Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.5.2011 22:11:16
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
mi tradicionalno u Brela ali 14 jula ..mislim da je ovo 15 godina ljetovanja u Brelama ili 14 ... mrsko mi brojati
visnja, kakve su cijene u brelima u tom periodu i jel velika guzva? posalji mi na pp ako neces javno
u Brelama su mrvicu skuplji...ako hoces da suncas guzu kod plave zastavice a t je veeelikaaa plaza onda je covjek na covjeku...ja sam skroz na kraju Brela... svima dosadi ici do tamo i imam super plazu koja je radnim danom super ...jedino vikendom bude vise ljudi jer se mjestani spuste ... moj dio Brela se zove Jakirusa
a kakve su cijene tamo i imas li neki kontakt da mi posaljes?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.5.2011 0:52:01
Visnja RR
mi tradicionalno u Brela ali 14 jula ..mislim da je ovo 15 godina ljetovanja u Brelama ili 14 ... mrsko mi brojati
visnja, kakve su cijene u brelima u tom periodu i jel velika guzva? posalji mi na pp ako neces javno
u Brelama su mrvicu skuplji...ako hoces da suncas guzu kod plave zastavice a t je veeelikaaa plaza onda je covjek na covjeku...ja sam skroz na kraju Brela... svima dosadi ici do tamo i imam super plazu koja je radnim danom super ...jedino vikendom bude vise ljudi jer se mjestani spuste ... moj dio Brela se zove Jakirusa
a kakve su cijene tamo i imas li neki kontakt da mi posaljes?
tamo gdje idem se rezervise vec iza NG... ja ne moram jer je gazdarica asjina kuma a svake godine idem u istom periodu pa oni rezervisu 14 dana pa kolko ja uzmem... kod njih uvjek ljetujemo.... oni u sklopu kuce imaju restoran gdje se svi gosti hrane,,,nema apartmana gdje sam kuhas... to ima u drugim kucama al zaista ne znam cjenu tamo...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.5.2011 9:09:44
Emica_sa
Brela su divna,ali su zajedno sa Baskom vodom najskuplje mijesto na makarskoj rivijeri,mi smo u Baskoj Vodi placali 90 eura apartman u sezoni i tako se vecinom krecu cijene od nekih 75 do 120 eura
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.5.2011 14:48:44
mamina princeza
Da li je neko od vas bio u solaris hotelima u Šibeniku? To nam s epjavilo sad ako jedna varijanta za kraj juna ( isla bih sa curicom i mojm mamom koja navaljuje na ovo da malo promjenimo Tucepe).
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.5.2011 12:10:02
Nedi
Konačno znam tačnan datum ljetovanja 24.07.-.31.07. znači 7 noćenja ...kad vidjeh cijene u tom periodu nije mi dobro zaista. Izgleda ćemo opet na sjeverni Jadran kao i prošle godine. Za sve upite sam slala za 5 dana jer nisam bila sigurna. Ukoliko neko naleti na smještak u blizini plaže neka javi.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.5.2011 12:47:45
Anoniman
mi smo jucer rezervirali apartman na Hvaru od 25.06-30.06 ,mjesto se zove Jelsa, malo,mirno mjesto bas za obitelj.. nisam nikad bila na Hvaru pa jedva cekam samo Bože zdravlja..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.5.2011 23:18:46
mama75
IZVORNA PORUKA: MALA1994
zna li neko da li neka agencija koja ima aranzmane za tursku daje placanje na rate?
kako se oni turci zovu u ferhadiji, fibula ja mislim da kod njih mozes kredit zavrsiti
hocuuuuu u kemer na kreediiiiiit!!!
Tiki mislim da moze u nekim agencijama preko one UniCredit kartice, ona samo za kupovinu robe, tako nekako. A pokusaj kontaktirati i Dar prirode, imas i na internetu katalog, oni daju na rate.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.5.2011 23:20:35
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama75
zna li neko da li neka agencija koja ima aranzmane za tursku daje placanje na rate?
kako se oni turci zovu u ferhadiji, fibula ja mislim da kod njih mozes kredit zavrsiti
Tiki mislim da moze u nekim agencijama preko one UniCredit kartice, ona samo za kupovinu robe, tako nekako. A pokusaj kontaktirati i Dar prirode, imas i na internetu katalog, oni daju na rate.
u katalogu spominju inostranstvo ali nema ponude, moram ih sutra kontaktirati da pitam sta nude i koje su cijene.a ja nikad ne uzvadih tu karticu
< Poruku je uredio teacher75 -- 11.5.2011 23:21:29 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.5.2011 23:26:01
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama75
u katalogu spominju inostranstvo ali nema ponude, moram ih sutra kontaktirati da pitam sta nude i koje su cijene.a ja nikad ne uzvadih tu karticu
ta kartica se čeka bogami po 30 dana ...al je super stavrka...fakat za ove aranžmane ubila se što bi se reklo A kontaktiraj ih imaju oni ponudu i za inostranstvo znam suigurno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.5.2011 13:44:49
M kao Mama
Ja ima tu karticu, i zaista je ekstra stvar, e, sada divna vijest za mene, evo ja rezervisala Pormajnu akobogda, kako sam sretna naredna tri mjeseca ima da dolazim ko prepelica na posao, akobogda. Baš sam sretna, hvala dragom Bogu. Dobili smo apartman za 40 eura, a idemo akobogda 4.septembra, kuća je blizu plaže, full opremljen,
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.5.2011 18:00:38
sanela.asja
Mi rezervisali idemo 09.07-19.07 u nas Zaostrog uh jedva cekam da se bucnem jos sa stomakom do zuba i lopuzicom od 3 god. koja svaki 5 min hoce sladoled uuuuuhhhhh al ce biti veselo Vama ostalim zelim da ljepo provedete ljetovanje...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.5.2011 9:18:37
Nedi
IZVORNA PORUKA: sanela.asja
Mi rezervisali idemo 09.07-19.07 u nas Zaostrog uh jedva cekam da se bucnem jos sa stomakom do zuba i lopuzicom od 3 god. koja svaki 5 min hoce sladoled uuuuuhhhhh al ce biti veselo Vama ostalim zelim da ljepo provedete ljetovanje...
Koliko daleko od plaže je vaš smjestaj? Ako je blizu pls daj i meni kontakt da pokusamo, mi idemo poslije vas