Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.8.2010 21:12:47
teacher75
mi smo mislili otici u gradac jer nam je najblize i ostati od petka (juce)do pon. kad smo vidjeli da se sprema pogorsanje u subotu (danas), nije nam se isplatilo onda ici jer ni u ned. (sutra)ni u pon. onda nece biti toplo more. a i problem je bio smjestaj. prijatelji koji imaju kucu u gradcu sve okolo ispitali za smjestaj za te 3 noci i malo im, bas bezobrazluk, a kazu poluprazan gradac, sezona vec pri kraju. bas mi nije jasno, ok da smo htjeli ostati noc ili dvije ali ni 3 im se ne isplati... bas bezobrazluk!
< Poruku je uredio teacher75 -- 28.8.2010 21:13:23 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 29.8.2010 23:36:28
bananica
stvarno je to veliki bezobrazluk, sreca pa nisam nikada naletila na takve ljude, a znala sam i jednu noc rezervisati,i to u sezoni....sto se vremena tice bilo je super, veceras se vratila komsinica iz zaostroga, bila subotu i nedelju, kaze extra vrijeme
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.8.2010 22:54:42
Nunichi
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Nunichi i ja se nasle u Makarskoj i provele cijeli dan zajedno...
Mi bili prvo na Kolocepu pa u Makarskoj, vrijeme prelijepo, nece iz vode, uzivancija, nisam mogla bolje zamisliti odmor...
Mi danas stigli iz Drevenika, bilo je prekrasno. Juce je puhalo, ali se oko podne moglo opet kupati. Zarica je uzivala, prvih dana je bila pazljiva oko vode, ali se kasnije opustila. Tajo i mama ponosni kako je fina bila, iako je inace preziva bebaca.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.8.2010 22:57:33
acudesa
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: IvanaTz
Nunichi i ja se nasle u Makarskoj i provele cijeli dan zajedno...
Mi bili prvo na Kolocepu pa u Makarskoj, vrijeme prelijepo, nece iz vode, uzivancija, nisam mogla bolje zamisliti odmor...
Mi danas stigli iz Drevenika, bilo je prekrasno. Juce je puhalo, ali se oko podne moglo opet kupati. Zarica je uzivala, prvih dana je bila pazljiva oko vode, ali se kasnije opustila. Tajo i mama ponosni kako je fina bila, iako je inace preziva bebaca.
wowwwwwwwwwww super mi izgledate
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 30.8.2010 23:35:16
lirio
bila...vrijeme nas posluzilo al zdravlje nije ...prvo se razbolio mali bebac pa onda stariji a na kraju ja, pa onda bjez kuci dok je jos muz dobro da moze da vozi...pokupili neki virus...bljak... helem, veselo i uzbudljivo ljetovanje ...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 31.8.2010 13:48:15
aazra
I mi smo bili - lokacija "Neum" ali bas nam je bilo super....Vrijeme super , vratili se prosle sedmice, nije bilo puno guzve iskupali se po citav dan na plazi nismo se ni sklanjali popodne osim na kaficu ili u restoran
A kada smo otkrili ono set_aliste uz more onda je bila kombinacija plaza i kupanje, set_njica...I Bilalu je prijalo iako bas nije lud za vodom
Uz to smo izabrali malo bolji smjestaj pa je i ugodjaj bio super - sve skupa kvalitetan odmor
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.9.2010 15:31:20
bananica
evo i mi dosli sa mora, bilo nam super, prelijepo, more pohladno pa se D manje kupala, al se po cijeli dan na plazi igrala sa djecicom tako da je nisam ni primjecivala, odmorili se, nakupali, isetali...sok kad smo ovdje dosli, koja kisa i hladnoca
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.3.2011 16:04:08
Anoniman
Sta je vec pocele pripreme Hmm. neznam ja nista nesmijem rec ni ocu ni necu. Prosla god. mi bila losa sa anelom jedva na kraj izasli. Sad je veci i hoda , bojim se da nebude jos gora Voljela bi ici koliko i nebi Al budemo vidjeli ...... Najvise mi se ide ako nista zbog A. i zdravlja nista drugo.... Mi smo bili u Baskim vodama , plaza blizu sve super bilo ....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.3.2011 16:12:30
Anoniman
Esmica-sa da jeste al jednom u godni se valjda moze prisutiti ja sam isla svake god. dok se anel nije rodio tu god. nisam .....Ove cisto sumnjam samo zbog njega nista drugo. Bili smo 4. dana taman s djetom toliko nebi moglo vise ....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 27.3.2011 13:08:04
MELLI
IZVORNA PORUKA: Adana
Da li je neko od vas bio u Trogiru (tacnije otok Ciovo) ili Cavtatu i kakva su iskustva?
Ja sam prije nekih 10 godina bila na Čiovu i iskreno, tad sam rekla da nikad više ne bih nogom kročila tamo.Bili smo smješteni podaleko od plaže,loše su mi i plaže bile,mjesto totalno bez sadržaja,sve previsoko . ... Doduše, ja sam tada bila puno mlađa, pa mi je i idealan odmor imao neke druge dimenzije Istina Trogir je blizu,pa se može tamo izaći,ali ja ne bih s malom djecom nikada izabrala Čiovo. Što se tiče Cavtata,tamo mi je puno puno puno bolje bilo.Puno sadržajnije nego na Čiovu,ljepše uređeno... Sad,i to je podavno bilo da bih se mogla sjetiti kako bi bilo s djecom Nadam se da neko ima svježije iskustvo pa da će ti konkretnije odgovore.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 27.3.2011 13:25:47
mala86
IZVORNA PORUKA: Adana
Da li je neko od vas bio u Trogiru (tacnije otok Ciovo) ili Cavtatu i kakva su iskustva?
za Trogir-nisam nikad bila turisticki,ali dok smo zivjeli u Splitu,imali smo prijatelje na Ciovu,i negdje od pocetka 6 mjeseca,do kraja 8 nebi im isli,iz razloga sto na Ciovo vodi 1 most,i tu se napravi ogromna guzva sve mic po mic,a zna bit daleko od ulaza u Trogir,tako da sto se toga tice,ja nebi nikad
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 27.3.2011 13:57:02
klemzi
Mi bismo ove godine u C. Goru ( Sveti Stefan), pa da čujem iskustva, ukoiko ih imate
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 8:01:28
Adana
Hvala vam na odgovru! Bas mi je zao sto su iskustva negativna. :( A kakve su plaze, sta je lose? Sadrzaj nam nije toliko bitan, koliko da je plaza iole OK, sa bar malo hlada. A i kako je Trogir blizu voljea bih ptici jer nikada nisam bila. :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:07:42
chuci
i mene interesuje je li neko bio u Cavtatu
ja sam bila prije rata, u liječilištu nekom za plućne bolesti za djecu. baš mi je pomoglo, poslije toga nisam više svaku zimu imala bronhitis cijelo vrijeme. sad kontam tamo da odem valjda im je i dalje zrak dobar
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:14:05
Lulu_08
Planiramo ici, ali ne znamo jos tacno gdje. Odluka varira izmedju tisine i buke. Tisina godi mm i meni a i mojim roditeljima, a buka, duzva i igralista Luni...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:25:49
HAHA
Mi kontamo za 1.maj u Neum,nismo nikad bili,a nećemo djeci da vadimo pasoše ove godine,Harunu sad 4 mjeseca,šta znam kako će biti.Prošlo ljeto smo bili u Istri,smjestili se u hotelu jedno malo mjesto kod Fažane,a obišli smo Pulu,Medulin,Rovinj,Poreč,Vodnjan,Brijune.Utisci :fenomenalno!!!Inače Hamza je lud za Dubrovnikom,ali ne idemo nikad u sezoni.Također sa djecom je jako lijepo u Šibeniku,mi bili u komleksu Solaris hotela prije 3 god.isto za 1.maj nekiliko dana,rahatluk,na plaži imaju igralište među drvećem.