Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:02:35
Trnoruzica
Jao, brzine Hvala ri. A kazi mi, molim te, da li je pod tim aranzmanom obuhvaceno ono obilazenje, Piramide i to, ili to ne moramo nikako. Posto je curica jos uvijek mala, 2,5 godine, ne bih bas sad s njom obilazila znamenitosti, ako se ne mora. Mi bi radije na plazu i tobogane Slike su predivne, hvala jos jednom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:07:00
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica
Jao, brzine Hvala ri. A kazi mi, molim te, da li je pod tim aranzmanom obuhvaceno ono obilazenje, Piramide i to, ili to ne moramo nikako. Posto je curica jos uvijek mala, 2,5 godine, ne bih bas sad s njom obilazila znamenitosti, ako se ne mora. Mi bi radije na plazu i tobogane Slike su predivne, hvala jos jednom
Ma kakve Piramide draga. More, Plaza. Hotel all Inclusiv. Ovaj Hotel je ogroman, sve ima i apoteku i doktora i sve u sebi. Bas za djecu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:09:51
Trnoruzica
A znaci to ne ide Ja sam mislila da imaju ti obilasci, ma rek'o sta ce mi to
Znaci ti si za Egipat. Hvala ti na informacijama. Mi jos uvijek dvojimo. Iskreno, ne bih isla na Jadran ili Crnogorsko Primorje, jer necu da mrdnem prstom Hocu da uzivam,a sa curicom posebno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:11:29
SailorMoon
Nema na cemu. Mi smo bili 11 dana i super nam je bilo. odmorili se maksimalno. Ni prstom nismo mrdnuli kako kazes. Na plazi ti sve konobari donose, super su super. Ma extra za preporuciti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:18:10
sara.at
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica
A znaci to ne ide Ja sam mislila da imaju ti obilasci, ma rek'o sta ce mi to
Znaci ti si za Egipat. Hvala ti na informacijama. Mi jos uvijek dvojimo. Iskreno, ne bih isla na Jadran ili Crnogorsko Primorje, jer necu da mrdnem prstom Hocu da uzivam,a sa curicom posebno.
Hvala ti jos jednom. Moramo otici do agencije
ja bas nisam da se tako mala djeca vode u Egipat, prvo morate se svi cjepiti uzas a ja sam prije 2g fasovala stomacnu virozu da sam mjesec dana bila na lijecenju u Austriji da su doktori rekli da sam to donijela iz Egipta i danas da mi je zeludac osjetljiv. Moja preporuka je ipak Turiska bar znam da se zdrava vracam kuci a i hrana nam je slicna tako da neces fulati
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:24:52
sara.at
IZVORNA PORUKA: vjestica
stomačnu virozu možeš fasovati bilo gdje a protiv čega se trebaš cijepiti? ja kad sam trebala ići u Egipat nikakvu vakcinu nam nisu spominjali
ja sam od njihove hrane a hotel je bio extra cist sa 5 zvijezdica skup kao djavo al doktor je rekao to je ipak Egipat... Nama su jos u agenciji gdje smo rezervisali rekli da idemo kod kucnog doktora i samo putnu vakcinu za egipat trazimo al ja nisam imala vremena budala nece meni biti nista i eto a mm nije bilo nista. Al stvarno neznam kako se zove vakcina jer je nisam primila al ovdje ti obavezno kazu jer oce da sacuvaju posao meni da teta nije rekla ja bi imala pravo da je tuzim a dole netrebam ni da spominjem
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:26:36
Dinkica
Ne mora se primati vakcina, sad se moze popiti tableta, to ima u svim apotekama u Egiptu, to je zato sto njihova voda nije pitka ali mozes a i ne moras fasovati bakteriju ako peru voce tom vodom i sl.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:29:13
Anoniman
ne znam vise tacno sta je sve u koktelu...ali izmedjuostalog i tetanus...ipak oni tamo imaju bakterija i virusa koji su u evropi davno iskorjenjeni...moj otac se isto vratio sa stomacnom virozom...kazu da je kulturni sok...muha ima u nenormalnim kolicinama...sve u svemu vrijedi vidjeti samo se treba pripremiti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:30:17
sara.at
IZVORNA PORUKA: vjestica
znam da je generalna preporuka za skoro sve zemlje ne pij vodu iz česme, a za Egipat i ne jedi voće oprano vodom iz česme
cuj gluposti kao da ja znam sa cim su oni oprali voce kad mi donesu na plazu nama nisu preporucili njihove tablete nego striktnu nase vakcine sa naznakom "ne egipatske tablete" mozda su vama u BiH tako jer nemaju tih vakcina
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:32:06
selina
hehehhe moje drage ja necu ovog ljeta na more ma sto bi isla kad ga imam pred kucom,mogu se rahat popeti na balkon i praviti laste sa balkona tolika nam je poplava! ali hvala bogu povlaci se
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:32:07
Skvo RR
Kada sam bila u Egiptu..preporucili su da se voda ne pije sa cesme, sto je meni sasvim normalno, kao i u vecini drugih zemalja... E, ja ne bi nikada isla sa malom djecicom tamo... Mene je nesto ugrizlo, noga mi je bila kao klada, jako se tesko mozes sporazumjeti u hitnoj, tako da ipak mislim da nije za malu djecu.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:32:16
sara.at
IZVORNA PORUKA: dadada
ne znam vise tacno sta je sve u koktelu...ali izmedjuostalog i tetanus...ipak oni tamo imaju bakterija i virusa koji su u evropi davno iskorjenjeni...moj otac se isto vratio sa stomacnom virozom...kazu da je kulturni sok...muha ima u nenormalnim kolicinama...sve u svemu vrijedi vidjeti samo se treba pripremiti
dzaba im vala mene egipat nebude vise vidio ja sam kao mrtvac izgledala mjesec dana presijeo mi odmor
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:34:33
SailorMoon
Dobro ja znam da su u nasem Hotelu sve voce prali sa mineralnom vodom. I ja sam cak zube prala za vodom iz flase, ne sa cesme. I nama nista nije bilo. Neznam bas cudno
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:36:13
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: sara.at
IZVORNA PORUKA: vjestica mozda su vama u BiH tako jer nemaju tih vakcina
Ti se sigurno salis....?
Za Egipat ne treba vakcina, a za Keniju npr. treba i to protiv malarije. I mi u BiH imamo vakcine.
Moj brat, snaha i njihove princeze su bile u Egiptu prije mjesec dana... 4 sedmiec prije putovanja su primili svi vakcine... =/ al su sada rahat mislim 7 godina... to protiv razni bolesti nekakva...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:38:32
Skvo RR
Pa ti mozes sam kupiti vakcinu koju zelis, i nadleznom doktoru da primis...Iako mislim da stvarno ako ides u odmaraliste u hotel sa 4,5 zvjezdica da zaista ne trebas nikakvu zastitu.... A, ako ides na safari npr. u Keniju...tada moras primiti bocu, jer nemas bas izbora, mineralne i slicno....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:40:20
Dinkica
Puno moje rodbine i prijatelja je ljetovalo u Egiptu i nista im nije bilo, naravno pili su kupovnu vodu kao i u Turskoj usluga vrhunska, egipatski trgovci komedija ziva, kazu da u hotelima svi super govore engleski pa bum vidjeli, jedva cekam...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.6.2010 14:41:03
Hannica
Bas sa juce gledala na tv-u emisiju o egiptu i pravo me iznenadilo da se njihovom vodom ne smiju cak ni zubi oprati,a oni je smiju normalno piti. E nece mene Egipat nikad vidjet,imala sam zelju da vidim piramide,ali izgleda da cu ipak pricekat da ove nase u Visokom iskopaju. Amelaa RR ubrzaj te radove.