Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 9:38:01
new mama
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: amy09
Mozda nekome zvuci cudnoo ali...ja bas zelim na more krajem aprila da se odmorim od svega ja i moja curica od 2 godine...zna li mi ko reci koje su cjene jel iste ko i u sezoni i gdje je najljepse u kojem dijelu hrvatske odmorit se sa svojom cerkicom....unaprijed hvala na odgovoru
cijene sigurno nisu iste...sezona pocinje od juna...a samim tim i cijene skacu...za obalni nemam nekog pozitivnog iskustva...valjda navike radi...ja volim otoke...all su recimo igrane fino, tiho mjestasce...opet...posto ides u aprilu, mozda ne bi bilo lose da razmislis o malo vecem mjestu...jer ces imati problem hljeb nabaviti ...otidji u grad korculu...neces se pokajati...a ako si mobilna...tj. s autom...10 min. voznje imas lumbardu...raj za djecu
E ovo potpisujem ma bas raj za djecu ,a i za mame Bogami
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 9:42:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908
dadada interesantan prijedlog uzimam u razmatranje s obzirom da sam motorizivana.. a što se tiče cijena uuuuhhh e tu je razlika velika, sasvim sigurno da je bolje ići prije sezone ...
lumbarda je jako skupa...skuplje je tamo naci smjestaj nego u gradu korculi...barem u sezoni...mozda izvan sezone i nije...to ne znam...meni je korcula kao otok daleko najljepsa...doduse ja nisam objektivna
ako neko zeli na brac...mogu mu poslati link s apartmanima i cijenama...isto jako lijepo mjesto...sutivan
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 9:44:41
Anoniman
i jos nesto sto bih ja gledala pod must...pogotovo sto same idete...to je da mjesto koje izaberete ima dom zdravlja ili ti hitnu...a ne da je najbliza u makarskoj ili dubrovniku
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 9:47:35
new mama
Meni su Baske vode i Brela idealne za porodicu,ima puna hlada,nisu velike guzve,a lijepo je i za setnju,cak i ona lokacija od Baskih do Brela,definitivno moj izbor za porodicu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 9:51:37
amy09
IZVORNA PORUKA: emi7908
amy09 kako vidim mogle bi ti i ja skupa na more .... već sam pisala kakva je situacija ali ako ikako naleti koji dan slobodan i ja bi voljela trknuti ali baš na neko mirno mjesto gdje mogu sa malenim i gdje nema gužve ...?? hajde ko zna lijepo malo mjesto bez gologuzih turista i hučke ?
ahhaha moze vala sto se nasss dvije ticee moze...nikad se ne zna stoo da ne
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 9:58:37
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: new mama
Meni su Baske vode i Brela idealne za porodicu,ima puna hlada,nisu velike guzve,a lijepo je i za setnju,cak i ona lokacija od Baskih do Brela,definitivno moj izbor za porodicu
istina predivna su, ali otkud to da nema guzve :) ja volim ovaj potez, baske vode, brela, promajna, tucepi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 10:00:47
new mama
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
istina predivna su, ali otkud to da nema guzve :) ja volim ovaj potez, baske vode, brela, promajna, tucepi
Ma ok ima ima raje,ali nekako nije natrpano,kao u Makarskoj npr. ja sam bila i u junu i u julu u Baskim i nije mi velika razlika,nekako uvijek imas prostora na plazi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 15:24:06
teacher75
ja se nadam da cemo ovo ljeto kod prijatelja u vela luku na korculi. dadada, pricaj mi kako je tamo ja sam bila prije 15ak godina na korculi ali nisam bila u vela luci...ako ovo otpadne, vjerovatno cemo u neko malo penzionersko mjestasce na peljescu, jer sam zbog svog posla osudjena na odmor u julu i avgustu kada su najvece guzve i najskuplje je pa bih da zaobidjem makarsku rivijeru
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.3.2011 19:34:45
milenium
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Ma ok ima ima raje,ali nekako nije natrpano,kao u Makarskoj npr. ja sam bila i u junu i u julu u Baskim i nije mi velika razlika,nekako uvijek imas prostora na plazi
veća je gužva u baškim i brelima nego u makarskoj,jer je u brelima ,tučepima i tim mjestima oko Ma.cijela BiH
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.4.2011 9:29:58
peky
Ja bih svima preporucila Slano ....idealno ljetovati sa malo djecom....plaza je super a sto je najljepse more ima jedno 10m samo plicak pa tek onda dubine...... mjesto puno djece , mirnije, setaliste ogromno...plus sto je Dubrovnik sa autom 20min udaljen pa navecer otici prosetati ma extra rekla sam od sad samo u Slano..... mi smo bili u apartmanu 10m od plaze ja gledala supruga na plazi iz sobe hahahahahha.......Slano
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.4.2011 9:33:27
peky
sto se tice pitanja oko hlada, tj. ima li hlada na plazi, mi smo u Slanom platili unaprijed 7 dana suncobran i bilo je veoma jeftino neka sica , ne sjecam se tacno koliko ali dok se ne sjecam cijene nije bilo mnogo hahhahaha......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.4.2011 9:42:39
muzika28
Ovo mi je fantasticno - blue apaartments... Ali treba nam apartman za 2 osobe + beba. Cini mi se da imaju samo vece apartmane. Sad cu poslati upit. Hvala!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.4.2011 9:45:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
ja se nadam da cemo ovo ljeto kod prijatelja u vela luku na korculi. dadada, pricaj mi kako je tamo ja sam bila prije 15ak godina na korculi ali nisam bila u vela luci...ako ovo otpadne, vjerovatno cemo u neko malo penzionersko mjestasce na peljescu, jer sam zbog svog posla osudjena na odmor u julu i avgustu kada su najvece guzve i najskuplje je pa bih da zaobidjem makarsku rivijeru
Eh ovako, meni je najljepse ali ja nisam objektivna...probacu ti docarati....kao prvo, VL je lucki grad..to znaci da nije lijepa kao korcula...nemas one znamenitosti...nemas kule, nemas one prelijepe ulice...ali zato imas predivnih dijelova za kupanje tj. uvala...sto kad si "obican" turista tesko da mozes naci...ali posto ti imas vodica, a oni vjerovatno imaju kaic...sigurno ce vas voditi na sva ta divna mjesta...mozes racunati s najcistijim morem a isto tako zna biti i prljavo (nekad) sve zavisi sta puse...a uvijek nesto puse ...rijetko kad je tamo bonaca...e, ali ni to nije problem...jer imas nekog ko cete znati odvesti u uvale i kad puse..koje su mirne...ili na osjak...mali otocic...koji je zasticen...sav je u borovima...hlad i sunce...zagarantovani..a ako vas nekad vasi domacini ne mogu voziti...za osjak imas prevoz vise puta na dan...brodicom...kao i otok proizd...gdje je cista perverzija ..doduse za proizd imas samo ujutro...a vraca se predvece s izmorenim kupacima...tamo kad odlucis otici...ostajes citav dan na kupanju...ima i restoran
svako jutro mozes kupiti frisku ribu direktno sa broda...mozda najljepsi dio dana za popiti kafu i vidjeti kako zive domaci...svi turisti spavaju...cuju se samo brodovi i lucani kako se "svadjaju"...na svakom koraku u centru su kafici tj picerije...mahom...ima i pokoji restoran...opet, domacini ce ti znati gdjeje najbolje jesti...na vrancu imas hotel posejdon s plazom...ja tu idem samo kad moram ...tj. ako se neki dan odlucimo da necemo na kupanje...prosle godine su tamo napravili i dobar kafic...navukli su pijesak gdje su stolovi...pa dok pijes kafu, Lana moze puniti kanticu ...e tu ima i "bazencic" sa morskom vodom za djecu...tj. ozidan betonski dio u koji stalno cirkulise morska voda...ima i skola ronjenja...drzi je talijan...ukrv skupi casovi...al kazu da valja probati...moze se uzeti i samo probni cas...u luci nemas onih zahebancija kao npr. po makarskoj rivieri...balona na vodi, glisera koji vuku padobran itd. barem nije bilo do sad...je li neko dobio ideju za ovu god. ne znam
eto...to je ukratko...i svakako biste trebali otici jedan dan na izlet u grad korculu tj. u lumbardu...tamo ti je onaj sitni, sitni pijesak...prirodno nastao...ako to volis...Lanci ce sigurno voliti
Nisam se bas ubila za reklame ...ne bih da sad ocekujes nesto wooow pa da se razocaras...bolje da se ne nadas nicem pa da se obradujes ...meni je recimo citava makarska riviera ...zato sto sam navikla na totalno drugaciji odmor...na korculi si blize italiji nego bosni cak se po jako vedrom vremenu i nazire
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.4.2011 9:52:46
Mamarica
IZVORNA PORUKA: muzika28
Ovo mi je fantasticno - blue apaartments... Ali treba nam apartman za 2 osobe + beba. Cini mi se da imaju samo vece apartmane. Sad cu poslati upit. Hvala!
U pravu si, najmanji apartmani su dnevna+spavaca. Ja samo mogu reci da je smjestaj jako fin, cisto je, na samoj plazi, balkon od ovih apartmanakoji su okrenuti plazi je bukvalno nad samom plazom. Teta cisti i mijenja peskire i posteljinu (po zelji) svaki drugi dan ili kad joj vi kazete. Ima mogucnost polupansiona (mi smo ovako isli preko Dara Prirode) i onda se hranite u obliznjem hotelu Ivando. Vidi ponudu kod Dar Prirode, oni nude dosta smjestaja u Malom Drveniku, imas hotel Hani, pansion Adria, to su ti objekti sve jedan do drugog na samoj plazi. Vecinom je ponuda na bazi polupansiona i mi smo bili zadovoljni i hranom.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 1.4.2011 10:04:58
emi7908
daj nemoj me zezati ???????????? oliver???? pa to mi je.. uuuhhhh nemaš pojma kako reagujem na zvuk njegovog glasa i muzike ... pa što mi to sad haos napravi u glavi????