|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
10.6.2010 13:10:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Mi ćemo, najvjerovatnije, u Trpanj user posted image  Jedva čekam user posted image user posted image  
Što neko reče, ja sam već na moru user posted image

Promjena plana.....
Idemo na Brač, Bol, nakon 8 godina opet.

Jedva čekam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 551
10.6.2010 13:16:56   
new mama

Mi ćemo, najvjerovatnije, u Trpanj user posted image  Jedva čekam user posted image user posted image  
Što neko reče, ja sam već na moru user posted image

Promjena plana.....
Idemo na Brač, Bol, nakon 8 godina opet.

Jedva čekam user posted image

Prelijepo i ja bi tamo opet voljela otici,nadam se kad curica bude veca,uzivajuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 552
10.6.2010 14:13:24   
Amela83
IZVORNA PORUKA: Adana

Mi smo prije 3 godine bili u Orebicu, dodue u avgustu pa je bila malo guzva. Plaza je tako-tako, vidjela sam i bolje. Mislim na onu glavnu, gradsku plazu na samom ulazu u Orebic. Nije me odusevila, nema bas puno hlada, pa kada je plima ne ostane bas puno plaze. user posted image  
A sto se set_nje tice meni je OK. Ima set_nica uz more, moze se lijepo proset_ati. Mi smo bili na samom ulazu u Orebic, blizu te plaze pa smo bas imali da set_amo. :) I kada se prodje pristaniste za trajekte ima se dalje set_ati prema hotelima.
Kada se izadje iz Orebica, ima na desnu stranu odvajanje prema vidikovcu, vrijedno je da se pogleda. Pogled je nevjerovatan! Isto tako sa pristanista trajekata voze kao brodice za Korculu, puno su jeftinije od trajekta i pristaju u samo srce starog grada Korcule. Toplo preporucujem izlet na Korculu, i pio danu i uvece, prelijepo je!
Ima i apoteka, i ljekar, i supermarketi, i masa malih prodavnica, slasticarni, fast food kioska, kafica...
rezime, mjesto je slatko skroz, blizina Korcule i Dubrovika je veeeeliki plus, samo mi je plaza :P. user posted image
Doduse, ako budete blize hotelima plaze su tamo fantasticne, ima hlada, sljuncane su, ma divota!
Uzivajteee!

Sorry na duzini posta!user posted image

Potpisujem. Mi smo tamo bili 3 puta. Plaze koje su u samom centru su zaista lose, posebno za djecu. Ali je zato Trstenica (na ulazu u Orebic) ok, s tim da do nje ima 20-ak min pjesacenja od centra. Mi smo se kupali na hotelskim plazama, hladovine ima koliko zelite...ali je i to daleko od centra. Zato se nisam odlucila ponovo da idemo tamo - ko bi toliko pjesacio s user posted image (a za hotel fali KM-cica user posted image )

< Poruku je uredio Amela83 -- 10.6.2010 14:15:34 >

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 553
10.6.2010 16:26:11   
lavić Simba
dobro hoce li se neko javiti i reci koliko kosta smjestaj,SOBE na moru....makarska rivijera?

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 554
10.6.2010 16:27:38   
hanabanana
Imaš na google...
Ukucaš privatni smještaj hrvatska i tražiš.

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 555
11.6.2010 10:14:07   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ko mi moze preporučiti hotel u Turskoj koji je childrenfriendly??

Moj kolega s posla je trenutno s malom curicom od 2 godine u Turskoj, antalija, hotel delphin.
Izabrali su ga jer bas je kao super za djecu pa mozes malo pretraziti po internetu.
Nisam sigurna jer nisu se jos vratili pa da znam informacije iz prve ruke. Vracaju se iduce sedmice.

Skvo, kad vi idete - mi bi trebali sutra  - imali sanse da se sretnemo :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 556
11.6.2010 10:28:04   
mamin sin
I mi ćemo u Tučepe ali u julu. Meni je tamo super...Velika plaža, puno hlada prirodnog što je najbitnije, imaš gdje i prošetati ma sve....user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 557
12.6.2010 23:02:33   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Nedi

zar nisu brela najskuplja user posted image

Ljetujem u Tučepima od svojih 7 mjeseci i najviše ih volim znam svaki kamen pa tako i cijene. Mada se da naći posebno u tom periodu u kojem ti ideš. Mi smo prije 3 god naši extra apartman za 30 eura, a u augustu je isti ''0 eura

gdje se nalazi taj apartman? jel blizu plaze? imas li neki kontakt s njima, ako imas da mi posaljes na PP, please

Broj bi morala potražiti kod kuće, naravno da je smještaj blizu plaže pa pitaš najveću ljenčugu, ja na godišnjem sve pustim i ništa ne radim a kamoli da hodam kilometar do plaže....evo ti link za tučepe
http://www.tucepi.com/privatni/index.html

Cijena kod ovih Viskovića (ima ih puno)proše godine je bila 80eura u augustu

zanima me kakve su cijene krajem juna. dali bi maximalno 40eura, sve iznad nam je skupo

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 558
12.6.2010 23:16:57   
rose
razmisljali smo da odemo pocetkom jula...a posto sam ja sada u 5-om mjesecu zanima me prvo sta od preparata za zastitu smije da se korosti...zanima me zastita od sunca i komaraca user posted image

< Poruku je uredio rose -- 12.6.2010 23:17:11 >

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 559
15.6.2010 11:21:23   
anidla
Orebic user posted image

Posto mi je prvo more s bebom, nisam htjela da mi nista pokvari raspolozenje...Toliko sam cekala 4 dana na moru....

Ali...iskreno, ne bih vise isla u Orebic...ipak je zeznuto s bebom, vrlo malo hlada ima, skoro nikako, a ono sto me je najvise zasmetalo to je da apsolutno nema neke pjesacke zone pored mora (vrlo malo) a i to malo je skoro citav dan na suncu....

Nama je na kraju krajeva predivno bilo, imali smo prekrasnu terasu sa pogledom na more...Jedan dan smo napravili manji izlet i otisli smo malom brodicom do Korcule, e ona je prekrasna za obici i pogledat, ali ni tamo nisam primjetila hlad user posted image mozda nisam naisla na neku lijepu plazu....

Sad planiramo ici na 7 dana u Crnu Goru, pa ako neko nesto ima za preporuciti, bila bih zahvalna...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 560
18.6.2010 0:34:45   
Amela83
Pogledaj link za jedan hotel u Ulcinju, meni je ovo praaavo povoljno a i lokacija je super! Plaza (ona mala, gradska) je bas blizu.user posted image
http://hotel-dvoribalsica-montenegro.com/EN/index.html 

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 561
18.6.2010 0:54:28   
anidla
hej hvala ti, predivno je...
koliko kosta? ja ne vidim cijenu user posted image nama treba apartman (ja, mm i beba), samo da ima bar neka mini kuhinja

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 562
18.6.2010 0:55:22   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ko mi moze preporučiti hotel u Turskoj koji je childrenfriendly??

Moj kolega s posla je trenutno s malom curicom od 2 godine u Turskoj, antalija, hotel delphin.
Izabrali su ga jer bas je kao super za djecu pa mozes malo pretraziti po internetu.
Nisam sigurna jer nisu se jos vratili pa da znam informacije iz prve ruke. Vracaju se iduce sedmice.

Skvo, kad vi idete - mi bi trebali sutra  - imali sanse da se sretnemo :)

pogledaj i Porto belo, Antalija, divan hotel, 5 zvjezdica, animatori za djecu, park za djecu, dnevni programi za djecu itd Ja išla 2 puta a evo kontam i ove godine

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 563
18.6.2010 0:57:56   
lely
Necemo na more ovo ljeto,bar ne nista duze,mozda samo preko vikenda.Nisam tuzna radi toga,jer postoji nesto i bitnije od mora,bar ove godineuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 564
18.6.2010 1:09:01   
milenium

IZVORNA PORUKA: anidla

hej hvala ti, predivno je...
koliko kosta? ja ne vidim cijenu user posted image nama treba apartman (ja, mm i beba), samo da ima bar neka mini kuhinja

cijene su ti ondje gdje piše
''individual prices''user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 565
18.6.2010 1:13:26   
Amela83
Anidla, Mislim da nema kuhinje, posto je to hotel. Cijena, za dvije osobe, je 65 EUR (na bazi 3 noćenja) ili 56 EUR (na bazi 7 nocenja). U cijenu ulazi i dorucak, taxe, suncobrani na plazi... Pise ti na veb-u, specijalna ponuda za 2010 god.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 566
18.6.2010 1:18:27   
Visnja RR
danas sam prvi pit osjetila da jedva cekam more... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 567
18.6.2010 1:19:30   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

nije valjda, ja jedva cekam na more svaki dan od kad znam za sebe user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 568
18.6.2010 1:19:47   
Amela83
Imas na web-u u gornjem desnom uglu 2 zastavice, klikni na prvu (crnogorsku) pa ce se promijeniti jezik ;)

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 569
18.6.2010 1:22:16   
Amela83

nije valjda, ja jedva cekam na more svaki dan od kad znam za sebe user posted image

I jaaaaa! Al imam jos mjesec i pol do tada... user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 570
18.6.2010 1:26:07   
milenium

ja to osjećam i u 12 om mjesecuuser posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 571
18.6.2010 9:13:38   
mamina princeza
Evo ja se vratih s svog kratkog godisnjeg - nadam se da cu imati i drugi dio u septembru - pa da podjelim utiske.
Bili smo kao sto sam ranije pisala u tucepima u hotelu Neptun u depandansima i bilo je super. sto se tice smjeestaja ako nekog interesuje meni se svidja i preorucila bih.  Istina u poredjenju s nekim novijim hotelima neko bi rekao moze i bolje al meni je dovoljno. Sobe u depandansima su inace jeftinije jer su skromnije al imaju i svojih prednosti. mi smo bili u zgradici na 2-3 sprata s balkonom u predivnom parku punom borovine tako da je bas bio ugodjaj. Klime nema al za spbe u prizemlju nije ni potrebna.
soba nije nesto napucana - malo vise na onja fol "prijeratnih hotela". Onbo sto je posebna prnost je all inclusive sto nije cesta pojava na Jadranu. Sve sokove pili smo iz hotela pa smo pristedili pare.
Vrijeme je bilo prelijepo, uskupali smo se curica mi je uzivala kupala se ko velika raspametila se.:)

Naalost bili smo tek 5 noci morali smo se vratit i zbog posla al nadam se da cemo ponoviti nekad u septembru :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 572
23.6.2010 13:50:31   
faris06
Mi u subotu aBd za Tucepe, jedva cekam, tako mi treba odmor. Ako netko ide  na istu destinaciju nek se javi da  popijmo kaficu i da se upoznamo , bilo bi mi drago. LP

Dva mala Indijanca

Neposredna veza do poruke: 573
23.6.2010 13:54:24   
Trnoruzica
Mi jos uvijek ne znamo gdje cemo. Tako mi se ide u Ulcinj, radi one plaze, ali mi se ide i u Tursku i Egipat user posted image

Jel za djecu boja varijanta Turska ili Egipat? Hvala vam na odgovorima user posted image

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 574
23.6.2010 14:00:51   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Mi jos uvijek ne znamo gdje cemo. Tako mi se ide u Ulcinj, radi one plaze, ali mi se ide i u Tursku i Egipat user posted image

Jel za djecu boja varijanta Turska ili Egipat? Hvala vam na odgovorima user posted image

Za djecu je bolji egipat. Bila sam prosle godine i puno je bolje nego u turskoj.Bolja je klima.
Mi smo bili  u Dana Beach Resort gdje je super za djecu. Ima veliki park i zanimacija.
evo Link za slike http://www.google.de/images?q=dana+beach+resort&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=IvchTJXXC4SFOLGInW0&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CEEQsAQwAw

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *