|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
6.4.2010 23:22:48   
aya
Ja se jako radujem ljetovanju ove godine, s obzirom da sam prosle s nestrpljenjem iscekivala user posted image  pa nisam isla. Ali, se i jako bojim kako ce to izgledati?
Jos nismo odlucili gdje i kada idemo. MM ima problem sa godisnjim, mozda cak i septembar, ali negdje blizu i BiH, a i po mogucnosti kuca na plazi da ne moramo puno koristiti auto ili pretjerano hodati na suncu.
A trpanj je super, tamo sam kao dijete ljetovala petnaestak godina.

Sunce moje malo 21.august 2009
24.februara cura rekla "ma - ma" :-)
05.03. smo nasli jedan mali zubic

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 301
7.4.2010 11:47:22   
lila25
meni je cavtat super,cisto more blizu nam je smjestaj plaze,ne znam samo kako cemo sve organizovati zbog bebice ali planiramo ici u septembru,njemu ce tad biti 10 mj...valjda ce nam se sve posloziti...

(odgovor članu aya)
Neposredna veza do poruke: 302
7.4.2010 12:05:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lila25

meni je cavtat super,cisto more blizu nam je smjestaj plaze,ne znam samo kako cemo sve organizovati zbog bebice ali planiramo ici u septembru,njemu ce tad biti 10 mj...valjda ce nam se sve posloziti...

septembar je najboljiuser posted image user posted image user posted image nema puno turista, cisto i toplo more...ma raj...mi smo prosle god. bili u sept. bilo nam je ekstra...A. je imao 6 mjeseci...taman poceo sjediti...divota...toplo preporucujem ovaj mjesecuser posted image user posted image

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 303
7.4.2010 12:19:06   
maja78 RR
mi smo prosle godine bile u septembru i bilo je odlicno, a ove plairamo u junu pa cemo vidjeti

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 304
7.4.2010 12:20:04   
veeseelaa
kakav je kokuzluk udario da Bog da da se igdje ode

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 305
7.4.2010 12:21:23   
škorpija

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kakav je kokuzluk udario da Bog da da se igdje ode

slažem se, stvarno je preskupo, čak zamišljam da za more potrošim bebinu ušteđevinu, inače ne znam kako ćemo otićiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 306
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 12:23:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 307
7.4.2010 12:24:56   
DM
Hoću i ja ! Nisam prošle god. skavasila none,a bio bi red da bebija vodimo! Mi u Ulcinj idemo zbog plaže,već ga zamišljam kako se igra u pijesku(al' da Bog da)user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 308
7.4.2010 12:26:36   
SailorMoon
Mi cemo ako bog da upocetak Jula za Tursku. Taman da napunimo baterije pred bebin dolazak.  Sto se tice prve godine sa bebiom mislim da necemo nigdje ici, jer cisto financiski nece se moci. Ali nek se bude zivo i zrdavo. Mozda i do tad dobijem na lotu, ko zna hahahahaha

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 309
7.4.2010 12:36:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: doublemum

Hoću i ja ! Nisam prošle god. skavasila none,a bio bi red da bebija vodimo! Mi u Ulcinj idemo zbog plaže,već ga zamišljam kako se igra u pijesku(al' da Bog da)user posted image

ja sam prošle god bila u Ulcinju, bebara imala 7 mjeseci... inače znam često do Ulcinja trknuti, plaže su fantastične, ko da sam u Egiptu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 310
7.4.2010 12:42:02   
hanabanana
Vesela...koliko putuješ do Ulcinja i kojim putem ideš??

Imaš li preporuku za smještaj? ( bitno mi da ima vodu, da je čisto, blizu plaže i da gazde nisu udavi, i klima )

ps muž neće u C.Gore, kaže da imaju restrikcije vode.

(odgovor članu aya)
Neposredna veza do poruke: 311
7.4.2010 12:44:15   
škorpija

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Vesela...koliko putuješ do Ulcinja i kojim putem ideš??

Imaš li preporuku za smještaj? ( bitno mi da ima vodu, da je čisto, blizu plaže i da gazde nisu udavi, i klima )

ps muž neće u C.Gore, kaže da imaju restrikcije vode.

vesela i mene ovo zanima, pričaj ženouser posted image

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 312
7.4.2010 12:44:48   
mamina princeza
Vesela ... moze malo detaljniji opis kako je u Ulcinju. Ja sam razmisljala ove godine al su me neki odgovorili pa vjerovatno cemo iduce u tom pravcu.

Sjecam se te plaze mada sam bila malo djete kad sam bila u Ulcinju ... sad neko kaze nije bas uredjeno, nema puno sadrzaja... a meni i ne treba puno. Samo eto da mi smjestaj moze biti ok to mi je vazno.

Ulcinjski pjesak je jako jako zdrav. Kao djete kad sam bila zakopavali su me u pjesak i na taj nacin lijecili "zaljepljeni" slajm. Pp povratku kuci povracala sam dva tri dana slajm iako nisam bila bolesna niti kasljala prethodno. Nakon toga godinama nisam imala nikakvih problema s prehladama i kasljanjem... moja mama cesto kaze da me je Ulcinj spasio od svega :)) Zato zelim odvesti i ja svoje djete a i nekako mi se cini da ce se lijepo igrati tamo .. a i mama ce:) hehe

Samo eto vjerovatno ne ove godine...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 313
7.4.2010 12:45:57   
mamina princeza
vidi nas sto smo u isto vrijeme navalile na veselu .. hehehe 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 314
7.4.2010 12:47:58   
Hanady RR
Ulcinje je super samo treba imati auto jer do plaže dobre autom se ide.

ja sve kontam ko bi djecu ( moje 2) slušao u autu po onoj vrućini vazdan...pa stavi ih u auto...pa izađi iz auta...neznam...ja nebih smjela sa njih dvije u tu varijantu tačno bih poludila čini mi se.
A bila sam tamo peije vjenčanja sa dragim i zaista je lijepo i plaže i smejštaj jeftiniji i sve...ali eto strah me ove kombinacije stalno u auto.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 315
7.4.2010 12:53:53   
DM

IZVORNA PORUKA: Hanady

Ulcinje je super samo treba imati auto jer do plaže dobre autom se ide.

ja sve kontam ko bi djecu ( moje 2) slušao u autu po onoj vrućini vazdan...pa stavi ih u auto...pa izađi iz auta...neznam...ja nebih smjela sa njih dvije u tu varijantu tačno bih poludila čini mi se.
A bila sam tamo peije vjenčanja sa dragim i zaista je lijepo i plaže i smejštaj jeftiniji i sve...ali eto strah me ove kombinacije stalno u auto.user posted image

Ma nisam ni ja još išla sa dvoje,samo sa jednim,a ja,MM i sveki natovareni k'o mazge,za nj jednoga! Ne smijem ni misliti kako bi sa obojicom,a ni gdje bi nanuli stala od dvije sjedaliceuser posted image a mi sa njima bez njeuser posted image
A naš smještaj je baš podaleko od plaže,tako da bi sada samo nešto bliže pasovalo,zato se moli veseela da napiše izvještaj!
A što mamina princeza piše za bronhitis,ja mislim da je i mom S.to pomoglo(imao ga u 8. mj i nikada više hB)!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 316
7.4.2010 12:53:59   
mamina princeza
Bas nema mogucnost smejstaja blizu solidne plaze .... uh ... onda cu morati zaboraviti tu varijantu iako sam s jednim djetetom.....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

Neposredna veza do poruke: 317
7.4.2010 12:55:21   
veeseelaa
e vid sad po sjećanju, nadam se da neću fuliti
za Ulcinj idem: Trnovo - Foča - Šćepan polje - Lužine - pored Skadarskog jezera - Podgorica - Ulcinj
nekih 350 km, vožnja traje oko 7 sati
ja već dvije godine sam išla kod istog lika, kuća preko puta Općine Ulcinj (nikad mu se ne najavim) samo bahnem i nekako uvijek nadjem slobodne sobe, prošle godine sam plaćala po osobi 7 eura, bračni krevet ima, ormar,toalet, balkon... kuhinja i kao mini dnevni boravak je zajednički al ga niko osim moje poroddice nije koristio.... mi zasjeli pa se svi odmah razidjuuser posted image user posted image
Uredno je i čisto, unutar tog objekta se nalazi velika pekara i prodavnica i sve mi je na dohvat ruke... plaža mala je udaljena nekih 2-3 km a velika mozda malo više al mi smo išli sa autima
Znači nije strogi centar (od autobuske stanice 15 metara), nema guzve, meni je odličnouser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 318
7.4.2010 12:57:23   
SailorMoon
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Bas nema mogucnost smejstaja blizu solidne plaze .... uh ... onda cu morati zaboraviti tu varijantu iako sam s jednim djetetom.....

Mi smo jedne godine bili u Podgori, ima bas ljei smjestaja direkt pored plaze gdje smo mi bilo. Bas kod te Ivane je bilo Apartman za 3 ili 4 odobe. Veliki balkon, kuhinja, klima i direkt pogled na more. do plaze onda nei 50metara nije vise. Kafici, restorani sve tu!

Neposredna veza do poruke: 319
7.4.2010 12:58:56   
Hanady RR

slabo ima smještaja oko Compakabane, odnosno velike plaže...a mala plaža je baš u ulcinju ali tu se kupat je bezveze...prvo nije fina plaža drugo gužva je do bola...

e sad možda vesela zna i neki smještaj oko velike plaže ali opet navečer da odeš na večeru i poršetaš moraš u auto i hajd onda nađi da se parkiraš ma ne znam...sa dvoje djece nebih se usudila...a opet ko zna.

i ja sma mislila radi brohitisa malo tamo sa mamom i curicama...ali to bi bila varijanta kraj avgusta početak semptembar više radi šetnji nego radi kupanja. a i taj smještaj je privatno vlasnišvo moje tetke koja je u danskoj pa je to ustvari mjesto prije ulacinja i ima malo plaže ''negdje''  to bi mi bila varijanta samo još malo zdravog zraka za djecu do zime.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 320
7.4.2010 13:01:13   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Mi smo jedne godine bili u Podgori, ima bas ljei smjestaja direkt pored plaze gdje smo mi bilo. Bas kod te Ivane je bilo Apartman za 3 ili 4 odobe. Veliki balkon, kuhinja, klima i direkt pogled na more. do plaze onda nei 50metara nije vise. Kafici, restorani sve tu!

meni je zato mali drvenik super...sa djecom...
prvo blizu je i makarska radi doktora...drugo sve na jednom mjestu...apartman kraj plaže...za šetnju super pored mora od malog do velikog drvenika...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 321
7.4.2010 13:08:12   
škorpija
joooj gledam evo podgoru cijene su nevjerovatneuser posted image

Neposredna veza do poruke: 322
7.4.2010 13:19:24   
maja78 RR
mi idemo u promajnu, malo mjesto blizu makarske, kuca na plazi, kad ugasimo auto vise ga ne palimo osim ako ne posjetimo tucepe ili makarsku, za setnju prekrasno, a za bronhije super, prije rata je tu bila i banja za plucne bolesnike

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 323
7.4.2010 13:23:06   
škorpija
joooj i promajna skupa, pa šta je ovo, kolikos te majo vi plaćali, možemo li se i mi uvaliti kod vas u istu kuću tamo enkad u septembruuser posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 324
7.4.2010 13:25:25   
new mama
Mi cemo vjerovatno preko mm firme,oni dobiju neke kataloge iz agencije i za njih je povoljnije,tako smo isli prosle godine u Makarsku u polupansion i bas je bilo povoljno nadam se da ce tako i ove godine,ja bi licno voljela da idem ili u Tucepe ili Baske vodeuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *