|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
9.6.2010 15:44:28   
Nedi

IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Nedi

mi bi voljeli oko 25.juna par dana u tucepe al je najgore sto do zadnjeg necemo znati datum zbog mm posla tako da ne mozemo unaprijed rezervisati, a ne bismo daleko od plaze. nadam se da nece sve biti popunjeno!

Neće sigurno, ja sam išla garant 10 puta onako na slijepo u periodu od 25.0'-10.07. i uvijek bih nasla smještaj (apartman) za pola sata i to onaj koji ispunjava moje uslove - čisto i blizu

ma ne bismo bas da hocamo na slijepo sa user posted image . moracemo unaprijed naci nesto

Narafski da nećeš sa djetetom naslijepo ja samo navodim primjeruser posted image user posted image bude slobodno 40%smještajnih kapaciteta jer Tučepi su malo skuplji od npr Brela, Makarske, Baške vode...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 501
9.6.2010 15:44:46   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca

Ulcinj ili Dobre vode user posted image

imaš li nešto odredjeno u Ulcinju? možel prijedlog? slika? kontakt?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 502
9.6.2010 15:45:33   
Nedi

IZVORNA PORUKA: dadada

Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje"""jedva cekam user posted image  

Ja sam na moru prava ljenčuga sve što se ne mora ja ne bihuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Nedi -- 9.6.2010 15:49:44 >

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 503
9.6.2010 15:46:03   
niki83
mi smo sebi rezervisali 8 dana polupansion u Promajnoj, krajem jula, i ne izgleda mi lose na slikama koju su postavljene na njihovoj stranici.. sve je ravno, a ima i hlada, ovo nam je bas bitno

N&N

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 504
9.6.2010 15:48:48   
hanabanana
Ko mi moze preporučiti hotel u Turskoj koji je childrenfriendly??

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 505
9.6.2010 15:49:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje"""jedva cekam 
bljagos vamaaa"""hocem i jaaa

mi cemo, ako bog da, ko i svake godine (vec 30 god"""ovo doduse vazi samo za mene ) na korculu"""a kad cemo"""mislim u kojem mjesecu"""to samo 'tice znaju

'tice e ti mene vako  cesto nasmijes

ja inace ne poznajem ovaj dio Jadrana"""ja sam iz Krajine i sjevernije sam sve obisla"""od Opatije, Selca, Biograd na Moru, Zadar, Pag, Rab, Vir, Lun""""ali ovo dole tek istrazujem otkako sam upoznala mm"""" nadam se da je Orebic lijep""""ma ustvari nije ni bitno, glupo bi bilo da trazim manu kad smjestaj placamo po osobi 5 eura

ne znam sta bih ti rekla za orebic...mi smo tu vazda samo u prolazu...cekamo trajekt...nego, ako budete imali dan sa "losim" vremenom...da nije za kupanje...pa vam bude dosadno...obidjite korculu...toplo preporucujem

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 506
9.6.2010 15:49:09   
teacher75

mi bi voljeli oko 25.juna par dana u tucepe al je najgore sto do zadnjeg necemo znati datum zbog mm posla tako da ne mozemo unaprijed rezervisati, a ne bismo daleko od plaze. nadam se da nece sve biti popunjeno!

Neće sigurno, ja sam išla garant 10 puta onako na slijepo u periodu od 25.0'-10.07. i uvijek bih nasla smještaj (apartman) za pola sata i to onaj koji ispunjava moje uslove - čisto i blizu

ma ne bismo bas da hocamo na slijepo sa user posted image . moracemo unaprijed naci nesto

Narafski da nećeš sa djetetom naslijepo ja samo navodim primjeruser posted image user posted image bude slobodno 40%smještajnih kapaciteta jer Tučepi su malo skuplji od npr Brela, Makarske, Baške vode...

zar nisu brela najskuplja user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 507
9.6.2010 15:49:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amela83

Pozz hanumice i pomagajte!!! user posted image
Da li je neka od vas bila u Brelama ili u Baskoj Vodi? Jako mi je bitno kakav je teren (ima li mnogo stepenica) i kakva je plaza (ima li hladovine za user posted image )? 

pa gdje si ti drugariceuser posted image , ja sam i slike postavila Baške vode negdje na ovoj temi, meni je super u Baškim, ima hladovine...  samo sam drijemala jer sam bila trudna pa mi često nešto pritisak opad''o, al je gužva moraš dobro poranit da zauzmeš mjesto Česi dođu u 5huser posted image
vidi ovdje

< Poruku je uredio Breskva -- 9.6.2010 15:50:32 >

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 508
9.6.2010 15:52:38   
salmy

Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje...jedva cekam user posted image
Sretno i cuvaj nam Nonijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bucni se jednom za nas

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 509
9.6.2010 15:53:17   
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy

Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje...jedva cekam user posted image
Sretno i cuvaj nam Nonijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bucni se jednom za nas
zaboravih jibiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 510
9.6.2010 15:53:40   
Nedi
[/quote]

[/quote]

Ljetujem u Tučepima od svojih 7 mjeseci i najviše ih volim znam svaki kamen pa tako i cijene. Mada se da naći posebno u tom periodu u kojem ti ideš. Mi smo prije 3 god naši extra apartman za 30 eura, a u augustu je isti 60 eura

< Poruku je uredio Nedi -- 9.6.2010 15:54:49 >

Neposredna veza do poruke: 511
9.6.2010 15:55:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ko mi moze preporučiti hotel u Turskoj koji je childrenfriendly??
mi smo bili u ovom dobar hotel pravo...samo tada js nismo bili roditelji

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 512
9.6.2010 15:55:37   
Nedi
anidla sretno, uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 513
9.6.2010 15:59:33   
faris06

I mi cemo ove godine u Tucepe, najvjerovatnije u istom terminu kao i ti. I meni je problem sto mi muz ne zna tacan datum godisnjeg , ali najvjerovatnije izmedju 20.  i 25.6.  Ja cu nama rezervisati u pansionu Bili dvor, bili smo pretprosle godine, sobice su male ali uredne, svako jutro ti pocisti, promijeni peskire. Hrana na bazi polupansiona, znaci dorucak i vecera, uvijek dan prije imas izbor 2 jela . E sad mali problem mi je Hena, njoj smo mislili ponijeti Hipp-ovih kasica  pa cemo vidjeti. Inace blizu je plaze , i sto je najbitnije  bilo je povoljno.

Dva mala Indijanca

Neposredna veza do poruke: 514
9.6.2010 16:03:25   
lillyy85
Mi ove godine nećemo nigdje,mada da nisam  podobro user posted image  - išli bi u Cg u Dobre vode između Bara i Ulcinja,kao i prošle godine user posted image

Sada nam preostaje samo da ovaj mjesec malo none smočim na Termama il' na balkonuuser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 515
9.6.2010 16:17:08   
teacher75

Ljetujem u Tučepima od svojih 7 mjeseci i najviše ih volim znam svaki kamen pa tako i cijene. Mada se da naći posebno u tom periodu u kojem ti ideš. Mi smo prije 3 god naši extra apartman za 30 eura, a u augustu je isti ''0 eura

gdje se nalazi taj apartman? jel blizu plaze? imas li neki kontakt s njima, ako imas da mi posaljes na PP, please

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 516
9.6.2010 16:19:14   
teacher75
IZVORNA PORUKA: faris0'

I mi cemo ove godine u Tucepe, najvjerovatnije u istom terminu kao i ti. I meni je problem sto mi muz ne zna tacan datum godisnjeg , ali najvjerovatnije izmedju 20.  i 25.'.  Ja cu nama rezervisati u pansionu Bili dvor, bili smo pretprosle godine, sobice su male ali uredne, svako jutro ti pocisti, promijeni peskire. Hrana na bazi polupansiona, znaci dorucak i vecera, uvijek dan prije imas izbor 2 jela . E sad mali problem mi je Hena, njoj smo mislili ponijeti Hipp-ovih kasica  pa cemo vidjeti. Inace blizu je plaze , i sto je najbitnije  bilo je povoljno.

a kakve su cijene u tom pansionu ove godine?

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 517
9.6.2010 16:34:37   
azraj

Hvala dadada!
Vidim da se misljenja ne poklapaju, jedni kazu dobro, drugi nije... A o Baskoj Vodi niko ne prica nistauser posted image
Izgleda da cemo morati da igramo na srecu, pa kako bude.

Baska ti je super,prelijepa plaza i ima hladovine samo moras poraniti da zauzmes mjesto ,ima cak i par klupa,mi smo vazda zauzimali jednu klupu ispod drveta i ispred samo jedan peskir ,extra je mjesto,meni prelijepo i velika plaza nije kao u Tucepima i Podgori mada mi je i Podgora jako draga al Baske vode su mi najljepse i guzva je na plazama pa ne znam kkao to kome odgovara,ove godine mi smo mislili u Podace,nisam tamo nikada bila,inace sa djetetom sam isla samo pretprosle godine u Neum i sada cemo ako Bog da u Podace cula sam da je tu manja guzva i da su cijene pristupacneuser posted image

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 518
9.6.2010 23:19:59   
Amela83
 Nama su prosle godine rekli da u Zaostrogu nije guzva a mi se uvjerili u suprotno. Plaza je extra, puuuno hladovine ali se mora na vrijeme zapikiratiuser posted image .  Cini mi se da je to sve stvar srece (izuzev ako ne ides u neko vece mjesto tipa Makarske - tu te sigurno nece zaobici guzva u bilo kom periodu u sezoni). Sad cu se baciti na potragu za smjestajem u Baskoj ili u tim Podacama o kojim toliko govorite. user posted image
Javim vam kad rezervisem (malko je problematicno jer nas ide 6-ero+2 bebe)

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu azraj)
Neposredna veza do poruke: 519
10.6.2010 0:14:17   
milenium

IZVORNA PORUKA: faris0'

I mi cemo ove godine u Tucepe, najvjerovatnije u istom terminu kao i ti. I meni je problem sto mi muz ne zna tacan datum godisnjeg , ali najvjerovatnije izmedju 20.  i 25.'.  Ja cu nama rezervisati u pansionu Bili dvor, bili smo pretprosle godine, sobice su male ali uredne, svako jutro ti pocisti, promijeni peskire. Hrana na bazi polupansiona, znaci dorucak i vecera, uvijek dan prije imas izbor 2 jela . E sad mali problem mi je Hena, njoj smo mislili ponijeti Hipp-ovih kasica  pa cemo vidjeti. Inace blizu je plaze , i sto je najbitnije  bilo je povoljno.

a kakve su cijene u tom pansionu ove godine?

cijene su im od 60 e pa nadalje,a 150m udaljenost.

Neposredna veza do poruke: 520
10.6.2010 0:38:17   
milenium

Nama su prosle godine rekli da u Zaostrogu nije guzva a mi se uvjerili u suprotno. Plaza je extra, puuuno hladovine ali se mora na vrijeme zapikiratiuser posted image .  Cini mi se da je to sve stvar srece (izuzev ako ne ides u neko vece mjesto tipa Makarske - tu te sigurno nece zaobici guzva u bilo kom periodu u sezoni). Sad cu se baciti na potragu za smjestajem u Baskoj ili u tim Podacama o kojim toliko govorite. user posted image
Javim vam kad rezervisem (malko je problematicno jer nas ide 6-ero+2 bebe)

imaš u makarskoj za 95eura za 6 osoba apartman,to je oko 32 eura po danu za 1 par,s tim da se klima plaća po danu,gledala sam nešto sebi pa slučajno na to naišla

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 521
10.6.2010 9:04:58   
Nedi

Ljetujem u Tučepima od svojih 7 mjeseci i najviše ih volim znam svaki kamen pa tako i cijene. Mada se da naći posebno u tom periodu u kojem ti ideš. Mi smo prije 3 god naši extra apartman za 30 eura, a u augustu je isti ''0 eura

gdje se nalazi taj apartman? jel blizu plaze? imas li neki kontakt s njima, ako imas da mi posaljes na PP, please

Broj bi morala potražiti kod kuće, naravno da je smještaj blizu plaže pa pitaš najveću ljenčugu, ja na godišnjem sve pustim i ništa ne radim a kamoli da hodam kilometar do plaže....evo ti link za tučepe
http://www.tucepi.com/privatni/index.html

Cijena kod ovih Viskovića (ima ih puno)proše godine je bila 80eura u augustu

Neposredna veza do poruke: 522
10.6.2010 9:18:48   
Amela83
IZVORNA PORUKA: milenium

imaš u makarskoj za 95eura za ' osoba apartman,to je oko 32 eura po danu za 1 par,s tim da se klima plaća po danu,gledala sam nešto sebi pa slučajno na to naišla

Hvala na inf.al mislim da Makarska nije bas za user posted image . Prevelika ja guzva. Prosle godine smo tamo bili 3 dana, nakon Zaostroga. Tada je moj A imao nepunih 5 mj.pa nije bio problem ali sad je u najgorem periodu - 15mj.pa bismo ipak negdje na malko mirnije mjesto.

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 523
10.6.2010 9:44:35   
Anoniman

Javim vam kad rezervisem (malko je problematicno jer nas ide '-ero+2 bebe)
Probaj Igrane i Zivogosce blato (nema tu blata...samo se tako zoveuser posted image )...za blato bi ti se mogla raspitati kod jednog cice...on ima apartmane haman na plazi

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 524
10.6.2010 9:51:31   
teacher75
ko ide u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta sa user posted image , ja mu nikad ne bih preporucila makarsku rivijeru, jer je svugdje prevelika guzva. ja bih onda radije na peljesac ili otoke

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *