|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
29.5.2010 18:01:24   
luna77
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

Mi idemo u julu.
E sad smo u dilemi: da li u Basko polje u kamp ili u Tucepe u privatni smjestaj?!user posted image
Mi smo, inace, avanturistickog duha i preferiramo kamp(a i izdravije je 24/7 biti pod borovinom), ali se sad mislimo da li nam je pametno sa bebom od 5 mjeseci kampovati. Btw Farah je sa nama kampovala kad je imala 11mjeseci.
Sta vi mislite?

mi smo u kampu ali bungalovi u tribunju bas zbog zraka i blizine plaze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 426
29.5.2010 18:45:07   
luna77
sad sam gledala malo cijene amkarske rivijere jedino je podaca koliko tolko povoljna ko ima jedno dijete ima apartmana i za 30€

http://www.makarskainfo.com/hr/smjestaj/

ovdje ima
dosta

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 427
29.5.2010 18:52:05   
Hepi
pozzz

termin mi je 15.06, pa me zanima vase misljenje kad najranije smijemo s bebicom na more? user posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 428
29.5.2010 22:15:23   
Adana
Ima li neko neki prijedlog/preporuku za ljetovanje u Crnoj Gori? Znate li kakve su cijene tamo?
Imam curicu od 22 mjeseca pa bi se opredjelili ili za apartman ili za sobu sa upotrebom kuhinje. Bitno mi je  i da plaza nije daleko i da ima koliko toliko hlada... A isli bi nekada sredinom juna...

Hvala... Pozzzz

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

(odgovor članu Hepi)
Neposredna veza do poruke: 429
29.5.2010 22:26:59   
Kviki
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Daj zenice recite koliko je potrebno love za dvoje, ljetovanjeu turskoj... Ja i mm smo planirali nadoknaditi medeni mjesec i otputovati negdje( kad se malo oparimo) pa me cisto zanima??? Ono koliko sveukupno love??? Hvalauser posted image user posted image

Zavisi koliki su ti apetiti user posted image tj. koliko dana planiraš, koliko zvjezdica želiš da hotel ima, AllInc ili ne itd. 

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 430
30.5.2010 10:05:41   
tajcika
nazalost meni ove godine nista od mora bebica je mala,al evo listam katalog ljeto 2010 od Kompas-a pa ne izgledaju lose ponude u Baskom polju - hotel Alem polupansion period 12.06-02.07. cijena po osobi 473 KM za 7 dana a dijete do 12 god. gratis do 25.06,dok je perid od 03.07.-20.08. cijena za istu uslugu 634 KM i djeca placaju 50%,a ima i neki hotel Mediteraneo koji je izgleda malo dalje od plaze (pise oko 700m)u sezoni od 03.07-28.08. ponuda za 7 dana polupansion po osobi je 479 KM i djeca do 12 god. sa dvoje odraslih u sobi su gratis
ja sam prosle godine bila u Podgori u hotelu Mediteran bilo mi je divno,ima hlada i fino je za prosetati a hotel je odmah uz obalu,hrana isto nije losa,iskreno nije neka sad soba extra de lux al je cisto cijena po osobi je sada u periodu od 10.07.-21.08 polupansion 548 KM i djeca placaju 50%
eto ako sam vam mogla malo pomoci u izboru a ja i dalje odoh pariti okice na katalogu

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 431
30.5.2010 11:17:57   
Adana
Ima li neko neki prijedlog/preporuku za ljetovanje u Crnoj Gori? Znate li kakve su cijene tamo?
Imam curicu od 22 mjeseca pa bi se opredjelili ili za apartman ili za sobu sa upotrebom kuhinje. Bitno mi je i da plaza nije daleko i da ima koliko toliko hlada... A isli bi nekada sredinom juna...

Hvala... Pozzzz

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 432
30.5.2010 12:18:27   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Kviki

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Daj zenice recite koliko je potrebno love za dvoje, ljetovanjeu turskoj... Ja i mm smo planirali nadoknaditi medeni mjesec i otputovati negdje( kad se malo oparimo) pa me cisto zanima??? Ono koliko sveukupno love??? Hvalauser posted image user posted image

Zavisi koliki su ti apetiti user posted image tj. koliko dana planiraš, koliko zvjezdica želiš da hotel ima, AllInc ili ne itd. 

Sve cekam hoce li mi iko odgovorit... Pa recimo 7 dana, neki pristojan, solidan, da ne kazem normalan smjestaj, znaci da nije prljavo, nego ono solidno...

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 433
1.6.2010 8:30:33   
azraj

IZVORNA PORUKA: luna77

sad sam gledala malo cijene amkarske rivijere jedino je podaca koliko tolko povoljna ko ima jedno dijete ima apartmana i za 30€

ovdje ima
dosta

Mi smo kontali u Podace ali samo da nadjemo da je blizu plaze,oni su nam nekako najjeftiniji,a more ko moreuser posted image

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 434
1.6.2010 8:37:25   
azraj

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

Mi idemo u julu.
E sad smo u dilemi: da li u Basko polje u kamp ili u Tucepe u privatni smjestaj?!user posted image
Mi smo, inace, avanturistickog duha i preferiramo kamp(a i izdravije je 24/7 biti pod borovinom), ali se sad mislimo da li nam je pametno sa bebom od 5 mjeseci kampovati. Btw Farah je sa nama kampovala kad je imala 11mjeseci.
Sta vi mislite?

Jel idete sami vas cetvero,mozemo li i mi s vamauser posted image
Ako idete sami da se dogovorimo da zajedno nadjemo neki apartman, ja bih bas voljela s nekom jos jednom porodicom zajedno da iznajmimo apartman,bilo bi nam super,taman da se i ti i ja bolje upoznamo a i muzevi bi nam bili odusevljeni,garant su se pozeliliuser posted image

Ja cu to sve haman morat sama,jos nismo Hamzi ni pasos izvadili a kontali smo tako pocetkom jula jer jedino je tada bas toplo i nema ovih dosadnih kisa

Hamza,mamin lav,26.10.2006.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 435
1.6.2010 9:37:24   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Adana

Imam curicu od 22 mjeseca pa bi se opredjelili ili za apartman ili za sobu sa upotrebom kuhinje. Bitno mi je i da plaza nije daleko i da ima koliko toliko hlada... A isli bi nekada sredinom juna...

Hvala... Pozzzz

Isto i mene zanima, blizu plaža, hladovina i sredina jula

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 436
1.6.2010 9:45:08   
anidla
sportymama, ja i mm smo platili po osobi oko 1000 KM, ali uzeli smo all inclusive aranzman, sve zivo imas, od do....jesti, piti koliko hoces, rani dorucak+kasni dorucak, uzine (na bazenu sam uzimas koliko hoces voca, pizze, hamburgere, pomfrit...ovo imas u toku citavog dana)...rucak+ vecera a pored vecere svaku noc je rostilj (cevapi, kebab, piletina, riba)....

u ovom aranzmanu mozes koristiti internet, lezaljke na privatnoj plazi od hotela sa suncobranima...nama je to bio medeni mjesec pa smo htjeli da ocejfimo...

pored tih 1000 km po osobi, nismo ni marke morali potrositi mimo hotela...

ako zelis na neka putovanja, to naravno dodatno placas...mi smo isli na Plavo putovanje (citav dan si na brodu, 3 puta se staje u zaljeve i kupas se a na brodu te ceka rucak...

i isli smo na Anadolske vatre (predivno iskustvo).....

svakom bih preporucila!

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 437
1.6.2010 9:46:36   
anidla
IZVORNA PORUKA: Nedi

Hvala... Pozzzz

i mi ove godine planiramo ici u Crnu Goru, od mm prijatelj ide svake godine u neki hotel gdje je smjestaj 10 eura po osobi...meni je ovo prejeftino,ali sam malo skepticna user posted image cim saznam koji je hotel i gdje se nalazi javim vam...mi mislii negdje oko Bara da idemo

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 438
1.6.2010 9:53:39   
niki83
IZVORNA PORUKA: luna77

ovdje ima
dosta

ja sam tako prosle sedmice trazila i bas mi se ucinilo da nisu povoljni, ali potrebno se jos malo dodatno informisati..tako smo slali mailove i na kraju rezervisali sobu za dvoje i bebicu sa polupansionom za 58eura (noc)..meni je to super, pansion 100m od plaze, u Promajnoj

N&N

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 439
1.6.2010 10:12:26   
Atarka
IZVORNA PORUKA: niki83

ja sam tako prosle sedmice trazila i bas mi se ucinilo da nisu povoljni, ali potrebno se jos malo dodatno informisati..tako smo slali mailove i na kraju rezervisali sobu za dvoje i bebicu sa polupansionom za 58eura (noc)..meni je to super, pansion 100m od plaze, u Promajnoj

Poskupo. Moj tata ima kucu na moru i kad se sva porodica izreda sta ostane slobodno, iznajmi. Sve je popunjeno svakog ljeta, a ne naplacuje vise od 40 eura za noc, ali daje citavu kucu, bez obzira koliko je ljudi. Ima dvoriste, a blizu su 3 plaze, ma milina.

30.09.2009

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 440
1.6.2010 10:19:04   
Nedi
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: Nedi

Hvala... Pozzzz

i mi ove godine planiramo ici u Crnu Goru, od mm prijatelj ide svake godine u neki hotel gdje je smjestaj 10 eura po osobi...meni je ovo prejeftino,ali sam malo skepticna user posted image cim saznam koji je hotel i gdje se nalazi javim vam...mi mislii negdje oko Bara da idemo

Mi smo mislili u C.Goru ali o tačnoj lokaciji nemam pojma. Bilo gdje, gdje je lijepouser posted image a najviše bi voljela da nam neko preporuči smještaj jer ovako nasijepo mi malo rizično.
Mogli smo zajednouser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 441
1.6.2010 10:21:18   
Nedi
Iako bih ja voljela privatni smještaj sa kuhinjom umjesto hotelskog jer pri promjeni klime Nedi neće jesti pa da imam alternativu (a mama i tata će u restorančić )

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 442
1.6.2010 10:22:33   
lavić Simba
Zna li neko koliko kostaju sobe, ja i muz idemo sami par dana za pocetak pa smo kontali sobu uzeti pa vidjet cemo gdje,makarska rivijera uglavnom....?

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 443
1.6.2010 10:46:38   
Nedi
Evo ja sam sad pregledala ovaj link za makarsku rivieru, za dvije osobe, iole pristojan smjestaj i do 200m od plaže ( računaj 250) je između 50 i 70 eura po danu...hm...koliko meni treba da zaradim 70 eura...

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 444
1.6.2010 10:52:10   
lavić Simba
ma sta kazes za sobu jeli?user posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 445
1.6.2010 11:06:09   
ziki
Mi smo već bili u Orebiću za 1. maj. Cijene nisu bile velike jer je predsezona ali mislim da i u sezoni ne ide mnogo visoko cca 40€ noć u velikom apartmanu. Gospođa kod koje smo bili izdaje prizemlje kuće. Ima mogućnost da se iznajme mali i veliki partman otključaju vrata i napravi ogroman prostor za 2 porodice.  
Vezano za CG preporučuju Ulcinj za porodice. Moja sestra je bila i oduševljena je ja sam bila Bečići, Budva, Kotor, Tivat. Od ovih gradova za porodicu su mi Bečići najbolji. Mala je mjesto, nije prevelika gužva, plaža je fina, čista i nekad davno nisu bile visoke cijene, bar u odnosu na Hrvatsku. Ulcinj je takođe povoljan, plaže su najljepše, po riječima mnogih, na čtavmo Jadranu a ima puno šume.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 446
1.6.2010 11:07:51   
Adana
Nasli smo fin smjestaj u Bečićima u CG... I dobar smještaj u Trpnju. Mana CG je ta sto na plazi nema hlada, ali kao ima iznajmiti suncobrane i lezaljke. Plaza je pjeskovita, nekih 150m od apartmana...
A u Trpnju je sljunkovita, nekih 200m od apartmana, a ima i hladovine.
Tako da cemo najvjerovatnije u Trpanj za nekih 15-ak dana... Bitno mi je bili da ima kuhinja da ovoj smizli mogu napraviti/podgrijati nesto. user posted image

http://123montenegro.com/room/117/

http://www.trpanj.info/czk/lang~hr~gID~19~gallery.asp

Neposredna veza do poruke: 447
1.6.2010 11:09:37   
Adana
Ah, da cijena u Trpnju je 33€ sa boravisnom taxom, a u CG je 28€ sa taksom. Za trokrevetni apartman.
To je sada u junu, mislim da je malo skuplje u julu i avgustu, ali nista drasticno skuplje, a koliko sma mogla vidjeti pravo su lijepi i cisti apartmani...

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 448
1.6.2010 11:10:00   
dinaa
Mi planiramo u Drvenik ili Tucepe,pa vidjecemo.

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu Adana)
Neposredna veza do poruke: 449
1.6.2010 11:13:07   
Adana
IZVORNA PORUKA: lavić Simba

Zna li neko koliko kostaju sobe, ja i muz idemo sami par dana za pocetak pa smo kontali sobu uzeti pa vidjet cemo gdje,makarska rivijera uglavnom....?

Po meni je najisplativija CG kada je u pitanju iznajmljivanje soba, jer se moze naci smjestaj i zo po 5€ po osobi.
Mi smo prije 2 godine bili na Peljescu, u Orebicu, i placali sobu (sa upotrebom kuhinje i WCom) 12€ po osobi... Bio je avgust mjesec.

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *