Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:31:16
ziki
Ove godine od mora ništa. Imali smo neki plan za maj al kako se maj približava ja ne smijem zbog trudnoće. Beba ako Bog da stiže krajem juna po terminu, Nemirko ne podnosi vrućinu.... šmrc. Za preporuku mi smo bili prošle godine u Orebiću ali opet u maju. Ja sam prezadovoljna, jer i inače volim da sam stacionirana gdje nije gužva a da imam blizu neke sadržaje tako da smo se brodićima i trajektom vozali okolo po ostrvima. Vezano za apartmane na sajtu turističke organizacije Orebić možeš sve da nađeš i dogovoriš i termin i cijenu, rezervaciju..
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:44:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: HAHA
Mi kontamo za 1.maj u Neum,nismo nikad bili,a nećemo djeci da vadimo pasoše ove godine,Harunu sad 4 mjeseca,šta znam kako će biti.Prošlo ljeto smo bili u Istri,smjestili se u hotelu jedno malo mjesto kod Fažane,a obišli smo Pulu,Medulin,Rovinj,Poreč,Vodnjan,Brijune.Utisci :fenomenalno!!!Inače Hamza je lud za Dubrovnikom,ali ne idemo nikad u sezoni.Također sa djecom je jako lijepo u Šibeniku,mi bili u komleksu Solaris hotela prije 3 god.isto za 1.maj nekiliko dana,rahatluk,na plaži imaju igralište među drvećem.
Neum je meni strava i uzas...ja bih prije onda negdje u hercegovini...na nekom jezeru tipa rama ili kravice ili salakovac...nego u neum
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:52:20
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: ziki
Ove godine od mora ništa. Imali smo neki plan za maj al kako se maj približava ja ne smijem zbog trudnoće. Beba ako Bog da stiže krajem juna po terminu, Nemirko ne podnosi vrućinu.... šmrc. Za preporuku mi smo bili prošle godine u Orebiću ali opet u maju. Ja sam prezadovoljna, jer i inače volim da sam stacionirana gdje nije gužva a da imam blizu neke sadržaje tako da smo se brodićima i trajektom vozali okolo po ostrvima. Vezano za apartmane na sajtu turističke organizacije Orebić možeš sve da nađeš i dogovoriš i termin i cijenu, rezervaciju..
Orebic je super kao mjesto, ali meni je njegova mana sto ima vjetar, i hladnije more.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:55:53
HAHA
IZVORNA PORUKA: dadada
Mi kontamo za 1.maj u Neum,nismo nikad bili,a nećemo djeci da vadimo pasoše ove godine,Harunu sad 4 mjeseca,šta znam kako će biti.Prošlo ljeto smo bili u Istri,smjestili se u hotelu jedno malo mjesto kod Fažane,a obišli smo Pulu,Medulin,Rovinj,Poreč,Vodnjan,Brijune.Utisci :fenomenalno!!!Inače Hamza je lud za Dubrovnikom,ali ne idemo nikad u sezoni.Također sa djecom je jako lijepo u Šibeniku,mi bili u komleksu Solaris hotela prije 3 god.isto za 1.maj nekiliko dana,rahatluk,na plaži imaju igralište među drvećem.
Neum je meni strava i uzas...ja bih prije onda negdje u hercegovini...na nekom jezeru tipa rama ili kravice ili salakovac...nego u neum
Kolega mm s posla iz Neuma,pa će nam nešto dobro naći,valjda .
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:57:01
ziki
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
Orebic je super kao mjesto, ali meni je njegova mana sto ima vjetar, i hladnije more.
Jes bio pojak vjetar i pohladno more al mi smo se kupali za prvi maj
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 9:58:42
Nedi
Još je rano o tome razmišljati nikad se ne zna hoće li mm dobiti godišnji i ako dobije ne znamo kad. Jeste li ikad ljetovale same sa djetetom? Kako to izgleda? Ako mm ne dobije godišnji vjerovatno bi N i ja sami isli ali nisam sigurna da li je to izvodivo, ipak sama sa djetetom, bez auta?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:02:46
bucka73
Neko je pitao za ljetovanje na Ciovu ili u Cavtatu pa evo moje misljenje. Mi smo ljetovali u Cavtatu i lijepo je , dosta mirno. Sto se tice Ciova to je mjesto gdje se vracamo svake godine. Cak i ako odemo negdje drugo moramo i tamo malo otici. Guzve na mostu ima, ali nije nista prestrasno. A ako imate smjestaj na pocetku Ciova onda do Trogira mozete i pjeske, a ako je smjestaj na drugom kraju otoka imaju brodice taxi koje voze svako 15 min do Trogira i nazad. I nisu skupi. Ovisi o kojem mjestu se radi, osnovne stvari imate po ovim manjim mjestima i nema potrebe ici u Trogir svaki dan. Blizu je i Split pa se moze lijepo planirati i jedan dan tamo otici na izlet. Nama ni ta guzva nije problem, pa mi kad smo dole skoro svaki dan idemo u Split. Naravno treba voditi racuna gdje je smjestaj i da ne morate puno hodati do plaze. Ako niste previse zahtjevni, Ciovo je super mjesto za odmor.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:05:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: Nedi
Još je rano o tome razmišljati nikad se ne zna hoće li mm dobiti godišnji i ako dobije ne znamo kad. Jeste li ikad ljetovale same sa djetetom? Kako to izgleda? Ako mm ne dobije godišnji vjerovatno bi N i ja sami isli ali nisam sigurna da li je to izvodivo, ipak sama sa djetetom, bez auta?
moja rodica je prosle godine ljetovala sama sa bebom od godinu i po. isle su busom, organizovano preko neke agencije prevoz i smjestaj u podacama, tako da je bus dosao po njih pred zgradu i odvezao ih do kuce gdje su bile smjestene (privatni smjestaj). ona se ne zali, kuca nije bila daleko od plaze i bilo im je lijepo. u busu je upoznala neke zene, tako da joj nije bilo dosadno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:05:42
Anoniman
mi (ja i mm)smo bili u neumu jedam 1.maj...isto radi pasosa...odsjeli smo u hotelu neum (cini mi se...davno je bilo)...more je u maju bilo prljavo vidjele se cijevi od hotela...pretpostavljam da je kanalizacija u pitanju...pretpostavljam i da sve ili barem vecina kuca i hotela ima tu vrstu kanalizacije...ne sjecam se da sam vidjela ijedno zivo bice u moru...a navece...nemas gdje...niti imas gdje da setas...ma nemas nista ono tipicno "morski"...barem sam ja bla duboko razocarana
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:15:19
HAHA
mi (ja i mm)smo bili u neumu jedam 1.maj...isto radi pasosa...odsjeli smo u hotelu neum (cini mi se...davno je bilo)...more je u maju bilo prljavo vidjele se cijevi od hotela...pretpostavljam da je kanalizacija u pitanju...pretpostavljam i da sve ili barem vecina kuca i hotela ima tu vrstu kanalizacije...ne sjecam se da sam vidjela ijedno zivo bice u moru...a navece...nemas gdje...niti imas gdje da setas...ma nemas nista ono tipicno "morski"...barem sam ja bla duboko razocarana
Bolje nam je onda da ne idemo uopće,jer vratićemo se prvi dan.Ja bi najviše voljela otići na Plitvička jezera,od mojih nema ni sat do tamo,a nešto sam čula da bebe mogu na r.list moraću to provjeriti.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:15:36
emi7908
ništa ne planiramo za sad jer imamo milion stvari koje moramo završiti ovog ljeta akoje su nam prioritet.... ako uhvatimo malo vremena van sezone dobro će doći ako ništa naredno aBd. a i nešto ovakve stvari ne volim planirati jer nikad ne idem po planu kako sam htjela ... uvijek mi bolje bude ne planirano i super at the end...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:24:10
Mirkica
planiramo u Crnu Goru ici insallah mozda se promjeni i na Tursku ali et sad je C.G u planu eh sada nismo nikada bili i ako imaju preporuke :) gdje i kako ????????????
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:45:51
ziki
Za CG pošto idete sa malom bebom preporuka Ulcinj. Inače ja nisam dole južnije bila, samo Budvanska revijera i Boka Kotorska al svi mi redom fale Ulcinj. Meni su i Bečići lijepi mali, ima uz obalu staza za šetnju,ima/imalo je finih restorana uz plažu, plaže nisu loše, šljunkovita ja tu volim, a blizu su ti Budva i SV Stefan
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:49:24
bebacha
Vidim pisete o Neumu.ni slucajno.mi bili pretprosle godine,Ajla nije imala pasos.katastrofa.sadrzaj nula,plaza nula,hrana nula.a cjene uhuh,ko u Hrvatskoj a nemas bas neki izbor. nase ljetovanje ove godine je pod upitnikom,razlog finansije.ovi dana cu Alenu izvadit pasos pa cemo vidjet kakvo ce bit stanje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:51:00
Mirkica
Za CG pošto idete sa malom bebom preporuka Ulcinj. Inače ja nisam dole južnije bila, samo Budvanska revijera i Boka Kotorska al svi mi redom fale Ulcinj. Meni su i Bečići lijepi mali, ima uz obalu staza za šetnju,ima/imalo je finih restorana uz plažu, plaže nisu loše, šljunkovita ja tu volim, a blizu su ti Budva i SV Stefan
hvala ziki pogledacu mjesta sto si mi preporucila
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:51:16
bojana86
Mi smo prosle godine bili u Gradcu,i bila sam zadovoljna,mirno malo mjesto,mozda i ove godine odlucimo tamo ako ne iskrsne nesto bolje..imali mso super smjestaj pa je to jeos jedna prednost za Gradac i ove godine,al o tom po tom,ima jos do toga!!! A C.G.,ima finih mjesta kao Petrovac,Meljine - malo mjesto idealno za porodicu,kod H.Novog,ma ima dosta toga,bitno je samo maketi se nekuda!!!!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:51:57
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75
moja rodica je prosle godine ljetovala sama sa bebom od godinu i po. isle su busom, organizovano preko neke agencije prevoz i smjestaj u podacama, tako da je bus dosao po njih pred zgradu i odvezao ih do kuce gdje su bile smjestene (privatni smjestaj). ona se ne zali, kuca nije bila daleko od plaze i bilo im je lijepo. u busu je upoznala neke zene, tako da joj nije bilo dosadno
Nas bi mm vozio i dosao po nas ali me brine kako ću tamo deverati. I sta ako se nesto zakomplikuje? Kad bi bar mogla nekoga povesti sa nama...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 10:56:41
teacher75
Nas bi mm vozio i dosao po nas ali me brine kako ću tamo deverati. I sta ako se nesto zakomplikuje? Kad bi bar mogla nekoga povesti sa nama...
mozes li povesti mamu, prijateljicu ili rodicu?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 11:10:08
Nedi
mozes li povesti mamu, prijateljicu ili rodicu?
Mamu ne , a rodice i prijateljice imaju svoje porodice i ljetuju sa njima ako idu na ljetovanje. Jedino ostaje tata ili u najboljem slučaju mm. Odoh na poručite nekome nešto pa da poručim mm-ovoj šefici da želim ići na godišnji u julu neće ona to vidjeti ni slučajno nije na rr
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 11:10:42
Anoniman
palchinken ma najlepse letovanje nek je sa srecom
mi smo mislili u Egipat ove godine al mene strah nesto tami ici ma da me mnogi ubedjuju da je smireno al neka hvala mislim da ce mo za Ulcinj i ove godine ili Hrvatska
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 28.3.2011 11:19:05
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha
Vidim pisete o Neumu.ni slucajno.mi bili pretprosle godine,Ajla nije imala pasos.katastrofa.sadrzaj nula,plaza nula,hrana nula.a cjene uhuh,ko u Hrvatskoj a nemas bas neki izbor. nase ljetovanje ove godine je pod upitnikom,razlog finansije.ovi dana cu Alenu izvadit pasos pa cemo vidjet kakvo ce bit stanje
mi smo prethodne dvije godine bili u kleku i isli smo u neum do prodavnice jer je klek mali i nema bas mnogo sta pa meni su cijene kao kod nas, mozes npr za 50 KM svasta kupiti u odnosu na samoposlugu u kleku tri svtari bukvalno
ali neum je def bljak za ljetovanje samo za obaviti par stvari i bijezi
meni je klek predivan, miran nema puno nasih a mi smo nasli covjeka kuca bukvalno na plazi super