Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 9:53:27
emy24
nemam vremena da citam sve ove postove,ali me zanima ima li iko u Neumu,svoje poznanike koji imaju svoje apartmane,da su blize moru jer idem sa mamom i sinom,pa bi malo blize moru
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:03:01
teacher75
IZVORNA PORUKA: doublemum
IZVORNA PORUKA: anidla
Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje...jedva cekam
Mi smo sa starijim sinom(kad je bio bebi), bili u Orebiću! Sve super , samo naveče nemaš gdje , kako treba prošetati
e ne moze i jare i pare salim se malo, onda to jedino preostaju otoci, kao npr. korcula, hvar i brac gdje nisu guzve a ima se i prosetati, ali je skupo. koliko para toliko muzike. slabo poznajem peljesac, mozda ima neko drugo mjesto osim orebica da se ima za prosetati. eto, nek neko preporuci ako zna
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:05:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
ko ide u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta sa , ja mu nikad ne bih preporucila makarsku rivijeru, jer je svugdje prevelika guzva. ja bih onda radije na peljesac ili otoke
ma i na otocima ti je guzva...samo nisu nasi i cesi nego talijani, svabe i hrvati...otoke, isto tako, nepreporucujem onima koji su navikli na plaze...plaze su uglavnom u sklopu hotela...tako da ih je jako malo...uglavnom su to stijene...Na Korculi, doduse, ima mjesto Lumbarda...tamo je bas pijesak (prirodno nastao), samo ne znam za smjestaj...kako, sta
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:06:27
DM
IZVORNA PORUKA: doublemum
Mi smo sa starijim sinom(kad je bio bebi), bili u Orebiću! Sve super , samo naveče nemaš gdje , kako treba prošetati
e ne moze i jare i pare salim se malo, onda to jedino preostaju otoci, kao npr. korcula, hvar i brac gdje nisu guzve a ima se i prosetati, ali je skupo. koliko para toliko muzike. slabo poznajem peljesac, mozda ima neko drugo mjesto osim orebica da se ima za prosetati. eto, nek neko preporuci ako zna
Ma znam ali eto to je moj prigovor,mada je zrak u Orebiću(mi išli kada je S. dijagnosticiran bronhitis) i nije ga nikada više hB imao! Bili 2x u Ulcinju,imaš gdje prošetati naveče ali te guižva slomi! Kažem ja mm,kad ostarimo idemo u Orebić da se izležavamo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:09:01
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada
ko ide u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta sa , ja mu nikad ne bih preporucila makarsku rivijeru, jer je svugdje prevelika guzva. ja bih onda radije na peljesac ili otoke
ma i na otocima ti je guzva...samo nisu nasi i cesi nego talijani, svabe i hrvati...otoke, isto tako, nepreporucujem onima koji su navikli na plaze...plaze su uglavnom u sklopu hotela...tako da ih je jako malo...uglavnom su to stijene...Na Korculi, doduse, ima mjesto Lumbarda...tamo je bas pijesak (prirodno nastao), samo ne znam za smjestaj...kako, sta
jest, u pravu si, nema plaza. nama prijatelji hvale velu luku na korculi, kazu da ima plaza sa hladovinom i da je bas lijepo, al necemo ove godine, je premala, pa ne bismo na otoke, mozda dogodine. a sto se tice hvara, imaju pakleni otoci sa divnim plazama la nema hladovine. vazda nesto fali
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:18:26
Anoniman
jest, u pravu si, nema plaza. nama prijatelji hvale velu luku na korculi, kazu da ima plaza sa hladovinom i da je bas lijepo, al necemo ove godine, je premala, pa ne bismo na otoke, mozda dogodine. a sto se tice hvara, imaju pakleni otoci sa divnim plazama la nema hladovine. vazda nesto fali
e ja sam ti bas u v.luci ...zapravo moj dida ima tamo kucu
Ko ima malo vise novca za izdvojit a nema skroz malu djecu...ja opet toplo preporucujem kuce u uvalama/valama...zakupis citavu kucu...imas svoj vlastiti mol...ujutro, fino samo niz stepenice i brc u more pa se popnes na kafu ...e to je odmor...ali me nepitajte koliko to zadovoljstvo kosta...ne znam ni ja...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:19:15
Adana
Mi smo prije 3 godine bili u Orebicu, dodue u avgustu pa je bila malo guzva. Plaza je tako-tako, vidjela sam i bolje. Mislim na onu glavnu, gradsku plazu na samom ulazu u Orebic. Nije me odusevila, nema bas puno hlada, pa kada je plima ne ostane bas puno plaze. A sto se setnje tice meni je OK. Ima setnica uz more, moze se lijepo prosetati. Mi smo bili na samom ulazu u Orebic, blizu te plaze pa smo bas imali da setamo. :) I kada se prodje pristaniste za trajekte ima se dalje setati prema hotelima. Kada se izadje iz Orebica, ima na desnu stranu odvajanje prema vidikovcu, vrijedno je da se pogleda. Pogled je nevjerovatan! Isto tako sa pristanista trajekata voze kao brodice za Korculu, puno su jeftinije od trajekta i pristaju u samo srce starog grada Korcule. Toplo preporucujem izlet na Korculu, i pio danu i uvece, prelijepo je! Ima i apoteka, i ljekar, i supermarketi, i masa malih prodavnica, slasticarni, fast food kioska, kafica... rezime, mjesto je slatko skroz, blizina Korcule i Dubrovika je veeeeliki plus, samo mi je plaza :P. Doduse, ako budete blize hotelima plaze su tamo fantasticne, ima hlada, sljuncane su, ma divota! Uzivajteee!
Sorry na duzini posta!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:21:33
teacher75
Ko ima malo vise novca za izdvojit a nema skroz malu djecu...ja opet toplo preporucujem kuce u uvalama/valama...zakupis citavu kucu...imas svoj vlastiti mol...ujutro, fino samo niz stepenice i brc u more pa se popnes na kafu ...e to je odmor...ali me nepitajte koliko to zadovoljstvo kosta...ne znam ni ja...
moja prijateljica splicanka se udala za momka iz v.luke pa zove da dodjemo kod njih. oni su bas u centru a na plazu idu autom, al nema veze
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:22:23
Hanady RR
sve spakovano, nadam se da nisam nista zaboravila
cekamo kuma da zavrsi sa poslom i krecemo
slikat cu i napisat cu jednu pricu o nasem prvom zajednickom moru sa , jedva cekam
cujemo se u nedjelju navece,i to jedva cekam
sretno ...čuvajte se svi a bebača posebno jedva čekam slikice i prilicu mama...uzbuđenje je veliko jel da...uh kad se sjetim kada sam ja kernula sa bebom na more prvi put emocije...plakala sam do straha kako ću...jesam šta zaboravila...kako će beba putovat...od sreće što imama porodicu...samo sam je zamišljala u onom kostimiću po plaži...
da sam tada imala RR zajednicu lakše bih to prebrodila...jesu me isprepadale dokone mame Bože me sakloni
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:22:41
Adana
Starci i sestra od MM su bili u Dobrim Vodama u CG, hvale i kazu da je super, samo plaza bas i nije velika, jer je i mjesto malo pa kada je top sezona bude guzvara prava. Bili su i u Dolini maslina ili Utjehi i isto kazu da je prelijepo, cak im se i vise svidjelo nego Dobre Vode...
Mi cemo aBd ako sve bude kako treba u utorak na Peljesac u Trpanj. jedva ceeeekam!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:24:46
teacher75
IZVORNA PORUKA: Adana
Starci i sestra od MM su bili u Dobrim Vodama u CG, hvale i kazu da je super, samo plaza bas i nije velika, jer je i mjesto malo pa kada je top sezona bude guzvara prava. Bili su i u Dolini maslina ili Utjehi i isto kazu da je prelijepo, cak im se i vise svidjelo nego Dobre Vode...
Mi cemo aBd ako sve bude kako treba u utorak na Peljesac u Trpanj. jedva ceeeekam!
kakav je trpanj u odnosu na orebic? voljela bih da mi neko ko poznaje dobro peljesac preporuci gdje je najljepse- da ima i plaza i setnja, da nije dosadno al da nije ni guzva. mozda bi u julu otisli malo na peljesac
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:26:06
teacher75
mi smo prosle godine svratili u Drace na peljescu, jer je mm tamo stalno ljetovao kao dijete i super je za djecu jer ima dio plaze gdje je samo plicak i sitni pijesak pa se djeca mogu iglrati bez opasnosti, ali mi je mjesto prevelika penzija, samo jedan kafic, nema nista...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:27:10
Hannica
Jel ima negdje spisak sta sve treba ponijeti za bebu,vjerovatno cemo i mi ovih dana na more, pocela sam razmisljat sta bi mi sve moglo zatrebat.Ja inace zaboravim pola stvari i kad krenemo u setnju i dobro bi mi dosao spisak nekih osnovnih stvari bez kojih necemo moci na moru. Molim vas pomozite. Hvala!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:30:08
Anoniman
moja prijateljica splicanka se udala za momka iz v.luke pa zove da dodjemo kod njih. oni su bas u centru a na plazu idu autom, al nema veze
mozda je za nekog mog rodjaka ...ako imaju camac (ili kako lucani kazu kajic) idi odmah ...mi smo i prosle godine sa A. bili...imao je 6 mjeseci...sve super proslo...e jedino sada od kako je prohodao...moracu na plaze od hotela
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:30:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
Jel ima negdje spisak sta sve treba ponijeti za bebu,vjerovatno cemo i mi ovih dana na more, pocela sam razmisljat sta bi mi sve moglo zatrebat.Ja inace zaboravim pola stvari i kad krenemo u setnju i dobro bi mi dosao spisak nekih osnovnih stvari bez kojih necemo moci na moru. Molim vas pomozite. Hvala!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:30:53
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hannica
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:32:37
Hanady RR
ma teacher ba... znaš da je brzina moja vrlina
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:34:20
Adana
kakav je trpanj u odnosu na orebic? voljela bih da mi neko ko poznaje dobro peljesac preporuci gdje je najljepse- da ima i plaza i setnja, da nije dosadno al da nije ni guzva. mozda bi u julu otisli malo na peljesac
Iskreno, ne znam. U Trpnju smo bili samo jedan dan, na nakvom koncertu. Ono sto sam tada vidjela mi se svidjelo. Znam da ima nekoliko plaza, ne znam sada da li su blizu, ali kako mjesto nije preveliko mislim da nisu daleko. Meni se vise svidja radi plaza u odnosu na Orebic. kazu ima setnica uz more, kroz borovu sumu, prelijepo. Ima i kafica pa se ima i gdje sjesti. A ni on nije daleko ni od Korcule ni od Dubrovnika ni od Stona. Ove godinne cemo obici Ston, imaju zidine koje lice na Kineski zid. Prelijepo izgleda! Ostala mjesta na Peljescu su uglavnom pravo mala. I bas su za odmora, ono nema guzve, jedan-dva kafica i granap i kapak.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 10.6.2010 10:36:47
Adana
Adana hvala ti, evo odmah sam rekla mm za vidikovac vodi zenu
Tako i treba! Stvarno je lijep pogled. Gore je ili neka crkva ili samostan, nisam sigurna i lijepo pravo!
A kada dodjete na Peljesac proci cete i kroz Ston, treba ga definitivno obici. Ima zid oko starog dijela grada lici na Kineski zid, bas super izgleda. Ima i solana neka stara pravo.