|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
8.5.2011 19:27:01   
Malenaoduvijek
znas sta, bolji mi je klek i cisci od cijele makarske rivijere posebno u sezoni kada popodne u vodu ne mozes uci od prljavstine i kanalizacije.

a u kleku nije kao u neumu (bara) puno je ljepse ali svako zna svoje, meni je ovo idealno.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1051
8.5.2011 19:28:15   
škorpija
kakva je plaža u kleku, beton, kamen, šljunak pijesakuser posted image

tičer to što tražiš bogami ćeš teško naći, mi se evo krvimo danima od čega da odustanemo: plaža pogodna za dijete, hlad, blizina prodavnice, dvosoban apartman, klima, povoljna cijena, još nismo skontali jer nema šanse da nađemo sve zajedno

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 1052
8.5.2011 19:28:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

znas sta, bolji mi je klek i cisci od cijele makarske rivijere posebno u sezoni kada popodne u vodu ne mozes uci od prljavstine i kanalizacije.

a u kleku nije kao u neumu (bara) puno je ljepse ali svako zna svoje, meni je ovo idealno.

vidi li se u kleku pucina? nisam mislila na cistocu nego na ono kad lezim na plazi i vidim preko puta kopno jako blizu i nigdje pucine, da mi je kao na jezeru

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1053
8.5.2011 19:30:00   
teacher75
ljetovali smo u neumu i komarnoj prije 2-3 godine i isti osjecaj skucenosti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1054
8.5.2011 19:30:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

kakva je plaža u kleku, beton, kamen, šljunak pijesakuser posted image

tičer to što tražiš bogami ćeš teško naći, mi se evo krvimo danima od čega da odustanemo: plaža pogodna za dijete, hlad, blizina prodavnice, dvosoban apartman, klima, povoljna cijena, još nismo skontali jer nema šanse da nađemo sve zajedno

ma znam, mm kuka i kaze da necemo ni ici na more nikako, a ja ne gubim naduuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1055
8.5.2011 19:34:45   
teacher75
malo cu da istrazujem ovih dana peljesac i mala mjesta juznije, prema dubrovniku. makarska rivijera otpada zbog guzve i nabijenih cijena, a ostalo je predaleko, tako da sam suzila izbor na gore navedeno. nadam se da ce se i mm sloziti i da cemo naci neki kompromis

Neposredna veza do poruke: 1056
8.5.2011 19:36:42   
Anoniman
Teacher, i mi idemo u julu i bas zbog toga mnoga mjesta otpadaju jer je guzvauser posted image ai najskuplje je tadauser posted image

Najvjerovatnije ipak idemo u Brela, tamo mi je nekako najsireuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1057
8.5.2011 19:38:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sahara

Teacher, i mi idemo u julu i bas zbog toga mnoga mjesta otpadaju jer je guzvauser posted image ai najskuplje je tadauser posted image

dobar izbor, i ja bih najradije al trenutno nismo u finansijskoj situaciji da to mozemo sebi priustiti, nazalostuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1058
8.5.2011 19:39:44   
henna ze
u kleku je šljunkovita plaža..meni je prelijepo tamo.ko želi odmor samo..ko traži neki provod..nema..jako je malo...ali je čisto ..muž i ja smo svako jutro pili kafu u kafiću na plaži. cijene su samo trun skuplje nego u neumu..
što se neuma tiče..mi smo ljetovali prije dvije godine..u redu kuća prema kleku..izadjemo i odmah na malu plažicu... i bilo je baš čisto lijepo smo se odmorili..mislim da ćemo i ove godine kod tog istog čike..
ne pada mi na pamet da plaćam onako skupo namirnice..i smještaj..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 1059
8.5.2011 19:45:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: sahara

dobar izbor, i ja bih najradije al trenutno nismo u finansijskoj situaciji da to mozemo sebi priustiti, nazalostuser posted image

Ma suti, ni sama ne znam kako cemo to izvesti, na sve strane samo kreditiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1060
8.5.2011 19:45:53   
teacher75
vidi li se u kleku imalo pucina il je "zatvoreno" kao u neumu? hajmo svi u klek da se druzimo i da ne bude dosadnouser posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1061
8.5.2011 19:47:04   
myb@by
Henna ze moze li molim te br telefona tog cike iz Neuma i da mi ukratko u pp napišeš cijene i kakav je smještaj.
Mala 1994 imas pp user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1062
8.5.2011 19:49:12   
R&T@
Sve vise vjerujem da u Hrvatsku treba ici ili samo na izlet ili kod rodbine...

Koliko samo platimo prijevoz, spavanje u privatnim kucama ž kategorije i hranu u preskupim restoranimauser posted image

Za taj novac mozemo putovati avionom i uzivati 10 dana...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1063
8.5.2011 19:50:25   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Sve vise vjerujem da u Hrvatsku treba ici ili samo na izlet ili kod rodbine...

Koliko samo platimo prijevoz, spavanje u privatnim kucama ž kategorije i hranu u preskupim restoranimauser posted image

Za taj novac mozemo putovati avionom i uzivati 10 dana...

slazem se, dodje mi da odem samo par dana na ljetovanje negdje sto jeftinije a da ostavim dio novca i odemo na jedan vikend u austriju u grac, jer tamo imam prijateljicu, bar da znam na sta sam potrosila pare

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1064
8.5.2011 19:52:50   
leona81
mi smo odlucili da na more odemo samo 7 dana zbog bebe a aBd kasnije u Njemacku kod prijatelja na 7 dana...sve je toliko preskupo da smo razmisljali da ostanemo kuci i ne idemo nikako na more al nam je bilo zao nje koja tek sad u sustini zna sta je more, prosle godine je imala samo 9 mj

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1065
8.5.2011 19:56:02   
sanela.asja
Mi idemo i ove godine na more samo ja cu sa trbom user posted image ...evo vec tri godine odkako se Asja rodila idemo u Zaostrog imamo tu covjeka koji iznajmljuje sobe i apartamane i redovno smo tu blizu plaza ljepo nam kod domacina veliko dvoriste da da se sluzimo rostiljem ma preljepo nam placamo po 12 eura na osob to izadje za nas troje oko 70 km meni je malo skupo sad jer posljednje dvije godine nismo za malu placali sad i za nju moramo..al eto usjecemo priusiti sebi 7 dana kvlitetnog odmora

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

Neposredna veza do poruke: 1066
8.5.2011 19:56:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo odlucili da na more odemo samo 7 dana zbog bebe a aBd kasnije u Njemacku kod prijatelja na 7 dana...sve je toliko preskupo da smo razmisljali da ostanemo kuci i ne idemo nikako na more al nam je bilo zao nje koja tek sad u sustini zna sta je more, prosle godine je imala samo 9 mj

isto slucaj, i meni zao da dijete ne ode na more, a sto se mene tice, ja bih radije te pare potrosila negdje u inostranstvu, da obidjem neki grad gdje jos nisam bila, jer tamo ne bi placali smjestaj a jos bi i svasta vidjeli

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1067
8.5.2011 19:58:28   
teacher75
i zavidim ljudima koji ne rade u skoli pa mogu uzeti odmor krajem juna ili nekad kad nije full sezona, jer je stvarno preskupo i prekrcato svugdje u tom periodu. mnogi zavide nama prosvjetarima na dugom ljetnom odmoru, ali kakve mi koristi kad ne mogu nigdje otici van tog perioda, ni u proljece kad je svugdje najljepse a ni pocetkom ili koncem ljeta kad je manja guzva i jeftinije a i nije prevruceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1068
8.5.2011 20:03:16   
ElmaB

i zavidim ljudima koji ne rade u skoli pa mogu uzeti odmor krajem juna ili nekad kad nije full sezona, jer je stvarno preskupo i prekrcato svugdje u tom periodu. mnogi zavide nama prosvjetarima na dugom ljetnom odmoru, ali kakve mi koristi kad ne mogu nigdje otici van tog perioda, ni u proljece kad je svugdje najljepse a ni pocetkom ili koncem ljeta kad je manja guzva i jeftinije a i nije prevruceuser posted image

Da ali imaš dva puta godišnje odmor, zimski i ljetni.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

Neposredna veza do poruke: 1069
8.5.2011 20:05:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Da ali imaš dva puta godišnje odmor, zimski i ljetni.

zimski je u drugoj polovini januara, samo jedna sedmica, nikad nigdje ni ne odem tada, jer je bezveze period, da se bar sastavi sa novom godinom. ja bih najvise voljela da imam spring breaks kao vani, negdje oko uskrsa, tad je super vrijeme i aranzmani svuda po svijetu su najjeftiniji

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1070
8.5.2011 20:13:03   
R&T@
Ticerko, ne zezaj...
Samo mi imamo 45 dana godisnjeg i svaki vikend i praznik + dane u januaru...

Sve to vrijedi nesto eura vise placenih u sezoni...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 1071
8.5.2011 20:14:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tajra

Ticerko, ne zezaj...
Samo mi imamo 45 dana godisnjeg i svaki vikend i praznik + dane u januaru...

Sve to vrijedi nesto eura vise placenih u sezoni...user posted image

e ja bih rado to razgodila na par puta godisnje po 7 dana, nego sto imam ovako u komaduuser posted image a nije samo do para u sezoni vec i do prevelikih guzvi koje bih voljela izbjeci

< Poruku je uredio teacher75 -- 8.5.2011 20:15:16 >

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1072
8.5.2011 20:37:43   
Anoniman
ticer...bogami...daj boze da nadjes to sto trazis kakve si kriterije postavilauser posted image

ja mislim da je makarska riviera, pored peljesca, najjeftinija...otoci...i juznije...prema du...mislim da je to sve tu negdje...kao i istra, uostalom

Onda ti je bolje ovo sto rece tajra...uplatiti aranzman i to all inclusive, da se ne moras sekirati za ice i pice...i negdje avionom...otidji na tui pa pogledaj cijene

Neposredna veza do poruke: 1073
8.5.2011 20:41:50   
teacher75

IZVORNA PORUKA: dadada

ticer...bogami...daj boze da nadjes to sto trazis kakve si kriterije postavilauser posted image

ja mislim da je makarska riviera, pored peljesca, najjeftinija...otoci...i juznije...prema du...mislim da je to sve tu negdje...kao i istra, uostalom

Onda ti je bolje ovo sto rece tajra...uplatiti aranzman i to all inclusive, da se ne moras sekirati za ice i pice...i negdje avionom...otidji na tui pa pogledaj cijene

all inclusive aranzmani su koliko znam najmanje oko 2000km po osobi, to cu uplatiti kad mi plata bude 3-4 puta veca nego sadauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1074
8.5.2011 21:10:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

all inclusive aranzmani su koliko znam najmanje oko 2000km po osobi, to cu uplatiti kad mi plata bude 3-4 puta veca nego sadauser posted image
zavisi kada, zavisi gdje i zavisi odakleuser posted image otidji na tui pa ces vidjeti aranzmane 7 dana za dvije sobe po 400 eura...da ti pamet stane...a da ne govorim o last minute

Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

stopala

da li nesto posebno njegujete stopala,koristite kreme namijenjene za to?

da (72%)

ne (28%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *