|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
7.4.2010 13:26:50   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: škorpija

joooj i promajna skupa, pa šta je ovo, kolikos te majo vi plaćali, možemo li se i mi uvaliti kod vas u istu kuću tamo enkad u septembruuser posted image

mi iznajmimo mali apartmancic, da je skupa jeste, ali ja ti stedim citavu godinu da bi imala za godisnji i evo tako vec cetvrtu godinu (bas namjenjeno za to)
promajna je fakat fina jer se ima prosetati, plaza su sitni kamencici, ima hladovine, na plazi sve, bude i sadrzaja, a pva kuca je zaista uz plazu, bas neki dan sma poslal mail pa cekam da mi odgovore ove gazde :9 a oni nisu pegle sto i je najbitnije, mladji su, tako da mi je stvarno extra, e da i nije daleko za putovati

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 326
7.4.2010 13:27:19   
hanabanana

IZVORNA PORUKA: Hanady

Ulcinje je super samo treba imati auto jer do plaže dobre autom se ide.

ja sve kontam ko bi djecu ( moje 2) slušao u autu po onoj vrućini vazdan...pa stavi ih u auto...pa izađi iz auta...neznam...ja nebih smjela sa njih dvije u tu varijantu tačno bih poludila čini mi se.

Hebi ga....ja ću platiti skuplje, ali nemoj da palim auto.
Moja Hana bi nervni slom dobila da mora sjesti u auto i ići do plaže.
ništa...user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 327
7.4.2010 13:33:37   
škorpija
IZVORNA PORUKA: škorpija

joooj i promajna skupa, pa šta je ovo, kolikos te majo vi plaćali, možemo li se i mi uvaliti kod vas u istu kuću tamo enkad u septembru

mi iznajmimo mali apartmancic, da je skupa jeste, ali ja ti stedim citavu godinu da bi imala za godisnji i evo tako vec cetvrtu godinu (bas namjenjeno za to)
promajna je fakat fina jer se ima prosetati, plaza su sitni kamencici, ima hladovine, na plazi sve, bude i sadrzaja, a pva kuca je zaista uz plazu, bas neki dan sma poslal mail pa cekam da mi odgovore ove gazde :9 a oni nisu pegle sto i je najbitnije, mladji su, tako da mi je stvarno extra, e da i nije daleko za

znači već sad bi trebalo rezervisati, a ko živ ko mrtav do septembrauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 328
7.4.2010 14:30:16   
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Bas nema mogucnost smejstaja blizu solidne plaze .... uh ... onda cu morati zaboraviti tu varijantu iako sam s jednim djetetom.....

Mi smo jedne godine bili u Podgori, ima bas ljei smjestaja direkt pored plaze gdje smo mi bilo. Bas kod te Ivane je bilo Apartman za 3 ili 4 odobe. Veliki balkon, kuhinja, klima i direkt pogled na more. do plaze onda nei 50metara nije vise. Kafici, restorani sve tu!

Sto se tice smjestaja blizu plaze kad je rjec o Makarskoj rivijeri tu nemam problema:)) Dobro je poznajem a i najvise volim Tucepe pa ako idem u tom pravcu onda vjerovatno Tucepi ili Drvenik.

Oo sam mislila vezano za Ulcinj:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 329
7.4.2010 18:50:26   
luna77
mi na makarsku rivjeru neidemo na duze jer nam je 30-40 min voznje tako da odemo od doma poslije marende.auto s klimom i polako okupamo se uveče malo na kavu i doma smo već 21-22 a na duze idemo u Tribunj krajem ''-og 11 dana a kasnije mozda obiđemo rodbinu vikendom user posted image
da plaćamo 250 e za 4 osobe 11 dana u bungalovu

< Poruku je uredio luna77 -- 7.4.2010 18:51:00 >

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 330
7.4.2010 18:56:02   
ajnur
Mi cekamu jun i da bebi bude ok i pravac Korculauser posted image user posted image user posted image

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 331
7.4.2010 19:25:23   
sarayka

ja sve kontam ko bi djecu ( moje 2) slušao u autu po onoj vrućini vazdan...pa stavi ih u auto...pa izađi iz auta...neznam...ja nebih smjela sa njih dvije u tu varijantu tačno bih poludila čini mi se.
A bila sam tamo peije vjenčanja sa dragim i zaista je lijepo i plaže i smejštaj jeftiniji i sve...ali eto strah me ove kombinacije stalno u auto.user posted image

Mi bili prošle godine...ko ima mene na FB moze vidjeti slike.
Divno nam je bilo Lamija uzivala , a i ja ...dijete može ici u more 30 m i nije joj to koljena igraqla se u pijesku satima.Najbitnije je da moze i bez sandalica u more, nigdje kamena ni na kilometar.
Extra lux amaprtman sa bazenom ispred smo plaćali 25 eura (rodjak od mm )
Moglo se ici i pijeske i autom. Bili smo kod velike plaže, ujutro rano izlazili iznajmljivali lezaljke, u podne isli na rucak i spavanje svo troje. popodne isli na bazen ispred kuce kad nam je mrsko na plazu. Za roditelje nije najnaj al ja sam tamo i isla radi curice i maximalno se odmorila nigdje nisam letala za njom jer je plitka voda a i super plaža.
Mozda i ove godine idemo.
PS:cijene hrane jako povoljne, haman manje nego ovdje.

Evo neke slike na plaži i na bazenu ...
user posted image
user posted image
user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 332
7.4.2010 20:07:55   
aicha
user posted image Sarayko...Ulcinj je zakon, pogotovo za nas pokrivene

a dok nisam bila pokrivena isli smo u Tucepe...al je ljepse u Ulcinju

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 333
7.4.2010 20:12:16   
anidla
mi smo prosle  godine kad sam ja bila 6 mj trudnoce bili na Bolu (Brac)...cijene su majko moja mila....preeeskuuupooo, ali je gotivno...mi to nismo mogli isfinansirati nego smo se lagano prikljucili onako sasvim slucajno (user posted image ) roditeljima mm...

oni su bili predivni prema nama, kad smo im se pojavili na vratima stvarno su bili presretni, a da ne pricam kako su mene kao trudnicu pazili na moru...eh jedva cekam opet biti trudna user posted image

ove godine definitivno idemo na vise dana, stedimo pomalo....planirali smo biti 7 dana ali kako smo jucer saznali za atopijski dermatitis moje bebe bicemo malo duze.....gdje? ne znamo jos uvijek...

ono sto znamo da cemo pocetkom juna otici na 5 dana na Vis kod rodjaka mm

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 334
7.4.2010 21:36:36   
Meri29
Idemo i mi, kod mojih na more, jedva cekamo, a oni jedva cekaju unuku da vide dole, tata vec pravi planove za bazen, mada ja mislim da ce to ostati samo plan jer je to preskupa investicija, ali eto neka masta djed kad hoce user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 335
7.4.2010 22:20:45   
luna77
IZVORNA PORUKA: sarayka

A bila sam tamo peije vjenčanja sa dragim i zaista je lijepo i plaže i smejštaj jeftiniji i sve...ali eto strah me ove kombinacije stalno u auto.user posted image

Mi bili prošle godine...ko ima mene na FB moze vidjeti slike.
Divno nam je bilo Lamija uzivala , a i ja ...dijete može ici u more 30 m i nije joj to koljena igraqla se u pijesku satima.Najbitnije je da moze i bez sandalica u more, nigdje kamena ni na kilometar.
Extra lux amaprtman sa bazenom ispred smo plaćali 25 eura (rodjak od mm )
Moglo se ici i pijeske i autom. Bili smo kod velike plaže, ujutro rano izlazili iznajmljivali lezaljke, u podne isli na rucak i spavanje svo troje. popodne isli na bazen ispred kuce kad nam je mrsko na plazu. Za roditelje nije najnaj al ja sam tamo i isla radi curice i maximalno se odmorila nigdje nisam letala za njom jer je plitka voda a i super plaža.
Mozda i ove godine idemo.
PS:cijene hrane jako povoljne, haman manje nego ovdje.

Evo neke slike na plaži i na bazenu ...
user posted image
user posted image
user posted image

moja kuma trazi smjestaj u CG jel mogu dobiti kontakt tel ili mail ovo bi njoj odgovaralo jer ima sina s celebralnom

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 336
8.4.2010 11:26:25   
sarayka
LUNA77 ja sam broj negdje zagubila moram pitat sveki pa ti javimuser posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 337
8.4.2010 11:37:39   
SailorMoon
Vala moze svakopricati sta hoce, ali je mOre opet zakon! I za odmor i zdravlje i sve. Nema nista bolje. I ja vala jedva cekam 03.07. da idemo!

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 338
8.4.2010 11:47:34   
reallove
Meni je Mrtvo more blizu,30 min. voznje autom,tamo cesto idemo,tu imaju i bazene,restorane,sve,pa je bas super..ove godine abd idem u svoju Bosnu,nista moreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 339
6.5.2010 13:17:09   
medi87
ja aBd jedva cekam 11.7. da malo mozak odmorim od Sarajeva, i svega ovdje :-) idemo u Gradaca- Vila Fefan, ma gdje god samo da je more, a naredne godine aBd planiram pocastiti muza Grckom ili Spanijom, vidjecu sta ce me manje kostatiuser posted image user posted image user posted image

RR porodica :-)))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 340
6.5.2010 13:23:12   
ajnur
Jedva cekam moreuser posted image

< Poruku je uredio ajnur -- 6.5.2010 13:36:36 >

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 341
6.5.2010 14:18:27   
denny
Mi već standardno idemo u Dubrovnik i na Brač-Splitska.
Prezadovoljni smo, Brač je prepun aktivnosti za klince user posted image

L 21.12.2004.
L 10.10.2008.

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 342
6.5.2010 21:04:26   
tea lana
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Promajna

(odgovor članu denny)
Neposredna veza do poruke: 343
6.5.2010 21:12:44   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: tea lana RR

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Promajna

kad ides, da ne bude upoznali se tamo hahahahaha

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 344
6.5.2010 21:15:45   
Hanady RR
ozbiljno se ložim na Promajnu

jel ko ima kakv dobar kontakt

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 345
6.5.2010 21:16:45   
maja78 RR
imam ja :)

Neposredna veza do poruke: 346
6.5.2010 21:19:41   
tea lana

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ozbiljno se ložim na Promajnu

jel ko ima kakv dobar kontakt

imam jaa
apartmani supr dvije minute do plaze,gazdarica nije tu u Makarskoj,imas i ves masinu
prosle godine bila ja pa odmah poslala Akicu b na isto mjesto javite se

imam broj ako sad rezervisete apartman dodje 30eura a ako na licu mjesta trazite bez rezervacije 50

Neposredna veza do poruke: 347
6.5.2010 21:27:53   
Hanady RR
majo de te sitne informacije na PP i kontakt

tea lana daj kontakt na PP

imam 3 puta na more da idem...pa reko da i pormajnu obiđem dok sa mužem malo promuhabetim

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 348
6.5.2010 21:29:19   
tea lana
pisem ti sutra ujutro broj telefona na privatnom mi mob a on mi kuci ostao

Neposredna veza do poruke: 349
6.5.2010 21:31:47   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: tea lana RR

pisem ti sutra ujutro broj telefona na privatnom mi mob a on mi kuci ostao

ne rece ti kad ides :)

(odgovor članu tea lana)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *