|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
28.3.2011 11:20:08   
dubravka01
Mi planiramo ove godine, još ne znamo gdje user posted image
Čula sam da su Gradac,Drvenik i Tučepi odlične destinacije za ljetovanje s bebom,ima li ko iskustava?

Inače,ovo ljeto ćemo se truditi da iskoristimo što bolje, jer ako ja počnem raditi do sljedećeg, ko zna kako ćemo i da li ćemo mm i ja moći uklopit godišnje odmore.

IZVORNA PORUKA: Iman83
Odlazak na more nismo još bili ni planirali ove godine, već ako Bog da put u Francusku kod rođaka, a on je već isplanirao da nas vodi negdje na more dok smo u posjeti, pa eto 2 u 1!!!

Divnooooooo user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 926
28.3.2011 11:24:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dubravka01

Čula sam da su Gradac,Drvenik i Tučepi odlične destinacije za ljetovanje s bebom,ima li ko iskustava?

Inače,ovo ljeto ćemo se truditi da iskoristimo što bolje, jer ako ja počnem raditi do sljedećeg, ko zna kako ćemo i da li ćemo mm i ja moći uklopit godišnje odmore.

Odlazak na more nismo još bili ni planirali ove godine, već ako Bog da put u Francusku kod rođaka, a on je već isplanirao da nas vodi negdje na more dok smo u posjeti, pa eto 2 u 1!!!

tucepi su predivni al su najskuplji na makarskoj rivijeri, mi nismo bili u full sezoni pa nam je opet bilo preskupo. treba izbjeci full sezonu ne samo zbog cijena vec i zbog prevelike guzve. inace nemam nikakve zamjerke, predivne plaze, duge setinice, mjesto puno parova sa djecom, dosta hladovine, nije dosadno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 927
28.3.2011 11:25:49   
teacher75

Još samo da mm dobije godišnji aBd!!!user posted image

blago vama!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 928
28.3.2011 11:28:34   
palachinken

Tučepi su baš lijepo mjesto, ova druga dva su 'nako, ali u svakom moraš baš poraniti na plažu inače se sunčaš na Biokovu user posted image
Ja za bebi-odmor preporučujem Rogoznicu kod Šibenika, čisto je, mirno i nema onog seljakluka i gužvare, a cijenom ništa drugačiji od Makarske rivijere.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 929
28.3.2011 11:50:33   
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75

tucepi su predivni al su najskuplji na makarskoj rivijeri, mi nismo bili u full sezoni pa nam je opet bilo preskupo. treba izbjeci full sezonu ne samo zbog cijena vec i zbog prevelike guzve. inace nemam nikakve zamjerke, predivne plaze, duge setinice, mjesto puno parova sa djecom, dosta hladovine, nije dosadno

potpisujem tičerku i ja bih najradije u tučepe oni su mi idealni sa odmor a pogotovo sa malim djetetom

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 930
28.3.2011 11:54:28   
bebacha
meni sad treba mala pomoc.otprilike,znaci okvirno koliko bi novca trebao nama samo za smjestaj,recimo 7 dana.nas dvoje i dvoje djece,3 i jedna godina.al znaci negdje je mirno mjesto,bez neke guzva,iskustva sto se tice cjenauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 931
28.3.2011 12:00:56   
ziki
Bez obzira koliko vas ima cijen apartmana je uglavnom fiksna, mi smo plaćali 20€ u maju apartman dok je u sezoni 40€ noć. ja već pisah za Orebić, pošto si ti iz Gračanice bezbeli znaš ljude( za razliku od mene koja ne znam) lako možeš da se raspitaš jer dosta ljudi ima kuće tamo. Al to ti je cijena uglavnom. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 932
28.3.2011 12:28:43   
Nedi
IZVORNA PORUKA: bebacha

meni sad treba mala pomoc.otprilike,znaci okvirno koliko bi novca trebao nama samo za smjestaj,recimo 7 dana.nas dvoje i dvoje djece,3 i jedna godina.al znaci negdje je mirno mjesto,bez neke guzva,iskustva sto se tice cjenauser posted image

Mi smo prošle godine bili u SV Filipu i Jakovu (kod Biograda, znači sjevernije) i plaćali smo apartman 40 eura. Uzeli smo manji apartman u kojem je bio i krevetic za malenog, tv, kablovska. Oko kuće je predivno, mjesta za igru a što je najvažnije ograđeno i zaključava se.
Smještaj je blizu plaže. Mjesto je mirno, a u Zadru si začas ako poželiš izlazak u veći grad.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 933
28.3.2011 13:40:29   
MELLI
IZVORNA PORUKA: Adana

Hvala vam na odgovru!
Bas mi je zao sto su iskustva negativna. :(
A kakve su plaze, sta je lose?
Sadrzaj nam nije toliko bitan, koliko da je plaza iole OK, sa bar malo hlada. A i kako je Trogir blizu voljea bih ptici jer nikada nisam bila. :)

Plaže na Čiovu (bar s one strane otoka gdje smo mi bili ) su užas.Tada su bile djelimično izbetonirane stijene.Prilaz moru haos,ono skačeš s ploče u moreuser posted image .
Hladovina je misaona imenica.S druge strane otoka čini mi se da je bilo nekih manjih šljunčanih plaža,ali ipak nema hladovine.
Što se odmora s djecom tiče meni je Zaostrog i dalje mjesto broj 1.Zna biti gužva,kao i svugdje,ali ima toliko hladovine da cijeli dan možeš biti sa djetetom na plaži.Nema ni tamo nekih posebnih noćnih sadržaja,ali mi se nekako svake godine ipak opredjelimo za ovu varijantu.
Prošle godine smo rekli čvrsto da idemo negdje drugo,obišli cijelu rivijeru i na kraju se opet vratili u Zaostroguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 934
28.3.2011 14:04:51   
Blue rose RR

Vidim piset_e o Neumu.ni slucajno.mi bili pretprosle godine,Ajla nije imala pasos.katastrofa.sadrzaj nula,plaza nula,hrana nula.a cjene uhuh,...

Vala ne znam gdje si ti to bila, ali mi već dvije godine smo u Neumu, i meni je ODMOR. Mogu samo da ležim, šetam, ne trošim pare u gluposti (čemu sam sklona) i kupam se. Cijene su kao u Sarajevu.

Kad budem htjela na ekskurziju, onda ću ići da tražim kvalitetan sadržaj za dane za koje ću iskesiti lovu.

< Poruku je uredio Blue rose RR -- 28.3.2011 14:05:21 >

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 935
28.3.2011 14:10:03   
škorpija
mi smo planriali , aBd, ove godine  u sreser na pelješcu, nema hlada, ali kuće su na plaži, a ajdin i tako spava u doba najvećih vrućina

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 936
28.3.2011 23:33:32   
Adana
IZVORNA PORUKA: bucka73

Neko je pitao za ljetovanje na Ciovu ili u Cavtatu pa evo moje misljenje. Mi smo ljetovali u Cavtatu i lijepo je , dosta mirno. Sto se tice Ciova to je mjesto gdje se vracamo svake godine. Cak i ako odemo negdje drugo moramo i tamo malo otici. Guzve na mostu ima, ali nije nista prestrasno. A ako imate smjestaj na pocetku Ciova onda do Trogira mozete i pjeske, a ako je smjestaj na drugom kraju otoka imaju brodice taxi koje voze svako 15 min do Trogira i nazad. I nisu skupi.  Ovisi o kojem mjestu se radi, osnovne stvari imate po ovim manjim mjestima i nema potrebe  ici u Trogir svaki dan. Blizu je i Split pa se moze lijepo planirati i jedan dan tamo otici na izlet. Nama ni ta guzva nije problem, pa mi kad smo dole skoro svaki dan idemo u Split. Naravno treba voditi racuna gdje je smjestaj i da ne morate puno hodati do plaze. Ako niste previse zahtjevni, Ciovo je super mjesto za odmor.

Kakve su plaze u Ciovu? Mi smo gledali smjestaj u Okrugu Gornjem... Svidja mi se jer se moze usput obici i Trogir i split. :) Ali ako su plaze toliko lose i nema nikako hladovine onda ni sama ne znam.... Da li je uopste pogodno za odlzak sa djetetom?
Imas li neku preporuku gdje odsjesti?

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu bucka73)
Neposredna veza do poruke: 937
28.3.2011 23:36:22   
Adana
IZVORNA PORUKA: MELLI

Plaže na Čiovu (bar s one strane otoka gdje smo mi bili ) su užas.Tada su bile djelimično izbetonirane stijene.Prilaz moru haos,ono skačeš s ploče u moreuser posted image .
Hladovina je misaona imenica.S druge strane otoka čini mi se da je bilo nekih manjih šljunčanih plaža,ali ipak nema hladovine.

A sa koje strane otoka ste bili? Mi smo gledali smjestaj u  nekom Okrugu Gornjem. Mislim da je na suprotnoj strani od Trogira...
Mozda hlad i nije prijeko potreban, jer popodne bi Asja vjerovatno spavala i isli bi na rucak... ali ako su plaze toliko lose i prilaz moru bezze... user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu MELLI)
Neposredna veza do poruke: 938
28.3.2011 23:36:36   
bananica
IZVORNA PORUKA: Adana

Da li je neko od vas bio u Trogiru (tacnije otok Ciovo) ili Cavtatu i kakva su iskustva?

mi smo prije par godina bili u Trogiru, za mene je super , al se nismo kupali tu, neg smo isli do obliznjih plaza, najcesce u Medenu

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 939
28.3.2011 23:43:57   
bananica
za mene su Tucepi i Novalja,otok Pag najljepsi, najvjerovatnije cemo na jedno od tih mjesta, a u uzem izboru ove godine je i Neum, pa cemo vidjeti

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 940
29.3.2011 0:10:01   
Skvo RR
Bila u Trogiru i Cavtatu..

Hovako...user posted image

Trogir..prednosti...setnja, izbor dobre klope, blizina splita, mane...plaze onako..user posted image

Cavtat...prednosti...obiteljsko mjesto, malo, intimno, solidna klopa, blizina Dubrovnika....mane..nista mi ne pada na pamet.user posted image

Tucepi..sve pohvale...godinama, ljetovala sa roditeljima.

Neum..nemam dojam da sam na "moru"...bila 2X poslom, nisam imala zelju ni da prosetam.

Brela, nas izbor zadnjih godina.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 941
29.3.2011 9:12:18   
amy09
Mozda nekome zvuci cudnoo ali...ja bas zelim na more krajem aprila da se odmorim od svega ja i moja curica od 2 godine...zna li mi ko reci koje su cjene jel iste ko i u sezoni i gdje je najljepse u kojem dijelu hrvatske odmorit se sa svojom cerkicom....unaprijed hvala na odgovoru

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 942
29.3.2011 9:19:39   
amy09

IZVORNA PORUKA: Nedi

Još je rano o tome razmišljati nikad se ne zna hoće li mm dobiti godišnji i ako dobije ne znamo kad. Jeste li ikad ljetovale same sa djetetom? Kako to izgleda? Ako mm ne dobije godišnji vjerovatno bi N i ja sami isli ali nisam sigurna da li je to izvodivo, ipak sama sa djetetom, bez auta? 

evo bas sam i ja to pitala,jer ove godine nista od muza(RADI)cura moja mala ima 2 godine,auto ukradeno:-( parola je snaci se..pa smo i mi kontale same nas dvije,ali gdje je najpametnije se usuditi sam sa djetetom,i to bez guzve jer guzva nasss ugusii....to bas ne volim :-*

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 943
29.3.2011 9:22:00   
amy09

IZVORNA PORUKA: teacher75

Još je rano o tome razmišljati nikad se ne zna hoće li mm dobiti godišnji i ako dobije ne znamo kad. Jeste li ikad ljetovale same sa djetetom? Kako to izgleda? Ako mm ne dobije godišnji vjerovatno bi N i ja sami isli ali nisam sigurna da li je to izvodivo, ipak sama sa djetetom, bez auta? 

moja rodica je prosle godine ljetovala sama sa bebom od godinu i po. isle su busom, organizovano preko neke agencije prevoz i smjestaj u podacama, tako da je bus dosao po njih pred zgradu i odvezao ih do kuce gdje su bile smjestene (privatni smjestaj). ona se ne zali, kuca nije bila daleko od plaze i bilo im je lijepo. u busu je upoznala neke zene, tako da joj nije bilo dosadno

jel mozes molim te vidjeti koja je to agencija preko koje su isli na more...interesuje me i taj smjestaj i bus...i koliko su placale poz i hvala na odg

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 944
29.3.2011 9:23:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amy09

evo bas sam i ja to pitala,jer ove godine nista od muza(RADI)cura moja mala ima 2 godine,auto ukradeno:-( parola je snaci se..pa smo i mi kontale same nas dvije,ali gdje je najpametnije se usuditi sam sa djetetom,i to bez guzve jer guzva nasss ugusii....to bas ne volim :-*
pa mozete li povesti mamu, tetku, sestru...drugaricuuser posted image nekog...ipak je lakse kad imas jos nekog uz sebe...ako nista da se mozes na miru okupatiuser posted image i otici u wcuser posted image

ja bih barem tako

(odgovor članu amy09)
  Neposredna veza do poruke: 945
29.3.2011 9:23:17   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Vidim piset_e o Neumu.ni slucajno.mi bili pretprosle godine,Ajla nije imala pasos.katastrofa.sadrzaj nula,plaza nula,hrana nula.a cjene uhuh,...

Vala ne znam gdje si ti to bila, ali mi već dvije godine smo u Neumu, i meni je ODMOR. Mogu samo da ležim, šetam, ne trošim pare u gluposti (čemu sam sklona) i kupam se. Cijene su kao u Sarajevu.

Kad budem htjela na ekskurziju, onda ću ići da tražim kvalitetan sadržaj za dane za koje ću iskesiti lovu.

Kopiram moju poruku iz jula...

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Mi se upravo vratili iz Neuma.
Nisam se dugo ovako dobro odmorila za manje para.
Bilo nam je odlično, iako sam ja nisam očekivala ama baš ništa.
Neum nismo izabrali, nametnuo se kao jedini izbor. user posted image

Oktobar je rezervisan za Tursku.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 946
29.3.2011 9:29:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: amy09

Mozda nekome zvuci cudnoo ali...ja bas zelim na more krajem aprila da se odmorim od svega ja i moja curica od 2 godine...zna li mi ko reci koje su cjene jel iste ko i u sezoni i gdje je najljepse u kojem dijelu hrvatske odmorit se sa svojom cerkicom....unaprijed hvala na odgovoru
cijene sigurno nisu iste...sezona pocinje od juna...a samim tim i cijene skacu...za obalni nemam nekog pozitivnog iskustva...valjda navike radi...ja volim otoke...all su recimo igrane fino, tiho mjestasce...opet...posto ides u aprilu, mozda ne bi bilo lose da razmislis o malo vecem mjestu...jer ces imati problem hljeb nabavitiuser posted image ...otidji u grad korculu...neces se pokajati...a ako si mobilna...tj. s autom...10 min. voznje imas lumbardu...raj za djecu

(odgovor članu amy09)
  Neposredna veza do poruke: 947
29.3.2011 9:30:33   
emi7908
amy09 kako vidim mogle bi ti i ja skupa na more user posted image user posted image user posted image .... već sam pisala kakva je situacija ali ako ikako naleti koji dan slobodan i ja bi voljela trknuti ali baš na neko mirno mjesto gdje mogu sa malenim i gdje nema gužve ...??
hajde ko zna lijepo malo mjesto bez gologuzih turista i hučke ?user posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 948
29.3.2011 9:32:56   
emi7908
dadada interesantan prijedlog  uzimam u razmatranje s obzirom da sam motorizivana.. a što se tiče cijena uuuuhhh e tu je razlika velika, sasvim sigurno da je bolje ići prije sezone ...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 949
29.3.2011 9:35:11   
bucka73
Adana, u Okrugu Gornjem su plaze sljuncane. Centralna plaza nema hlada, a ove druge imaju, ali ne bas puno :(
Jos jedna stvar oko koje trebas voditi racuna za to podrucje je gdje je smjestaj posto ima jako puno kuca i apartmana
koje se nalaze u brdu. Ali vecina ima slike i mapu na internetu pa mozes pogledati tacno gdje je smjestaj.
Ja cu vidjeti da li imam broj ljudi kod kojih smo mi bili prosle godine. Oni se inace bave ribolovom, imaju samo jedan apartman koji izdaju.
Jako su fini ljudi. A plaza je jako blizu, mozes pristaviti rucak i otici se bucnuti :)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *