|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
6.5.2010 21:32:10   
Anoniman
Joj i ja jedva čekam more, pročle godine nismo išli,user posted image  bila mala, toliko se radujemuser posted image ...mada se mi svake godine prvi dan posvađamo oko smještaja, meni skupo, njemu nije, meni ok, njemu ne valja...ove godine tražim smještaj unaprijed.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 351
12.5.2010 22:25:39   
Darica
Drage moje cure..moze li neka od vas da mi odgovori jeste li bile na odmoru sa bebom od 5 - 6 mjeseci van BIH npr Turska?
Voljeli bi da idemo na more u Tursku ali se bojimo kako ce mala podnijeti put, promjenu klime, visoku tem itd..
Strah me je da je vodim tako daleko...prije bih Crna Gora, Hrvatska...
sta mislite ...pomozite...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 352
12.5.2010 22:28:10   
salmy
Mi smo danas dobili pasosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 353
12.5.2010 22:32:00   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Darica

Drage moje cure..moze li neka od vas da mi odgovori jeste li bile na odmoru sa bebom od 5 - ' mjeseci van BIH npr Turska?
Voljeli bi da idemo na more u Tursku ali se bojimo kako ce mala podnijeti put, promjenu klime, visoku tem itd..

zavisi kad idete i u koji dio turske idete. velika je razlika u klimi izmedju, recimo, alanje i antalije koje su pakao, i bodruma i marmarisa koji imaju ugodnu klimu slicnu klimi na jadranu. ako idete u julu ili avgustu niposto alanja i antalija!!! ja sam kao djevojka isla u alanju i jedva smo prezivjele tropske vrucine, navecer je temperatura bila preko 30 stepeni ,a zamisli kolika je preko dana, a vlaznost zraka je uzasno visoka, stalno sam se topila!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 354
12.5.2010 22:39:56   
Hanady RR

Drage moje cure..moze li neka od vas da mi odgovori jeste li bile na odmoru sa bebom od 5 - ' mjeseci van BIH npr Turska?

iskreno ja se nebih usudila...ja sam išla u Hrvatsku sa bebom od 4 mjeseca...i to je bilo zaista nelagodno za mene...ona nije pokazivala znake nezadovoljstva tačnije bila je baš dobra i fina beba...lli ipak veliki je to pritisak za mamu.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 355
12.5.2010 23:37:47   
Miau
Ja vec jesam na moru. user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 356
12.5.2010 23:39:39   
Ilhana RR

Drage moje cure..moze li neka od vas da mi odgovori jeste li bile na odmoru sa bebom od 5 - 6 mjeseci van BIH npr Turska?

bila sam sa mojom koja je rodjena u svedskoj u BiH kad joj je bilo 3 mjeseca... mjesec ipo nakon toga mi smo isli u tursku sa njom al bio je oktobar... bilo je prelijepo, klima taman... ona je bas uzivala...

Ako bas hocete u tursku idete posle augusta jer tad je najbolje i malo manje naroda inace je prepuno tokom ljeta... mislim to da bi vise mogli uzivati...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 357
13.5.2010 10:04:23   
lavić Simba
E ovako prosle godine nisam izasla ni do parkauser posted image a ne na more jer sam pola trudnoce bila u bolnici,prelezala a sada bebica ima 7 mj,ali ja i MM planiramo sami 4 dana jer mi je stvarno potreban odmor i malo osame...a Lavica mama vodi aBd sljedece godine...PIJEDLOGE MOLIM gdje da odemo da je mirno,lijepo i da nije guzva jer i linija nije ko sto je nekad bilauser posted image ,mislim na Hrvacku i mislim da cemo krajem juna aBd....

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 358
13.5.2010 10:05:49   
Skvo RR
Mi idemo isto u junu stadardno u Brela...Navika je cudo.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 359
13.5.2010 10:11:10   
lavić Simba
bila sam tamo prije dvije god super je ali ja bi manje i mirnije mjesto....

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 360
13.5.2010 10:11:43   
Anoniman
Mi idemo u julu.
E sad smo u dilemi: da li u Basko polje u kamp ili u Tucepe u privatni smjestaj?!user posted image
Mi smo, inace, avanturistickog duha i preferiramo kamp(a i izdravije je 24/7 biti pod borovinom), ali se sad mislimo da li nam je pametno sa bebom od 5 mjeseci kampovati. Btw Farah je sa nama kampovala kad je imala 11mjeseci.
Sta vi mislite?

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 361
13.5.2010 10:13:38   
mamana
Prošle godine nismo otišli, jer u tom periodu nam se djete razbililo i tako nam je prošao godišnji. Ove godina smo planirali, ali ono što kažu da budemo živi i zravi. Još nismo skontali gdje ćemo, jer mi obični idemo  u drugoj polovini agusta ili početkom septembra.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 362
13.5.2010 10:22:23   
mamina princeza
Ja i moja Dz bi trebale s mojojm mamom na jedno 4-5 dana oko 20 juna u tucepe. Ako vrijem e bude dobro ako ne necemo se zeznut ko prosle godine i otkazujemo....
tokm jula vidjecemo da " ukrademo koji vikend" ili nesto kratko a sa mm idemo aBd u septembru poslije Bajrama jer tad nam odogovara zbog godisnjeg. Ne znamo gdje ima jos vremena....

Skvo gdje vi idete u Brela ... privatno ili hotel?
Prijateljica mi zeli tamo pa se raspituje a ja nisma bila od djetinjstva pa ne znamZnam samo da su Brela lijepa:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamana)
Neposredna veza do poruke: 363
13.5.2010 10:25:24   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Skvo gdje vi idete u Brela ... privatno ili hotel?
Prijateljica mi zeli tamo pa se raspituje a ja nisma bila od djetinjstva pa ne znamZnam samo da su Brela lijepa:)

Idem privatno...user posted image

A ti ako budes u Tucepima sa mamom u to vrijeme, mogle bi se vidjeti?
Da nije samo po domu zdravlja...user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 364
13.5.2010 10:29:46   
mamina princeza
Hehehehe vazi.... jel i vi idete u tom periodu ....samo a bude lijepo vrijeme ...prosle godine smo isto isli 20. juna i bilo je jako kisno:(

Ove godine bi isto trebali preciznije od 19. Pa cemo se cuti do tada :))) Svakako bih voljela da vidimo i Brela mada sma ja zaljubljena u Tucepe user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 365
13.5.2010 10:31:49   
Skvo RR
Da, da ,da ....

Nego, mozemo se organizovati...mozemo i mi do Tucepa. Ja sam sa mojim roditeljima u tucepima ljetovala od 1 godine zivota...Kazem ja navika je cudo...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 366
13.5.2010 10:41:58   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Ja sam sa mojim roditeljima u tucepima ljetovala od 1 godine zivota..

Hehehe i ja sam .... i sad im se opet vracam kad imama djete....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 367
13.5.2010 10:53:37   
faris06
Mi smo pretprosle godine bili U Tucepima , pansion Bili Dvor, toplo preporucujem, hrana super prava "bosanska" i ako nekom znaci u ponudi navode da ne sluze svinjetinu. Ne sjecam se cijene ,  mislim da je bilo 25 eura po osobi polupansion. Sobice super uredne, nisu bas velike.

Dva mala Indijanca

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 368
13.5.2010 11:00:31   
mamina princeza
Mi smo prosle godine bili u hotelu alga i trebali smoplacat sobu oko 65 EURA medjutim smo na kraju dobili veliki popsust jer nije bilo puno gostiju vjerovatno zbo loseg vremena. Tkao da smo super prosli.

Ove godine abd imamo namjeru u hotel Neptun - cinio mi se prosle godine da je bas super za djecu- idemo u depandanse koje su nesto jeftinije. U neptunu je All inclusive sto nam je super.

Samo da nam vrijeme bude fino. Ako bude lose po prognozi najvjerovatnije  necemo ni ici ....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 369
13.5.2010 12:32:45   
moni

Ja sam prošle godine bila sa malim , doduše imao je godinu dana. Ja sam razmišljala, šta, gdje, kako. Pošto sam prije toga 5-6 godina bila u Turskoj, izbor je ipak pao na Tursku.Mi smo izabrali hotel na Lari, jest žara skup bio ali nam je bilo bitno da ima zelenila i da je blizu aerodroma zbog transfera.Ostalo je bilo super.Uživali i mi i dijete. I ove godine se rezervisalo za 28. juni Turska.Jedva čekamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 370
14.5.2010 0:08:52   
Darica
Hvala vam puno.....Moni, Ilhana, Handy, teacher 75....

Mi planiramo 31 maja bas zbog toga sto je kasnije puno toplo....izabrali smo Antaliju...
nadam se da ce nam biti dobro user posted image ....

Da ce nase malo zlato uzivati...

Jos jedno pitanje kako oblaciti bebu na plazi..bice non stop u kolicima...strah me da je ne pretoplim...

cmoooooookkkkk

(odgovor članu moni)
Neposredna veza do poruke: 371
14.5.2010 0:11:21   
Hanady RR
moja je curica bila stalno u bodiju...s tim da smo imale ponekd modne detalje tipa čarapica i trakica za glavu preko ušiju. doduše toplo je bilo...al ja sam je ipak u kolicima poktivama pamučnom pelenom ili tanjom pamučnom dekicom.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 372
14.5.2010 0:20:39   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Mi idemo isto u junu stadardno u Brela...Navika je cudo.user posted image

sto bona neces u julu... mi 10-og u Brela tradicionalno...user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 373
14.5.2010 0:23:03   
Visnja RR
morala sam vam ovo pokazati... nas dvije kad je Asja imala 5 m... prava krofnicauser posted image
user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 374
14.5.2010 0:24:08   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Ove godine abd imamo namjeru u hotel Neptun - cinio mi se prosle godine da je bas super za djecu- idemo u depandanse koje su nesto jeftinije. U neptunu je All inclusive sto nam je super.

Jel Neptun u Dubrovniku??
Ako jeste, ja ne bih išla tamo s djecom.
Hotel je super, ali plaža nije za djecu.

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *