Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 13:26:50
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
joooj i promajna skupa, pa šta je ovo, kolikos te majo vi plaćali, možemo li se i mi uvaliti kod vas u istu kuću tamo enkad u septembru
mi iznajmimo mali apartmancic, da je skupa jeste, ali ja ti stedim citavu godinu da bi imala za godisnji i evo tako vec cetvrtu godinu (bas namjenjeno za to) promajna je fakat fina jer se ima prosetati, plaza su sitni kamencici, ima hladovine, na plazi sve, bude i sadrzaja, a pva kuca je zaista uz plazu, bas neki dan sma poslal mail pa cekam da mi odgovore ove gazde :9 a oni nisu pegle sto i je najbitnije, mladji su, tako da mi je stvarno extra, e da i nije daleko za putovati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 13:27:19
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Hanady
Ulcinje je super samo treba imati auto jer do plaže dobre autom se ide.
ja sve kontam ko bi djecu ( moje 2) slušao u autu po onoj vrućini vazdan...pa stavi ih u auto...pa izađi iz auta...neznam...ja nebih smjela sa njih dvije u tu varijantu tačno bih poludila čini mi se.
Hebi ga....ja ću platiti skuplje, ali nemoj da palim auto. Moja Hana bi nervni slom dobila da mora sjesti u auto i ići do plaže. ništa...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 13:33:37
škorpija
IZVORNA PORUKA: škorpija
joooj i promajna skupa, pa šta je ovo, kolikos te majo vi plaćali, možemo li se i mi uvaliti kod vas u istu kuću tamo enkad u septembru
mi iznajmimo mali apartmancic, da je skupa jeste, ali ja ti stedim citavu godinu da bi imala za godisnji i evo tako vec cetvrtu godinu (bas namjenjeno za to) promajna je fakat fina jer se ima prosetati, plaza su sitni kamencici, ima hladovine, na plazi sve, bude i sadrzaja, a pva kuca je zaista uz plazu, bas neki dan sma poslal mail pa cekam da mi odgovore ove gazde :9 a oni nisu pegle sto i je najbitnije, mladji su, tako da mi je stvarno extra, e da i nije daleko za
znači već sad bi trebalo rezervisati, a ko živ ko mrtav do septembra
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 14:30:16
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: SailorMoon
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Bas nema mogucnost smejstaja blizu solidne plaze .... uh ... onda cu morati zaboraviti tu varijantu iako sam s jednim djetetom.....
Mi smo jedne godine bili u Podgori, ima bas ljei smjestaja direkt pored plaze gdje smo mi bilo. Bas kod te Ivane je bilo Apartman za 3 ili 4 odobe. Veliki balkon, kuhinja, klima i direkt pogled na more. do plaze onda nei 50metara nije vise. Kafici, restorani sve tu!
Sto se tice smjestaja blizu plaze kad je rjec o Makarskoj rivijeri tu nemam problema:)) Dobro je poznajem a i najvise volim Tucepe pa ako idem u tom pravcu onda vjerovatno Tucepi ili Drvenik.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 18:50:26
luna77
mi na makarsku rivjeru neidemo na duze jer nam je 30-40 min voznje tako da odemo od doma poslije marende.auto s klimom i polako okupamo se uveče malo na kavu i doma smo već 21-22 a na duze idemo u Tribunj krajem ''-og 11 dana a kasnije mozda obiđemo rodbinu vikendom da plaćamo 250 e za 4 osobe 11 dana u bungalovu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 19:25:23
sarayka
ja sve kontam ko bi djecu ( moje 2) slušao u autu po onoj vrućini vazdan...pa stavi ih u auto...pa izađi iz auta...neznam...ja nebih smjela sa njih dvije u tu varijantu tačno bih poludila čini mi se. A bila sam tamo peije vjenčanja sa dragim i zaista je lijepo i plaže i smejštaj jeftiniji i sve...ali eto strah me ove kombinacije stalno u auto.
Mi bili prošle godine...ko ima mene na FB moze vidjeti slike. Divno nam je bilo Lamija uzivala , a i ja ...dijete može ici u more 30 m i nije joj to koljena igraqla se u pijesku satima.Najbitnije je da moze i bez sandalica u more, nigdje kamena ni na kilometar. Extra lux amaprtman sa bazenom ispred smo plaćali 25 eura (rodjak od mm ) Moglo se ici i pijeske i autom. Bili smo kod velike plaže, ujutro rano izlazili iznajmljivali lezaljke, u podne isli na rucak i spavanje svo troje. popodne isli na bazen ispred kuce kad nam je mrsko na plazu. Za roditelje nije najnaj al ja sam tamo i isla radi curice i maximalno se odmorila nigdje nisam letala za njom jer je plitka voda a i super plaža. Mozda i ove godine idemo. PS:cijene hrane jako povoljne, haman manje nego ovdje.
Evo neke slike na plaži i na bazenu ...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 20:07:55
aicha
Sarayko...Ulcinj je zakon, pogotovo za nas pokrivene
a dok nisam bila pokrivena isli smo u Tucepe...al je ljepse u Ulcinju
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 20:12:16
anidla
mi smo prosle godine kad sam ja bila 6 mj trudnoce bili na Bolu (Brac)...cijene su majko moja mila....preeeskuuupooo, ali je gotivno...mi to nismo mogli isfinansirati nego smo se lagano prikljucili onako sasvim slucajno ( ) roditeljima mm...
oni su bili predivni prema nama, kad smo im se pojavili na vratima stvarno su bili presretni, a da ne pricam kako su mene kao trudnicu pazili na moru...eh jedva cekam opet biti trudna
ove godine definitivno idemo na vise dana, stedimo pomalo....planirali smo biti 7 dana ali kako smo jucer saznali za atopijski dermatitis moje bebe bicemo malo duze.....gdje? ne znamo jos uvijek...
ono sto znamo da cemo pocetkom juna otici na 5 dana na Vis kod rodjaka mm
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 21:36:36
Meri29
Idemo i mi, kod mojih na more, jedva cekamo, a oni jedva cekaju unuku da vide dole, tata vec pravi planove za bazen, mada ja mislim da ce to ostati samo plan jer je to preskupa investicija, ali eto neka masta djed kad hoce
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.4.2010 22:20:45
luna77
IZVORNA PORUKA: sarayka
ja sve kontam ko bi djecu ( moje 2) slušao u autu po onoj vrućini vazdan...pa stavi ih u auto...pa izađi iz auta...neznam...ja nebih smjela sa njih dvije u tu varijantu tačno bih poludila čini mi se. A bila sam tamo peije vjenčanja sa dragim i zaista je lijepo i plaže i smejštaj jeftiniji i sve...ali eto strah me ove kombinacije stalno u auto.
Mi bili prošle godine...ko ima mene na FB moze vidjeti slike. Divno nam je bilo Lamija uzivala , a i ja ...dijete može ici u more 30 m i nije joj to koljena igraqla se u pijesku satima.Najbitnije je da moze i bez sandalica u more, nigdje kamena ni na kilometar. Extra lux amaprtman sa bazenom ispred smo plaćali 25 eura (rodjak od mm ) Moglo se ici i pijeske i autom. Bili smo kod velike plaže, ujutro rano izlazili iznajmljivali lezaljke, u podne isli na rucak i spavanje svo troje. popodne isli na bazen ispred kuce kad nam je mrsko na plazu. Za roditelje nije najnaj al ja sam tamo i isla radi curice i maximalno se odmorila nigdje nisam letala za njom jer je plitka voda a i super plaža. Mozda i ove godine idemo. PS:cijene hrane jako povoljne, haman manje nego ovdje.
Evo neke slike na plaži i na bazenu ...
moja kuma trazi smjestaj u CG jel mogu dobiti kontakt tel ili mail ovo bi njoj odgovaralo jer ima sina s celebralnom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.4.2010 11:26:25
sarayka
LUNA77 ja sam broj negdje zagubila moram pitat sveki pa ti javim
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 8.4.2010 11:47:34
reallove
Meni je Mrtvo more blizu,30 min. voznje autom,tamo cesto idemo,tu imaju i bazene,restorane,sve,pa je bas super..ove godine abd idem u svoju Bosnu,nista more
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.5.2010 13:17:09
medi87
ja aBd jedva cekam 11.7. da malo mozak odmorim od Sarajeva, i svega ovdje :-) idemo u Gradaca- Vila Fefan, ma gdje god samo da je more, a naredne godine aBd planiram pocastiti muza Grckom ili Spanijom, vidjecu sta ce me manje kostati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.5.2010 21:15:45
Hanady RR
ozbiljno se ložim na Promajnu
jel ko ima kakv dobar kontakt
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.5.2010 21:19:41
tea lana
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ozbiljno se ložim na Promajnu
jel ko ima kakv dobar kontakt
imam jaa apartmani supr dvije minute do plaze,gazdarica nije tu u Makarskoj,imas i ves masinu prosle godine bila ja pa odmah poslala Akicu b na isto mjesto javite se
imam broj ako sad rezervisete apartman dodje 30eura a ako na licu mjesta trazite bez rezervacije 50
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.5.2010 21:27:53
Hanady RR
majo de te sitne informacije na PP i kontakt
tea lana daj kontakt na PP
imam 3 puta na more da idem...pa reko da i pormajnu obiđem dok sa mužem malo promuhabetim