Istina nemam nista protiv sela ali zavijanja i "specenih" mi je puna kapa.Inace na more idem da odmaram a ne da "pocrnim".

Ove godine...pojma nemam...mozda na terasi budem ljetovala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1107
8.5.2011 22:30:59   
Anoniman
Mi smo uvijek u Tucepima  placali po osobi od 12.5 do 15 eura. Kuca je bukvalno 100m od plaze. Imamo svog ciku, tj, sada babu, jer je cikouser posted image pokojni

(odgovor članu Mala Selma)
  Neposredna veza do poruke: 1108
8.5.2011 22:33:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Mi ove godine idemo ako Bod da u Malu Dubu, rezervisali smo u februaru i dosad sve uplatiliuser posted image user posted image user posted image Idemo nas 3, sa jos dva para i uzeli smo 2 apartmana, jedan smo platili 30 eura, a drugi 40 eura, od 25.06.Mislim da je to ok cijena, ponijet cemo hranu , nas tri cemo napraviti jelovnik za 7 dana, kuhati i jedva cekamuser posted image user posted image user posted image
Nikada nisam bila u M.Dubi, ali jesu ovi prijatelji, kazu da je super, malo mjesto, ima samo jedan kafic i prodavnica i kuca je na plaziuser posted image
Inace prosle godine smo bili u Gracu sa A., a predposle u Zaostargu i super smo nasli smjestaj, privatni ma bas jeftin.
A Teacher koli ste planirali da platite apartman ( izvi na direktnostiuser posted image ), mislim da mozes naci sobu sa upotrebom kuhinje za 15 eura po osobi, ne bas blizu plaze, ali ne i previse daleko i da je to ok cijene.Mi smo prosle godine placali po 8 eura (imali smo bas srece) u Gracu, kod osnovne sloke, A. je imao 16 mjeseci i super smo se organizirali, malo set_nja do plaze i malo nosanje do sobeuser posted image

to sto si navela su cijene prije sredine jula, u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta je sve haman pa duplo skupljeuser posted image maloprije sam gledala cijene u kleku i dvokrevetne sobe se krecu od 30 eura pa nadalje, a u makarskoj rivijeri je sve jos skuplje. al mi ionako ne bismo u makarsku rivijeru jer je u tom periodu krcata, nema mjesta za peskir na plazi

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1109
8.5.2011 22:35:09   
teacher75

Mi smo uvijek u Tucepima  placali po osobi od 12.5 do 15 eura. Kuca je bukvalno 100m od plaze. Imamo svog ciku, tj, sada babu, jer je cikouser posted image pokojni

mi smo sobu u tucepima platili prosle godine 30 eura i to je bio kraj juna, u julu je jos skuplje. bila je isto tako nesto oko 100m udaljena od plaze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1110
8.5.2011 23:08:39   
palachinken
...i onda moja kuma ode na MAURICIJUS i apartman za dvoje plati 40e (sa doručkom!!!)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1111
8.5.2011 23:19:21   
M kao Mama
Neko napisa za pare od Hrvatske da se može otiči negdje vani, tačno, ali uvijek ima ono ali, mi smo ove godine trebali u Tursku, ali kada sam dobila predračun za Lajlinu kartu odustala sam, za nas dvoje 2.200 bi ispao aranžman bez taksi,one su po 150 KM, znači sve all incluzive, i Lajla ne olača tamo ništa, ali zato karta za nju oko 600 KM, odmah mi nije bilo odbor, zašto ne znam, ali ne daje mi se toliko za kartu, znam da ćete kazati da je to ok, ali meni jednostavo odmah nešto ne bi dobro. Turka optape, ostade Hrvatska, živa ne znamgdje bi, akobogda mi idemo u septembru, jer juni, juli nekako mi prerano, u augustu je Ramazan, tako da eto tradicionalno već četu godinu mi ljetujemo u septembru, akobogda.

Prošle godine smo upali u ulcinj u onoj največoj gužvi, jer sam tako mogla dobiti samo 7 dana polovinom jula i nikada više, ni juli , ni ulcinj.

Neum, neka se niko ne uvrijedi meni nije more, radije neću nigdje ići, nego tamo. Mrzim betonske plaže, more koje je jako prljavo, čuje se na kalanizaciju, primitivizam neću komentarisati. ne moram otići do neuma da bih to doživjela, imam toga 20 metara od sebe pa nadalje

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1112
8.5.2011 23:27:28   
škorpija
user posted image
ne moram otići do neuma da bih to doživjela, imam toga 20 metara od sebe pa nadalje

potpis

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1113
8.5.2011 23:27:42   
teacher75
ne bih ni ja vise nikad u neum, bila jednom i sasvim dovoljnouser posted image

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1114
8.5.2011 23:32:19   
Honey3

e i ja sam vam tada bila u Neumu,mozda se sjecate one ogromne trudnice,bila u osmom mjesecu,malo ko me nije primjetio i ibretio se hocu li se tu poroditiuser posted image a bili smo nekako na pocetku Neuma u jednoj kuci blizu plazice,bilo nam je fino nismo bili u guzvi,smjestaj super i povoljan,  ja obavezno isla u 12 u sobu a izlazila u 5,nije mi sunce godilo ni malo

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1115
9.5.2011 9:02:22   
mamina princeza
nemam pojma kad cemo ici na odmor mislim da bih negdje u unu trebala bar produzeni vikend:) vjerovatno opet tucepi je rmi definitivno najvise dogovaraju:) kao i godinama .....

mada sam sa u martu bila u Dalmaciji i obisla sam neka mjesta i Promajnu izmedju njih i jako mi se svidjela. Da li neko od vas dole ljetuje -- u apartmanima ili gdje. Moze li orjentaciono cjena i nekoliko ibformacija vise. S obzirom da sam ja setala u martu bas je ono  bilo pusto pa me interesuje kako je ljeti. Jel bude guzva prevelika i da li ima bar ono osnovno. Mjestasce je super dosta borovine...lijepo mirise:)))

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1116
9.5.2011 9:11:45   
mamina princeza
I jos jedno pitanjce :) - za slucaj da se ide bas u sezoni - dakle juni da li je u Kleku bas ogromna guzva ...... ima li imalo hlada u keku?
nesto nisam primjetila na slikama koje sam gledala do sada

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1117
9.5.2011 9:19:55   
škorpija
mi smo gledali apartmane u promajni cijene su između 50 i 60 eura apartman u ujulu

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 1118
9.5.2011 9:27:47   
Anoniman
ja cu ubaciti ovaj link, a vi ga brisite ako treba

http://www.kalamendula.hr/hr/hr_index.html

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1119
9.5.2011 9:32:45   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

ih ja mislila ti nešto za nas postavilauser posted image , ipak se ne bih sa ovako malim djetetom usudila otići na otok, prošle godien se gadno razbolio na moru, prermla sma od straha, nije se jadan oporavio mjesec dana

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1120
9.5.2011 9:33:42   
Lady26
Joj Dadada kako je ovdje lijepoooooooo, ja bih sad na more user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1121
9.5.2011 9:40:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ih ja mislila ti nešto za nas postavilauser posted image , ipak se ne bih sa ovako malim djetetom usudila otići na otok, prošle godien se gadno razbolio na moru, prermla sma od straha, nije se jadan oporavio mjesec dana
udaljeno od splita 20 min. trajektom...a sto se tice otoka i doma zdravlja...svaki ga ima...a u nedaj boze nekim vecim intervencijama helikopterom prebace...ja se prije ne bih usudila sto se toga tice negdje na makarskoj rivijeri, jer je najbili dz tj. hitna grad makarska ili dubrovnik

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 1122
9.5.2011 11:00:11   
Malenaoduvijek

prelijepo, sto jeste jeste.user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1123
9.5.2011 11:01:11   
teacher75
ja najvise volim otoke, i kao djevojka sam najvise voljela otici na hvar. al sada sa user posted image i mm je bas komplikovanouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1124
9.5.2011 11:10:54   
Anoniman
meni uvek strasno bilo na otoke user posted image ima sad ponuda smesti ti se u one svetionike koje sve na sve nude 10 soba pa nekom ostrvu isto u Hrvatskoj kad smo gledali, jedanput dnevno dolazi camac ako neko treba u grad po nesto  zvuci fino plaza -nema guzve sve na dohvat ruke al ja bi umrla od straha ,ja to odma zamislila da te ostale sobe mogu biti sve neki  tamo te samo nas da nas iskasape user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *