|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
2.6.2010 18:35:24   
mummy
Mi aBd ponavljamo Ulcinj od prošle godine, apartmani Elkom na Velikoj plaži, 10 eura krevet, a uveli su i restoran za goste ove godine.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 476
2.6.2010 18:49:39   
Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: mummy

Mi aBd ponavljamo Ulcinj od prošle godine, apartmani Elkom na Velikoj plaži, 10 eura krevet, a uveli su i restoran za goste ove godine.

Jel u sklopu apartmana ima kuhinja i sve ostalo? Za koliko je osoba apartman? Jel daleko od Plaze?
Meni se Ulcinj cini taaako super, pa smo i tu opciju stavili na razmisljanje user posted image

(odgovor članu mummy)
Neposredna veza do poruke: 477
2.6.2010 18:59:29   
leona81
svugdje pise za bebe 50 faktor a i pedijatrica nam tako rece? zar nije 30 premalo?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 478
5.6.2010 23:00:45   
Kviki

IZVORNA PORUKA: chuci

IZVORNA PORUKA: Kviki

Chuci hvala ti, ali mi smo već od juče u Turskoj. Vrijeme je idealno za bebe, dovoljno toplo, ali ne i pretoplo. Bebac je danas cijeli dan bio na plazi, čak je na njoj malo i spavao. Malo smo se i kupali u mini bazenčiću. Jedino mi se čini da se pomalo plaši pijeska, ali savladaćemo mi i to user posted image
A što se tiče hrane, nisam se raspitivala u hotelu jer sam mu ponijela gotove kašice, jedino kad mi jedemo, njega smjestimo u hranilicu i dadnem mu zalogajčić da se zabavi user posted image

gdje ste otišli, u koji grad?

edit: bebi me zasmetala pa da nastavim :)

kakav vam je hotel, hajd ako ti nije teško ukratko mi ispričaj, jer i mi idemo aBd uskoro.

U Side-u smo, hotel ima 5 zvjezdica, usluga je ultra all inc., plaža je pješčana i super je. Ponekad budu valovi pa onda ostanemo na hotelskom bazenu i user posted image kupamo u bazenu za djecu koji je dubok 45 cm tako da može u njemu stajati, naravno ja ili mm uđemo zajedno s njim u bazen. Vani budemo negdje od devet do pet-šest, user posted image prijepodne spava na plaži, a poslijepodne u hotelskoj sobi. Sve u svemu, dobro sve podnosi, a mislim da veliku ulogu igra i vrijeme, toplo je, ali nema sparine tako da je i meni vrlo ugodno.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 479
7.6.2010 9:51:39   
ivana st
Mm zna koliko mi se svidjelo u Dubrovniku i rezervirao nam je smještaj, tako da ovaj put ostajemo nekoliko dana user posted image user posted image .Idemo krajem 7 mjeseca, jedva čekam user posted image .

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 480
7.6.2010 9:59:09   
veeseelaa
neko je na ovoj temi stavljao slike neke divne vile s bazenom u Ulcinju, ne mogu sad da je nadjem
Molim forumašicu koja je postavljala slike da se javi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 481
7.6.2010 10:13:09   
marny
ako koga zanima srednja Dalmacija preporučujem hotelsko naselje Solaris, fantastično je za djecu.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 482
7.6.2010 10:18:40   
mama_debeljuca
Ulcinj ili Dobre vode user posted image

:-)

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 483
7.6.2010 10:25:47   
Trnoruzica
mama_debeljuca, kakve su cijene u Ulcinju? I mi smo planirali negdje u CG, pa me interesuje kako je za djecu?
Hvala user posted image

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 484
9.6.2010 9:32:43   
Amela83
Pozz hanumice i pomagajte!!! user posted image
Da li je neka od vas bila u Brelama ili u Baskoj Vodi? Jako mi je bitno kakav je teren (ima li mnogo stepenica) i kakva je plaza (ima li hladovine za user posted image )? 

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 485
9.6.2010 9:36:30   
Anoniman
vrati se par stranica unazad...ima ti o brelama  http://www.ringeraja.ba/forum/m_239448/mpage_16/key_/tm.htm

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 486
9.6.2010 14:30:23   
Amela83
Hvala dadada!
Vidim da se misljenja ne poklapaju, jedni kazu dobro, drugi nije... A o Baskoj Vodi niko ne prica nistauser posted image
Izgleda da cemo morati da igramo na srecu, pa kako bude.

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 487
9.6.2010 14:43:54   
Anoniman
ukucaj na googlu pa pogledaj slike...ali onoliko koliko ja poznajem makarsku rivijeru, sve ti je to slicno..borovi su svugdje zasadjeni...

(odgovor članu Amela83)
  Neposredna veza do poruke: 488
9.6.2010 15:23:51   
anidla
Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje...jedva cekam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 489
9.6.2010 15:29:15   
emma.L
Amela83, sve je strmo na Makarskoj rivijeri osim ako si već odavno rezervirala neku kuću na plaži user posted image . Mi pokušavamo naći nešto na toj relaciji koju si spomenula i sve što je iole blizu plaže, da ne moraš ići autom na plažu (kao mi prošlo ljeto), je popunjeno. Ali, mi opet u subotu idemo u istraživanje.
Što se hlada tiče, toga ima, ali je baš nezgodno tegliti uza stranu kolica, ležaljke, šlaufe, torbe, igračke ... nakon dana provedenog u kupanju i sunčanju. Prisjedne ti.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Amela83)
Neposredna veza do poruke: 490
9.6.2010 15:32:38   
mamina princeza
Mi bi trebali ako bog da ici  u subotu u Tucepe, trebali bi biti kratko 5 dana - jedva cekam i prenesem vam utiske kasnije. Prosetacu do Brela i  Baske vode - autom naravno :)

Dosta ljudi s manjom djecom ide bas u Brela pa j aipak vjerujem da su lijepa:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 491
9.6.2010 15:34:40   
Nedi
Jao Tučepi....moje omiljno mjesto. Biti će ti predivno, nadam se da ti je smještaj ispod magistrale jer je malo nezgodno nositi stvari gore-dole

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 492
9.6.2010 15:34:45   
koka i po
Kako bih ja voljela na more.............user posted image

Neposredna veza do poruke: 493
9.6.2010 15:34:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje...jedva cekam user posted image
bljagos vamaaa...hocem i jaaauser posted image

mi cemo, ako bog da, ko i svake godine (vec 30 god...ovo doduse vazi samo za meneuser posted image ) na korculu...a kad cemo...mislim u kojem mjesecu...to samo 'tice znaju

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 494
9.6.2010 15:37:12   
teacher75
mi bi voljeli oko 25.juna par dana u tucepe al je najgore sto do zadnjeg necemo znati datum zbog mm posla tako da ne mozemo unaprijed rezervisati, a ne bismo daleko od plaze. nadam se da nece sve biti popunjeno!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 495
9.6.2010 15:37:59   
mamina princeza
Iznad magistrale nisam mogla ni kao djevojka - bilo mi je pretesko nositi - a kamoli sad s djetetom:) 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 496
9.6.2010 15:40:35   
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75

mi bi voljeli oko 25.juna par dana u tucepe al je najgore sto do zadnjeg necemo znati datum zbog mm posla tako da ne mozemo unaprijed rezervisati, a ne bismo daleko od plaze. nadam se da nece sve biti popunjeno!

Neće sigurno, ja sam išla garant 10 puta onako na slijepo u periodu od 25.06-10.07. i uvijek bih nasla smještaj (apartman) za pola sata i to onaj koji ispunjava moje uslove - čisto i blizu

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 497
9.6.2010 15:41:59   
anidla
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: anidla

bljagos vamaaa...hocem i jaaauser posted image

mi cemo, ako bog da, ko i svake godine (vec 30 god...ovo doduse vazi samo za meneuser posted image ) na korculu...a kad cemo...mislim u kojem mjesecu...to samo 'tice znaju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 'tice user posted image user posted image user posted image user posted image e ti mene vako  cesto nasmijes user posted image

ja inace ne poznajem ovaj dio Jadrana...ja sam iz Krajine i sjevernije sam sve obisla...od Opatije, Selca, Biograd na Moru, Zadar, Pag, Rab, Vir, Lun....ali ovo dole tek istrazujem otkako sam upoznala mm....user posted image nadam se da je Orebic lijep....ma ustvari nije ni bitno, glupo bi bilo da trazim manu kad smjestaj placamo po osobi 5 eura user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 498
9.6.2010 15:42:12   
Nedi
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Iznad magistrale nisam mogla ni kao djevojka - bilo mi je pretesko nositi - a kamoli sad s djetetom:) 

Ja smještaj iznad magistrale zovem patnja a ne godišnjiuser posted image , nisam probala ali mogu zamisliti kako bi bilo nositi sve stvari i još dijete po vrućini...ne hvala, nije to za mene

Neposredna veza do poruke: 499
9.6.2010 15:42:14   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Nedi

IZVORNA PORUKA: teacher75

Neće sigurno, ja sam išla garant 10 puta onako na slijepo u periodu od 25.0'-10.07. i uvijek bih nasla smještaj (apartman) za pola sata i to onaj koji ispunjava moje uslove - čisto i blizu

ma ne bismo bas da hocamo na slijepo sa user posted image . moracemo unaprijed naci nesto

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *