Amela83
|
IZVORNA PORUKA: Adana Mi smo prije 3 godine bili u Orebicu, dodue u avgustu pa je bila malo guzva. Plaza je tako-tako, vidjela sam i bolje. Mislim na onu glavnu, gradsku plazu na samom ulazu u Orebic. Nije me odusevila, nema bas puno hlada, pa kada je plima ne ostane bas puno plaze. A sto se set_nje tice meni je OK. Ima set_nica uz more, moze se lijepo proset_ati. Mi smo bili na samom ulazu u Orebic, blizu te plaze pa smo bas imali da set_amo. :) I kada se prodje pristaniste za trajekte ima se dalje set_ati prema hotelima. Kada se izadje iz Orebica, ima na desnu stranu odvajanje prema vidikovcu, vrijedno je da se pogleda. Pogled je nevjerovatan! Isto tako sa pristanista trajekata voze kao brodice za Korculu, puno su jeftinije od trajekta i pristaju u samo srce starog grada Korcule. Toplo preporucujem izlet na Korculu, i pio danu i uvece, prelijepo je! Ima i apoteka, i ljekar, i supermarketi, i masa malih prodavnica, slasticarni, fast food kioska, kafica... rezime, mjesto je slatko skroz, blizina Korcule i Dubrovika je veeeeliki plus, samo mi je plaza :P. Doduse, ako budete blize hotelima plaze su tamo fantasticne, ima hlada, sljuncane su, ma divota! Uzivajteee! Sorry na duzini posta! Potpisujem. Mi smo tamo bili 3 puta. Plaze koje su u samom centru su zaista lose, posebno za djecu. Ali je zato Trstenica (na ulazu u Orebic) ok, s tim da do nje ima 20-ak min pjesacenja od centra. Mi smo se kupali na hotelskim plazama, hladovine ima koliko zelite...ali je i to daleko od centra. Zato se nisam odlucila ponovo da idemo tamo - ko bi toliko pjesacio s (a za hotel fali KM-cica )
< Poruku je uredio Amela83 -- 10.6.2010 14:15:34 >