|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
9.5.2011 22:11:16   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi tradicionalno u Brela ali 14 julauser posted image ..mislim da je ovo 15 godina ljetovanja u Brelama ili 14 ... mrsko mi brojatiuser posted image

visnja, kakve su cijene u brelima u tom periodu i jel velika guzva? posalji mi na pp ako neces javnouser posted image

u Brelama su mrvicu skuplji...ako hoces da suncas guzu kod plave zastavice a t je veeelikaaa plaza onda je covjek na covjeku...ja sam skroz na kraju Brela... svima dosadi ici do tamo i imam super plazu koja je radnim danom super ...jedino vikendom bude vise ljudi jer se mjestani spuste ...
moj dio Brela se zove Jakirusa

a kakve su cijene tamo i imas li neki kontakt da mi posaljes?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1151
9.5.2011 22:40:47   
Adana
I mene ovo zanima, Visnja. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1152
9.5.2011 22:43:36   
new mama
Ja bi ove godine opet u Baske vode,ima li ko kakve informacije kakve su cijene,mi bi trebali aBd oko 5. julauser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1153
10.5.2011 0:52:01   
Visnja RR

mi tradicionalno u Brela ali 14 julauser posted image ..mislim da je ovo 15 godina ljetovanja u Brelama ili 14 ... mrsko mi brojatiuser posted image

visnja, kakve su cijene u brelima u tom periodu i jel velika guzva? posalji mi na pp ako neces javnouser posted image

u Brelama su mrvicu skuplji...ako hoces da suncas guzu kod plave zastavice a t je veeelikaaa plaza onda je covjek na covjeku...ja sam skroz na kraju Brela... svima dosadi ici do tamo i imam super plazu koja je radnim danom super ...jedino vikendom bude vise ljudi jer se mjestani spuste ...
moj dio Brela se zove Jakirusa

a kakve su cijene tamo i imas li neki kontakt da mi posaljes?

tamo gdje idem se rezervise vec iza NG... ja ne moram jer je gazdarica asjina kuma a svake godine idem u istom periodu pa oni rezervisu 14 dana pa kolko ja uzmem... kod njih uvjek ljetujemo....
oni u sklopu kuce imaju restoran gdje se svi gosti hrane,,,nema apartmana gdje sam kuhas... to ima u drugim kucama al zaista ne znam cjenu tamo...

mogu vam dati link vile pa pitajte ako neko odustane moze neko upasti
http://www.villa-petra.hr/hrvatski/o_nama.htm

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1154
10.5.2011 8:24:35   
Nedi
Ako iskrsne da neko odustaje od Višnjine tete u Brelima ja sam na redu a slala sam email još prije mjesecuser posted image vi ostali stanite u reduser posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1155
10.5.2011 8:49:57   
klipica
Hvala na info, nadam se da ima hladovine na plaži... Ja bi od slijedeće godine malo na otoke a Brac mi je nekako najdraži...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1156
10.5.2011 9:09:44   
Emica_sa
Brela su divna,ali su zajedno sa Baskom vodom najskuplje mijesto na makarskoj rivijeri,mi smo u Baskoj Vodi placali 90 eura apartman u sezoni i tako se vecinom krecu cijene od nekih 75 do 120 eura

(odgovor članu klipica)
Neposredna veza do poruke: 1157
10.5.2011 14:48:44   
mamina princeza
Da li je neko od vas bio u solaris hotelima u Šibeniku? To nam s epjavilo sad ako jedna varijanta za kraj juna ( isla bih sa curicom i mojm mamom koja navaljuje na ovo da malo promjenimo Tucepe).

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1158
11.5.2011 11:51:36   
ivanak
Na toj makarskoj nema se šta ni viditi. rađe ili na jug ili na sjeverno od splita.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1159
11.5.2011 12:10:02   
Nedi
Konačno znam tačnan datum ljetovanja 24.07.-.31.07. znači 7 noćenja ...kad vidjeh cijene u tom periodu nije mi dobro zaista. Izgleda ćemo opet na sjeverni Jadran kao i prošle godine. Za sve upite sam slala za 5 dana jer nisam bila sigurna. Ukoliko neko naleti na smještak u blizini plaže neka javi.

< Poruku je uredio Nedi -- 11.5.2011 12:11:10 >

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1160
11.5.2011 12:47:45   
Anoniman
mi smo jucer rezervirali apartman na Hvaru od 25.06-30.06 ,mjesto se zove Jelsa, malo,mirno mjesto bas za obitelj.. nisam nikad bila na Hvaru pa jedva cekamuser posted image samo Bože zdravlja.. 

(odgovor članu Nedi)
  Neposredna veza do poruke: 1161
11.5.2011 15:10:27   
teacher75
zna li neko da li neka agencija koja ima aranzmane za tursku daje placanje na rate?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1162
11.5.2011 15:36:09   
škorpija
hurma svaka čast za ove infouser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1163
11.5.2011 23:04:03   
teacher75

zna li neko da li neka agencija koja ima aranzmane za tursku daje placanje na rate?

nikouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1164
11.5.2011 23:05:19   
Malenaoduvijek

kako se oni turci zovu u ferhadiji, fibula ja mislim da kod njih mozes kredit zavrsiti

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 1165
11.5.2011 23:11:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kako se oni turci zovu u ferhadiji, fibula ja mislim da kod njih mozes kredit zavrsiti

hocuuuuu u kemer na kreediiiiiit!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1166
11.5.2011 23:18:46   
mama75

hocuuuuu u kemer na kreediiiiiit!!!user posted image user posted image user posted image

Tiki mislim da moze u nekim agencijama preko one UniCredit kartice, ona samo za kupovinu robe, tako nekako. A pokusaj kontaktirati i Dar prirode, imas i na internetu katalog, oni daju na rate.

Neposredna veza do poruke: 1167
11.5.2011 23:20:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mama75

Tiki mislim da moze u nekim agencijama preko one UniCredit kartice, ona samo za kupovinu robe, tako nekako. A pokusaj kontaktirati i Dar prirode, imas i na internetu katalog, oni daju na rate.

u katalogu spominju inostranstvo ali nema ponude, moram ih sutra kontaktirati da pitam sta nude i koje su cijene.a ja nikad ne uzvadih tu karticu

< Poruku je uredio teacher75 -- 11.5.2011 23:21:29 >

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1168
11.5.2011 23:22:52   
Skvo RR
pa u vaktu kada i zvake mozes uzeti na kredit, 100% sam sigurna da sve turisticke agencije svaki aranzman mogu dati na kredit.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 1169
11.5.2011 23:23:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

pa u vaktu kada i zvake mozes uzeti na kredit, 100% sam sigurna da sve turisticke agencije svaki aranzman mogu dati na kredit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1170
11.5.2011 23:25:46   
mama75
BBI banka je davala kredite za ljetovanje.
Tiki, imas pp :-)

Neposredna veza do poruke: 1171
11.5.2011 23:26:01   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mama75

u katalogu spominju inostranstvo ali nema ponude, moram ih sutra kontaktirati da pitam sta nude i koje su cijene.a ja nikad ne uzvadih tu karticu

ta kartica se čeka bogami po 30 dana ...al je super stavrka...fakat za ove aranžmane ubila se što bi se reklouser posted image
A kontaktiraj ih imaju oni ponudu i za inostranstvo znam suigurnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1172
12.5.2011 13:44:49   
M kao Mama
Ja ima tu karticu, i zaista je ekstra stvar, e, sada divna vijest za mene, evo ja rezervisala Pormajnu akobogda, kako sam sretna naredna tri mjeseca ima da dolazim ko prepelica na posao, akobogda. Baš sam sretna, hvala dragom Bogu.
Dobili smo apartman za 40 eura, a idemo akobogda 4.septembra, kuća je blizu plaže, full opremljen,

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1173
12.5.2011 18:00:38   
sanela.asja
Mi rezervisali idemo 09.07-19.07 u nas Zaostrog uh jedva cekam da se bucnem jos sa stomakom do zuba i lopuzicom od 3 god. koja svaki 5 min hoce sladoled uuuuuhhhhh al ce biti veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vama ostalim zelim da ljepo provedete ljetovanje...user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 1174
13.5.2011 9:18:37   
Nedi
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

Mi rezervisali idemo 09.07-19.07 u nas Zaostrog uh jedva cekam da se bucnem jos sa stomakom do zuba i lopuzicom od 3 god. koja svaki 5 min hoce sladoled uuuuuhhhhh al ce biti veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vama ostalim zelim da ljepo provedete ljetovanje...user posted image user posted image

Koliko daleko od plaže je vaš smjestaj? Ako je blizu pls daj i meni kontakt da pokusamo, mi idemo poslije vasuser posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *