|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
23.6.2010 14:02:35   
Trnoruzica
Jao, brzine user posted image Hvala ri. A kazi mi, molim te, da li je pod tim aranzmanom obuhvaceno ono obilazenje, Piramide i to, ili to ne moramo nikako. Posto je curica jos uvijek mala, 2,5 godine, ne bih bas sad s njom obilazila znamenitosti, ako se ne mora. Mi bi radije na plazu i tobogane user posted image
Slike su predivne, hvala jos jednom user posted image

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 576
23.6.2010 14:05:02   
mamana
Promjena plana.....
Idemo na Brač, Bol, nakon 8 godina opet.

Onda ćemo se družiti. U kojem periodu vi idete?
Mi smo bili prije četiri godine i bilo nam je super.

Neposredna veza do poruke: 577
23.6.2010 14:07:00   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

Jao, brzine user posted image Hvala ri. A kazi mi, molim te, da li je pod tim aranzmanom obuhvaceno ono obilazenje, Piramide i to, ili to ne moramo nikako. Posto je curica jos uvijek mala, 2,5 godine, ne bih bas sad s njom obilazila znamenitosti, ako se ne mora. Mi bi radije na plazu i tobogane user posted image
Slike su predivne, hvala jos jednom user posted image

Ma kakve Piramide draga. More, Plaza. Hotel all Inclusiv.
Ovaj Hotel je ogroman, sve ima i apoteku i doktora i sve u sebi. Bas za  djecu.

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 578
23.6.2010 14:09:51   
Trnoruzica
A znaci to ne ide user posted image Ja sam mislila da imaju ti obilasci, ma rek'o sta ce mi to

Znaci ti si za Egipat. Hvala ti na informacijama. Mi jos uvijek dvojimo. Iskreno, ne bih isla na Jadran ili Crnogorsko Primorje, jer necu da mrdnem prstom user posted image Hocu da uzivam,a sa curicom posebno.

Hvala ti jos jednom. Moramo otici do agencije user posted image

Neposredna veza do poruke: 579
23.6.2010 14:11:29   
SailorMoon
Nema na cemu. Mi smo bili 11 dana i super nam je bilo. odmorili se maksimalno. Ni prstom nismo mrdnuli kako kazes. Na plazi ti sve konobari donose, super su super. Ma extra za preporuciti

Neposredna veza do poruke: 580
23.6.2010 14:18:10   
sara.at
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

A znaci to ne ide user posted image Ja sam mislila da imaju ti obilasci, ma rek'o sta ce mi to

Znaci ti si za Egipat. Hvala ti na informacijama. Mi jos uvijek dvojimo. Iskreno, ne bih isla na Jadran ili Crnogorsko Primorje, jer necu da mrdnem prstom user posted image Hocu da uzivam,a sa curicom posebno.

Hvala ti jos jednom. Moramo otici do agencije user posted image

ja bas nisam da se tako mala djeca vode u Egipat, prvo morate se svi cjepiti uzas a ja sam prije 2g fasovala stomacnu virozu da sam mjesec dana bila na lijecenju u Austriji da su doktori rekli da sam to donijela iz Egiptauser posted image  i danas da mi je zeludac osjetljiv. Moja preporuka je ipak Turiska bar znam da se zdrava vracam kuci user posted image  a i hrana nam je slicna tako da neces fulati

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 581
23.6.2010 14:19:23   
vjestica
stomačnu virozu možeš fasovati bilo gdje
a protiv čega se trebaš cijepiti?
ja kad sam trebala ići u Egipat nikakvu vakcinu nam nisu spominjali

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 582
23.6.2010 14:21:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vjestica

ovo je inace praksa na zapadu...moji roditelji su isto primili koktel vakcina prije puta u Egipat (to je bilo prije 15 god. u njem.)

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 583
23.6.2010 14:24:52   
sara.at

ja sam od njihove hrane a hotel je bio extra cist sa 5 zvijezdica skup kao djavo al doktor je rekao to je ipak Egipat...
Nama su jos u agenciji gdje smo rezervisali rekli da idemo kod kucnog doktora i samo putnu vakcinu za egipat trazimo al ja nisam imala vremena budala nece meni biti nista i eto a mm nije bilo nista.
Al stvarno neznam kako se zove vakcina jer je nisam primila al ovdje ti obavezno kazu jer oce da sacuvaju posao meni da teta nije rekla ja bi imala pravo da je tuzim a dole netrebam ni da spominjemuser posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 584
23.6.2010 14:25:25   
vjestica
a protiv čega se vakcinišu?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 585
23.6.2010 14:26:36   
Dinkica
Ne mora se primati vakcina, sad se moze popiti tableta, to ima u svim apotekama u Egiptu, to je zato sto njihova voda nije pitka ali mozes a i ne moras fasovati bakteriju ako peru voce tom vodom i sl.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 586
23.6.2010 14:27:03   
vjestica
znam da je generalna preporuka za skoro sve zemlje ne pij vodu iz česme, a za Egipat i ne jedi voće oprano vodom iz česme

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 587
23.6.2010 14:28:46   
Trnoruzica

a protiv čega se vakcinišu?

I mene interesuje. Sad ste me zadeverale user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 588
23.6.2010 14:29:13   
Anoniman
ne znam vise tacno sta je sve u koktelu...ali izmedjuostalog i tetanus...ipak oni tamo imaju bakterija i virusa koji su u evropi davno iskorjenjeni...moj otac se isto vratio sa stomacnom virozom...kazu da je kulturni sok...muha ima u nenormalnim kolicinama...sve u svemu vrijedi vidjeti samo se treba pripremiti

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 589
23.6.2010 14:30:17   
sara.at

znam da je generalna preporuka za skoro sve zemlje ne pij vodu iz česme, a za Egipat i ne jedi voće oprano vodom iz česme

cuj gluposti kao da ja znam sa cim su oni oprali voce kad mi donesu na plazu user posted image  
nama nisu preporucili njihove tablete nego striktnu nase vakcine sa naznakom "ne egipatske tablete"
mozda su vama u BiH tako jer nemaju tih vakcina user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 590
23.6.2010 14:30:56   
Anoniman
moji nisu pili vodu...nije im palo napamet...a opet su fasovali (samo su se u hotelu hranili) tj. moj tata je fasovaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 591
23.6.2010 14:32:06   
selina
hehehhe moje drage ja necu ovog ljeta na more ma sto bi isla kad ga imam pred kucom,mogu se rahat popeti na balkon i praviti laste sa balkona tolika nam je poplava!
ali hvala bogu povlaci se

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 592
23.6.2010 14:32:07   
Skvo RR
Kada sam bila u Egiptu..preporucili su da se voda ne pije sa cesme, sto je meni sasvim normalno, kao i u vecini drugih zemalja...
E, ja ne bi nikada isla sa malom djecicom tamo...
Mene je nesto ugrizlo, noga mi je bila kao klada, jako se tesko mozes sporazumjeti u hitnoj, tako da ipak mislim da nije za malu djecu.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 593
23.6.2010 14:32:16   
sara.at
IZVORNA PORUKA: dadada

ne znam vise tacno sta je sve u koktelu...ali izmedjuostalog i tetanus...ipak oni tamo imaju bakterija i virusa koji su u evropi davno iskorjenjeni...moj otac se isto vratio sa stomacnom virozom...kazu da je kulturni sok...muha ima u nenormalnim kolicinama...sve u svemu vrijedi vidjeti samo se treba pripremiti

dzaba im vala mene egipat nebude vise vidiouser posted image  
ja sam kao mrtvac izgledala mjesec dana presijeo mi odmor user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 594
23.6.2010 14:34:33   
SailorMoon
Dobro ja znam da su u nasem Hotelu sve voce prali sa mineralnom vodom. I ja sam cak zube prala za vodom iz flase, ne sa cesme. I nama nista nije bilo. Neznam bas cudno

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 595
23.6.2010 14:34:34   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sara.at

mozda su vama u BiH tako jer nemaju tih vakcina user posted image user posted image

Ti se sigurno salis....?

Za Egipat ne treba vakcina, a za Keniju npr. treba i to protiv malarije.
I mi u BiH imamo vakcine.

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 596
23.6.2010 14:36:13   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: sara.at

Ti se sigurno salis....?

Za Egipat ne treba vakcina, a za Keniju npr. treba i to protiv malarije.
I mi u BiH imamo vakcine.

Moj brat, snaha i njihove princeze su bile u Egiptu prije mjesec dana... 4 sedmiec prije putovanja su primili svi vakcine... =/ al su sada rahat mislim 7 godina... to protiv razni bolesti nekakva...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 597
23.6.2010 14:38:32   
Skvo RR
Pa ti mozes sam kupiti vakcinu koju zelis, i nadleznom doktoru da primis...Iako mislim da stvarno ako ides u odmaraliste u hotel sa 4,5 zvjezdica da zaista ne trebas nikakvu zastitu....
A, ako ides na safari npr. u Keniju...tada moras primiti bocu, jer nemas bas izbora, mineralne i slicno....

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 598
23.6.2010 14:40:20   
Dinkica
Puno moje rodbine i prijatelja je ljetovalo u Egiptu i nista im nije bilo, naravno pili su kupovnu vodu kao i u Turskoj usluga vrhunska, egipatski trgovci komedija ziva, kazu da u hotelima svi super govore engleski pa bum vidjeli, jedva cekam...

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 599
23.6.2010 14:41:03   
Hannica
Bas sa juce gledala na tv-u emisiju o egiptu i pravo me iznenadilo da se njihovom vodom ne smiju cak ni zubi oprati,a oni je smiju normalno piti.user posted image  E nece mene Egipat nikad vidjet,imala sam zelju da vidim piramide,ali izgleda da cu ipak pricekat da ove nase u Visokom iskopaju.user posted image user posted image user posted image   Amelaa RR ubrzaj te radove.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *