Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2010 12:16:54
bananica
I na kraju srećković koji ide plažom i nudi slikanje za 5 eura sa magarcem, majmunom, spajdermenom i zmijom, e ovaj me je dokusurio. Ja ima fobiju od zmija, a on paradira plažom.
sa ovim si me podsjetila na moje djetinjstvo, mi smo prije rata imali kucu u CG, kod Herceg Novog, tako da smo cijeli ljetnji raspust provodili dolje i svaki put se slikali na magarcu, imam hrpu slika sa malim magarcicem
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2010 12:19:08
Skvo RR
Hahaha, sad se sjetih, mene mama nikada nije mogla nagovoriti da se slikam sa magarcem (imam samo jednu sliku sa magarcem i zagijem, sva uplakana), samo sam bjezala i govorila smrdi...
< Poruku je uredio Skvo RR -- 17.8.2010 12:22:09 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2010 13:06:36
M kao Mama
Hahaha, moj bi tata imao običaj reči da smo Ja, magare i Hamdija Ledo, ledo sladoledo bile maskote Podgore, e, bila su to vremena, po tri mjeseca na moru, da ja Bogdo mogu mojoj Lali priuštiti mjesec, a kamoli 3.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2010 13:11:55
maja78 RR
a mi smo svako jutro isli u bijelu po hljeb jer je jedino u njoj bila privatna pekara i naravno moralo se to kupiti, da se ima domaceg peciva :) ni ja nisam isla nikad poslije rata
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2010 13:16:03
Hanady RR
ja sam prije rata sa roditejlima išal 2 puta godišnje na more.... 1 u herceg novi ( baošiće) a drugi put makarska...
E sad ja sam ove godine bila u igalu U Crnoj gori.... šetala sam Herceg Novim ( starim gradom) i mogu vam reći lijepa pormjena u odnosu na Hrvatsku.....
meni je baš divno bilo...a i djeci....
cijene jesu povoljnije nego u Hrvatskoj definitvno....ali nije to više ni tako jeftino kao recimo prije 5 godina kada sam bila u ulcinju sa momkom (sadašnjim mužem) .
Meni je u ulcinju baš lijepo bilo... nemam neka lođša iskustva...i imala sam šta vidjeti a na plaži kopalabana super je bilo.... e sad svako ima svpoj ukus.... meni jedino plivanje je bezveze tamo jer nisma se pošteno siplivala radi dubine mora.... ali uživanja je bilo.
Igalo je također Ok...plaža kao u ulcinju...plićak 100 m..... ali mi smo išli na plažu U meljine ( mjesto prije Igala) i divno...potpuno isti doživljaj kao u hrvatskoj....
a što se šetnje tiče...ljepše nego u Hrvatskoj...jer nisma bila vezana za šetanje rivom ( što me posebno živcira)...u Crnoj gori baš se ima finih mjesta vidjeti i obići.
ja još nisma slikele skinual sa aparata ( očito od te aktivnosti koju očekujem od svoga supruga ništa...i to ću na sebe preuzeti inače će mi i fotić iz auta maznuti) ali čim skinem stavit ću vam one koje se odnose na plažu i na neke lijepe detalje iz šetnje.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2010 13:19:22
teacher75
meni mama svaki put kad se vrati kuka kako je tamo sve skupo (u CG), mislim da sada nije neka razlika u odnosu na hrvatsku (sve zavisi u kojem si mjestu- drasticna razlika npr. izmedju tucepa i podaca u cijenama)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 17.8.2010 19:34:33
DZANINI
jel zna iko koje su sada cjene u hr sobe samo...i da li bi gdje mogla ja i curica mala beba od godin ipo da same odemo jel iko ima ista da mi sa sigurnoscu preporuci ili da neku web straniccu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.8.2010 10:05:58
Anoniman
E evo i moje iskustvo...mozda nekome dobro dodje
Posto licno nisam (a nije ni mm) ljubitelj "kolektivnih" plaza...tj. vise preferiram stijene, mir, tisinu i cisto more...mogu vam reci da me prpa hvatala kako cu sa djetetom koje hoda (a jos nije toliko stabilno) niti veliko da moze sam u more izlaziti-ulaziti...medjutim, ispalo je bolje od svakog ocekivanja ...cak mu nisam nosila ni bazencic...na kupanje smo bas minimalisticki isli...vjerovatno kao nekad nasi roditelji...tj. njihovi roditelji (peskir, kantica,kolut, krema za suncanje, voda i kapa...i nesto od voca)...nalazili smo mjesta gdje postoje prirodni bazencici...gdje konstantno more cirkulise...u kojima se vec nalazilo sve potrebno "za igru"...ogrci, kamencici, rakovi, kozice...i naravno najbitnije-more...sasvim dovoljno da moje dijete nije zeljelo izaci...hlada smo uvijek imali...ma perfetto, sto bi talijani rekli
p.s ticerko, ako ces nekst jir u v.l. budem ti nabrojala sva mjesta gdje se stvarno milina kupati sa djetetom a da nije hotelska plaza
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.8.2010 11:00:31
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada
Posto licno nisam (a nije ni mm) ljubitelj "kolektivnih" plaza...tj. vise preferiram stijene, mir, tisinu i cisto more...mogu vam reci da me prpa hvatala kako cu sa djetetom koje hoda (a jos nije toliko stabilno) niti veliko da moze sam u more izlaziti-ulaziti...medjutim, ispalo je bolje od svakog ocekivanja ...cak mu nisam nosila ni bazencic...na kupanje smo bas minimalisticki isli...vjerovatno kao nekad nasi roditelji...tj. njihovi roditelji (peskir, kantica,kolut, krema za suncanje, voda i kapa...i nesto od voca)...nalazili smo mjesta gdje postoje prirodni bazencici...gdje konstantno more cirkulise...u kojima se vec nalazilo sve potrebno "za igru"...ogrci, kamencici, rakovi, kozice...i naravno najbitnije-more...sasvim dovoljno da moje dijete nije zeljelo izaci...hlada smo uvijek imali...ma perfetto, sto bi talijani rekli
p.s ticerko, ako ces nekst jir u v.l. budem ti nabrojala sva mjesta gdje se stvarno milina kupati sa djetetom a da nije hotelska plaza
vidim rumenko je uzivao..ovaj moj nije htio da cuje za ulazak u more...pihhhh
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 18.8.2010 11:10:44
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
hvala draga moja, vidjecemo jos - ko ziv ko mrtav do iduce godine
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.8.2010 15:02:40
Trnoruzica
U Brelama mozda, ali za Gradac je drugacije, bar za danas. Sutra i u Brelama najavljuju snizenje, 28 max. I mi smo planirali skoknuti do mora ovaj vikend, ali nismo, bas zbog vjetra i bure
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.8.2010 16:24:53
bananica
jedna prica je kod nas sto se vremena tice, a sasvim druga je na moru, o kakvom zahladnjenju pricate, danas se cula sa drugaricom u Tucepima, vrijeme extra