Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 15.5.2010 13:18:57
lavić Simba
Brela su stvarno super ja sam predprosle godine bila tamo oko 29 juna i super mi je bilo vecinom su bili stanci sto mi je jos draze jer kad odes u Makarsku kao da obuces kupaci i set_as Ferhadijom za moj ukus kriticno ...Jos se parkirali sa peskirima ispod beach bara pa sto kazete malo voda pa malo kafica ili koktelcic .Uh kada se sjetim fina su to vremena bila Toplo preporucujem Brela.... Ali ja zelim sa muzem malo blize i neko malo mjesto i mirno pa dajte mi PRIJEDLOG?
< Poruku je uredio lavić Simba -- 15.5.2010 13:20:30 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 16.5.2010 2:19:26
milenium
IZVORNA PORUKA: lavić Simba
Brela su stvarno super ja sam predprosle godine bila tamo oko 29 juna i super mi je bilo vecinom su bili stanci sto mi je jos draze jer kad odes u Makarsku kao da obuces kupaci i set_as Ferhadijom za moj ukus kriticno ...Jos se parkirali sa peskirima ispod beach bara pa sto kazete malo voda pa malo kafica ili koktelcic .Uh kada se sjetim fina su to vremena bila Toplo preporucujem Brela.... Ali ja zelim sa muzem malo blize i neko malo mjesto i mirno pa dajte mi PRIJEDLOG?
otiđi u Baško polje(kod makarske)tu ti nema noćnog života i kafića.ali ima dobro ladovine i ćevapa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 11:12:57
Kviki
Cure, može li mi neka od vas iz iskustva preporučiti mjesto za ljetovanje u Turskoj, a koje bi po svojoj klimi odgovaralo desetomjesečnoj bebi? Išla bih krajem juna, a pomalo se pribojavam kako će to sve podnijeti.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 11:18:01
anidla
IZVORNA PORUKA: Kviki
Cure, može li mi neka od vas iz iskustva preporučiti mjesto za ljetovanje u Turskoj, a koje bi po svojoj klimi odgovaralo desetomjesečnoj bebi? Išla bih krajem juna, a pomalo se pribojavam kako će to sve podnijeti.
ja sam 2007 godine bila u Alanyi, preeeedivnoooo!!!! Hotel je tek bio izgradjen, zove se Grand Zaman Hotel...za djecu je to nesto najljepse...tad nisam imala bebu nit sam bila trudna, ali sam zamisljala svoje dijete tu, u tom hotelu plaza je 3 min od hotela, privatna...u sklopu hotela imas za odrasle bazen i za male bazen...tobogani, igraonica, ma sve....svaku noc su neki sadrzaji samo za djecu...smjestaj je
dvije sobe, 2 kupaonice, jedan balkon, klima...jesti mozes koliko hoces, cak i rostilj svaki dan bude ma vratila sam se sa 3 kg vise, to sve govori
e sad, malo je nezgodno jer avion slijece u Antaliji, a do Alanye, imas busom ici jos nekih 2 sata, to jedino moze predtsvljati problem...
ovo svakom toplo preporucujem....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 11:33:17
Kviki
Hej Anidla, i ja sam bila u Alanji 2007. , i to imali rezervaciju za Grand Zaman Garden hotel, on je još ljepši od Grand Zamana, možda mislimo na isti hotel. Vlasnik im je isti, ali u hotelu nije bilo mjesta (to je posebna priča). Ipak se bojim da u Alanji ne bude pakleno vruće, jer mnogi spominju nepodnošljivu vrućinu, ja je lično nisam doživjela, ali su nam i momci iz agencije rekli da su samo par dana prije našeg dolaska bile jako visoke temperature. Pa bih ja ipak negdje gdje je malo ugodnija klima
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 12:26:56
teacher75
Ja sam bila u Alanyi, Bodrumu i Marmarisu, i Alanya mi je bila daleko najgora mada je najjeftinija. mi smi isli krajem jula i bilo je pakleno. u Alanyi je temperatura u to doba po noci preko 30 stepeni a preko dana do 50! ogromna je vlaznost zraka, tako da se samo znojis. ne znam kako je u junu. Bodrum i Marmaris su puno puno bolji, oni su na Egejskom moru i imaju klimu slicnu nasoj na Jadranu, mada je tamo sve skuplje...u Bodrumu i Marmarisu ljetuju stranici i turska elita uglavnom, dok je u Alanyi uglavnom siromasniji sastav ljudi. to je kao da poredite Hvar i Makarsku recimo. cula sam da je Kemer dobar za ljetovanje sa djedcom jer ima puno zelenila, mada tamo nisam bila
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 12:31:43
anidla
Hej Anidla, i ja sam bila u Alanji 2007. , i to imali rezervaciju za Grand Zaman Garden hotel, on je još ljepši od Grand Zamana, možda mislimo na isti hotel. Vlasnik im je isti, ali u hotelu nije bilo mjesta (to je posebna priča). Ipak se bojim da u Alanji ne bude pakleno vruće, jer mnogi spominju nepodnošljivu vrućinu, ja je lično nisam doživjela, ali su nam i momci iz agencije rekli da su samo par dana prije našeg dolaska bile jako visoke temperature. Pa bih ja ipak negdje gdje je malo ugodnija klima
da, mislimo na itsi hotel, onaj noviji heeej, a kad ste vi bili??? u kojem mjesecu? jer i mi kad smo tek dosli nije bilo mjesta pa su nas prebacili u stari prvu noc a onda nam dali apartman u novom mozda smo bile u isto vrijeme?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 12:35:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: anidla
brat i snaha su bili u Kemeru, njima bilo odlicno''''''''''''
ja u Alanyi nisam osjetile te vrucine kako teacher kaze, a bila sam u augustu''''''''''''mozda se tako potrefilo
mi smo bile kraj jula i pocetak avgusta 2 sedmice. uzas jedan, nisam nijednom mogla pustiti dugu kosu niti se nasminkati, sve se topilo na meni'''' vi ste mozda bili u 2'''' polovini avgusta kad je inace svugdje hladnije'''' a u alanyi i antaliji su plantaze banana, a zna se gdje banane uspijevaju-to sve govori
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.5.2010 12:36:05 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 12:44:41
teacher75
da, mi smo bili u drugoj polovini augusta...vjencanje nam je bilo 18 augusta i nakon par dana smo otputovali na hani mun
ja sam isla u alanyu 2002. sa prijatljicama, pa 2003. u bodrum, pa 2004. u marmaris. bilo nam ludo i nezaboravno a na honeymoon smo isli u spaniju- madrid i andaluzija, najljepse putovanje u mom zivotu!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 17:24:25
veeseelaa
ja kontala ove godine u Tursku al smo se predomislili što iz razloga jer je Ajša još mala a i iz razloga jer nam se ne daje 7000 - 8000 KM za ljetovanje tako da ćemo ići dva puta na more al do C.gore
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 17:37:54
teacher75
IZVORNA PORUKA: leona81
teacher jeste isli preko agencije na honey moon ili samostalni aranzman?
preko agencije smo samo sredili karte, jer nije bio direktan let za madrid,, a poceli smo sve ganjati 2 mjeseca ranije, mada smo i to mogli sami, a hotele smo rezervisali preko interneta, takodjer rent-a-car, koji nas je cekao na aerodromu. imas detalje ovdje na temi medeni mjesec
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 17:45:56
leona81
e superhvala , procitala sam...meni je zelja bas u madrid otici, a spaniju sam dosta vidjela al me bas madrid zaobisao...to cemo kad beba bude veca a ako sad do hrvatske za ljetovanje dobacimo dobro smo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 17:53:06
faris06
I meni je Madrid pored Praga jedan od najljepsih gradova u Evropi. Ja sam u Madridu bila nazalost samo 36 sati pa nisam mnogo toga obisla ( bila na nekom seminaru u Toledu, a posto imam rodjaka u Madridu dosao nakon seminara po mene jer sam imala let tek sutra, pa kaze da te malo rodjo provoda po metropoli), ali ono sto sam vidjela me odusevilo.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 18:18:31
teacher75
IZVORNA PORUKA: faris0''
I meni je Madrid pored Praga jedan od najljepsih gradova u Evropi. Ja sam u Madridu bila nazalost samo 3'' sati pa nisam mnogo toga obisla ( bila na nekom seminaru u Toledu, a posto imam rodjaka u Madridu dosao nakon seminara po mene jer sam imala let tek sutra, pa kaze da te malo rodjo provoda po metropoli), ali ono sto sam vidjela me odusevilo. [/quote
i ja cu malo OT, ja bih se sad iz istih stopa spakovala i preselila u madrid kad bih mogla a inace sam patriota i uvijek sam govorila: svuda prodji-kuci dodji
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.5.2010 18:19:03 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.5.2010 22:40:12
Kviki
da, mislimo na itsi hotel, onaj noviji heeej, a kad ste vi bili??? u kojem mjesecu? jer i mi kad smo tek dosli nije bilo mjesta pa su nas prebacili u stari prvu noc a onda nam dali apartman u novom mozda smo bile u isto vrijeme?
Mi smo bili sredinom jula. I nama su nudili da spavamo u Grand Zamanu, a da koristimo sve sadržaje iz Grand Zaman Garden hotela, ali mi nismo pristali na to već smo insistirali da nas smjeste u drugi hotel iste kategorije. Tako je i bilo, a ovaj drugi hotel nam je bio odmah na Kleopatrinoj plaži, blizu G.Z. Gardena tako da smo ga imali priliku obići i baš nam je bilo žao što je sve to tako ispalo jer je hotel stvarno lijep, ali svejedno smo se super proveli.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 27.5.2010 23:31:11
sporty mamaa
Daj zenice recite koliko je potrebno love za dvoje, ljetovanjeu turskoj... Ja i mm smo planirali nadoknaditi medeni mjesec i otputovati negdje( kad se malo oparimo) pa me cisto zanima??? Ono koliko sveukupno love??? Hvala