|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
6.5.2011 21:16:57   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: dadada

i samo da jos dodam...kao reklamuuser posted image user posted image user posted image ...oliver dragojevic je lucanin...tamo je svako ljeto...ima "svoju" kafanu pa tako cesto i zapjeva za raju...dzabauser posted image

e ovome je kupilo

i meneuser posted image ..kada je tamo odprilike? koji period? cijelo ljeto ili? navrati li mu Grašo?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma ima on svoj gliser...za cas je on na relaciji split-luka...a ja do sad nisam bila ni jedno ljeto da ga nisam vidjela i culauser posted image user posted image ...doduse, ja ostajem sramotno dugouser posted image tako da....

mi smo mislili ici u v. luku al kad smo vidjeli posto je trajekt, odustali smo od te idejeuser posted image user posted image user posted image
za auto 400 kuna samo u jednom smjeru plus po 50 kuna po osobi- znaci tamo-vamo bi nas doslo 1000 kuna samo za trajektuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 6.5.2011 21:22:29 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1001
6.5.2011 21:22:20   
Hannica
Eh,moreeeeeee....
Planirala sam ici ako cika Doktor ne kaze drukcije.
Videt cemo,ima jos vremena.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1002
6.5.2011 21:37:42   
Niina
Ma ja sam vec stari gost sto se tice Egipta....ali prvi put idem s malenom pa kontam sta mi moze sve zatrebati od lijekova. Ja sam prosli put fasovala enterocollitis majko mila...30 vodenastih stolica dnevno..uzas jedan...nije me proslo dok nisam antibiotike pocela piti a sama sam kriva za to bila jela sam sa ovim kolegama egipcanima u kojekakvim trecerazrednim restorancicima.
Zato sam ovaj put na debelom oprezu.
A i mm je nakav metilj pravi, valjda mu nece biti nista.
Danas mi rekose da moramo odmah uplatiti aranzman kao ostale jos samo 2 sobe u datom hotelu...meni to bas ko kakva ubleha izgleda jer ocito je da ljudi radi sve situacije ne zele tamo ici.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1003
7.5.2011 0:31:49   
Mala Selma
teacher, pa mozete ici autom do orebice pa iz orebica na korculu (10 min) oa voziti do V,Luke, mi smo tako isli na korculu.A odakle si gledala da ide taj trajekt .Ja znam da trajekt za koculu imas iz makarske, splita, drvenika i ploca.

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 1004
7.5.2011 0:49:30   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

teacher, pa mozete ici autom do orebice pa iz orebica na korculu (10 min) oa voziti do V,Luke, mi smo tako isli na korculu.A odakle si gledala da ide taj trajekt .Ja znam da trajekt za koculu imas iz makarske, splita, drvenika i ploca.

i odmah da s ezna iz drvenika je najeftinije ići trajektom...nevjerovatno koja razlika u odnosu na druge luke...
ja znam po odlasku na Hvar...užas razlika...doeš u drvenik i fino sačuvaš para...
zato s etreba sve fino raspitatiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1005
7.5.2011 8:35:01   
teacher75

Ovaj ide iz splita i to bi nam najvise odgovaralo jer je najkraci put, a i mogli bi prespavati jednu noc u splitu. put do orebica je preko citavog peljesca i ruzan put, ili na trajekt iz trpnja sto je opet komplikovano i treba puno vremena. a ne ide u v. luku nego korculu tako da opet po korculi onda ima voznje. ma kakogod komplikovano dok je lana ovako malauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1006
7.5.2011 8:36:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

i odmah da s ezna iz drvenika je najeftinije ići trajektom...nevjerovatno koja razlika u odnosu na druge luke...
ja znam po odlasku na Hvar...užas razlika...doeš u drvenik i fino sačuvaš para...
zato s etreba sve fino raspitatiuser posted image

znam ja za taj trajekt al ne ide u grad vela luku nego u korculu sto znaci da ima jos voznje do vela luke, a i guzva na tom trajektu u drveniku je u sezoni velika pa se i tu gubi puno vremena

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1007
7.5.2011 8:49:22   
tea lana
njeno velicanstvo Promajna

Neposredna veza do poruke: 1008
7.5.2011 9:00:01   
shejla
mi cemo u Tucepe i ove godine... Tamo mi je najljepse, od ovih "blizih" destinacija :) Prosle godine smo bili i bilo nam je extra. Kuca u kojoj smo bili je zauzeta krajem juna, ali smo rezervisali odmah u kuci do user posted image Tamo mi je super jer je more odmah ispred kuce, a nije ono bas mrtvilo da nema ni kafane ni prodavnice... Sve ima, a i veliko je mjesto, za setnju...fino se umorimo dok obidjemo sve user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 1009
7.5.2011 9:03:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: shejla

mi cemo u Tucepe i ove godine... Tamo mi je najljepse, od ovih "blizih" destinacija :) Prosle godine smo bili i bilo nam je extra. Kuca u kojoj smo bili je zauzeta krajem juna, ali smo rezervisali odmah u kuci do user posted image Tamo mi je super jer je more odmah ispred kuce, a nije ono bas mrtvilo da nema ni kafane ni prodavnice... Sve ima, a i veliko je mjesto, za setnju...fino se umorimo dok obidjemo sve user posted image

zavidim vam, tucepi su definitivno najbolji... ali nazalost, mi mozemo ici samo u drugoj polovini jula kad je svugdje najveca guzva i najskupljeuser posted image prosle godine sam bila na porodiljskom pa smo mogli pobjeci malo ranije i bilo nam je super u tucepima

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 1010
7.5.2011 14:59:49   
Hurma
dajte preporuku smjestaja?!?! kad nije guzva bila tičr :)

Neposredna veza do poruke: 1011
7.5.2011 15:53:39   
Adana
Mi nikako da se odlucimo gdje cemo... A i cijene smjestaja su WOW! user posted image
Cekako i zaovu da sazna kada joj je godisnji jer ce i ona sa nama, a njoj nikako da jave... user posted image  

I dalje razmisljamo o Trpnju, Cavtatu, a sada i o Zivogoscu. Jeli ko bio? Mada mi i Gradac i Tucepi super zvuce...

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1012
7.5.2011 16:08:45   
isabella
ja sada zivim na moru a bogami u tucepima je lijepo pa eto preporucujem......

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1013
7.5.2011 22:30:36   
Hurma
eh ja odabrala i rezervisala.... napokon... pravo mi lijepo izgleda... izvagali smo PROVOD (ŠETNJE, RESTORANI, ŠOPINZI) ili NA 1. MJESTU BEBA (blizu plaza, pjescana..., mir, bez guzve) i naravno odlucili se za drugo... idemo na pjescanu plazu zbog njega i tople vode u Dugi rat (Omiš)... 50 m od mora smještaj... nije ni skupo... tako da... nisam bila pa da preporucim ali gazda kaze da sve dolaze sa djecom malom... ima i krevetac da ga ja ne vucem... eh eto, ako ne znate gdje... ;)

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 1014
7.5.2011 22:37:12   
Anoniman
Meni je ove godine sve nekakav urnebes, jer mm nije tu.
Idem kod njega, aBd, krajem jula u Abu Dhabi, a prije toga vjerovatno cu s roditeljima negdje na Jadran, mozda Tucepi najprije.

(odgovor članu Hurma)
  Neposredna veza do poruke: 1015
8.5.2011 1:00:01   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Hurma

eh ja odabrala i rezervisala.... napokon... pravo mi lijepo izgleda... izvagali smo PROVOD (ŠETNJE, RESTORANI, ŠOPINZI) ili NA 1. MJESTU BEBA (blizu plaza, pjescana..., mir, bez guzve) i naravno odlucili se za drugo... idemo na pjescanu plazu zbog njega i tople vode u Dugi rat (Omiš)... 50 m od mora smještaj... nije ni skupo... tako da... nisam bila pa da preporucim ali gazda kaze da sve dolaze sa djecom malom... ima i krevetac da ga ja ne vucem... eh eto, ako ne znate gdje... ;)
Meni je Omiš pravo lijep gradić, ali samo opaska na ovo topla voda. Rijeka Cetina se u Omišu uliva u Jadransko more i voda je, bar meni, hladnija nego bilo gdje na Jadranu. Sve ostalo je super user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Hurma)
Neposredna veza do poruke: 1016
8.5.2011 9:03:26   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Adana

Mi nikako da se odlucimo gdje cemo... A i cijene smjestaja su WOW! user posted image
Cekako i zaovu da sazna kada joj je godisnji jer ce i ona sa nama, a njoj nikako da jave... user posted image  

I dalje razmisljamo o Trpnju, Cavtatu, a sada i o Zivogoscu. Jeli ko bio? Mada mi i Gradac i Tucepi super zvuce...

Mi smo išli u Trpanj lani i preklani. Samo nas dvoje, ruksaci, voz, trajekt i fenomenalno nam je bilo.
Elem, meni je Trpanj nekako drag, valjda zbog lijepih uspomena. Gradsku plažu smo izbjegavali, nisam nikad ni prošla kraj nje, nego smo se smještali na jednu od mnogih manjih zabačenih plažica. Mi inače volimo malo aktivniji odmor, pa smo znali poraniti i u čamac, pa onda čitav dan veslati od plaže do plaže. Imaš divne šetnice, a more...more je pre-čis-to! Nakon godina Makarske rivijere, ja sam se zabezeknula!
Naveče nemaš plaho izbora, nekoliko kafića, ja po restoranima ne jedem, pa ti to ne znam i sve je to brzo gotovo, do ponoći. Ali mi se izmorimo tokom dana i nismo neki clubbing tipovi, pa mi i
odgovara.
Smještaj je jeftiniji u odnosu na druga mjesta.
Meni nije za djecu, doduše ne znam kako je kad imaš auto, ali s malim djetetom ti je ograničen radijus kretanja, a Trpanj nekako razvučen. Ako nađeš smještaj na rivi, daleko ti najljepša plaža, a ta gradska što na rivi mi je ona tipična Hrvatska plaža (bez hlada) sa milion ljudi i ne baš čistom vodom, a pride je poblizu pristalištu trajketa.
10-15km od Trpnja je plaža Divna. To je fenomenalno iskustvo - onako kristalno čisto more i sva je netaknuta. A ima i nekih malih zabačenih ribarskih naselja.
Kažem, lijepo je, ali ko voli da je non-stop u pokretu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 1017
8.5.2011 9:14:59   
teacher75
trazim preporuku za mirnije mjesto, al da se ima negdje kafa popiti, da je plaza ok i da ima hladovine po mogucnosti, da nije skupo, i najvaznije da nije velika guzva u drugoj polovini jula... izgleda da je nemoguce naci takvo nestouser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1018
8.5.2011 9:35:45   
škorpija
vjeruj mi mm i ja već dva mjeseca tražimo takvo mjesto, i fakat nemoguća misija, ustvari našli smo u promajnoj ali je apartman 120 KM po danu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1019
8.5.2011 9:38:50   
luna77
Mi ove godine idemo u Bibinje kod zadra s frendovima iznajmili veliki apartman dvosobni za 40€ direktno s vlasnikom(preko agencije je skuplje)
http://www.zadar-riviera.eu/hr/bibinje/2587-bibinje-apartmani.html

već smo dio uplatili mjesecno po 100Km i do7 mjeseca uplaćeno .Neznam jel ima jos mjesta ali Theacher mogu ti poslati broj telefona ili mail na pp da vidis s vlasnikom

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1020
8.5.2011 9:40:22   
vila_7
za ove sto zele mirnije mjesto,ukucajte neka "sela" ili manje gradice sa Jadrana na GOOGLE pa vidite u ponudi! 

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1021
8.5.2011 10:07:08   
Hurma
IZVORNA PORUKA: teacher75

trazim preporuku za mirnije mjesto, al da se ima negdje kafa popiti, da je plaza ok i da ima hladovine po mogucnosti, da nije skupo, i najvaznije da nije velika guzva u drugoj polovini jula... izgleda da je nemoguce naci takvo nestouser posted image

ma skromna si skroz!!! user posted image  user posted image  user posted image  znas da se ugođaj uvijek placao :))) tičr tičr... :)

Neposredna veza do poruke: 1022
8.5.2011 10:18:22   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

vjeruj mi mm i ja već dva mjeseca tražimo takvo mjesto, i fakat nemoguća misija, ustvari našli smo u promajnoj ali je apartman 120 KM po danu

sto znaci da ne zadovoljava kriterij da nije skupo

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1023
8.5.2011 10:19:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: helena_7

za ove sto zele mirnije mjesto,ukucajte neka "sela" ili manje gradice sa Jadrana na GOOGLE pa vidite u ponudi! 

sva sela u makarskoj rivijeri budu krcata u tom periodu- druga polovina jula. izgleda da ce nam jedino preostati peljesacuser posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1024
8.5.2011 11:15:40   
leona81
Tivat, planinski turizam...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *