Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 2.6.2010 18:49:39
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: mummy
Mi aBd ponavljamo Ulcinj od prošle godine, apartmani Elkom na Velikoj plaži, 10 eura krevet, a uveli su i restoran za goste ove godine.
Jel u sklopu apartmana ima kuhinja i sve ostalo? Za koliko je osoba apartman? Jel daleko od Plaze? Meni se Ulcinj cini taaako super, pa smo i tu opciju stavili na razmisljanje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.6.2010 23:00:45
Kviki
IZVORNA PORUKA: chuci
IZVORNA PORUKA: Kviki
Chuci hvala ti, ali mi smo već od juče u Turskoj. Vrijeme je idealno za bebe, dovoljno toplo, ali ne i pretoplo. Bebac je danas cijeli dan bio na plazi, čak je na njoj malo i spavao. Malo smo se i kupali u mini bazenčiću. Jedino mi se čini da se pomalo plaši pijeska, ali savladaćemo mi i to A što se tiče hrane, nisam se raspitivala u hotelu jer sam mu ponijela gotove kašice, jedino kad mi jedemo, njega smjestimo u hranilicu i dadnem mu zalogajčić da se zabavi
gdje ste otišli, u koji grad?
edit: bebi me zasmetala pa da nastavim :)
kakav vam je hotel, hajd ako ti nije teško ukratko mi ispričaj, jer i mi idemo aBd uskoro.
U Side-u smo, hotel ima 5 zvjezdica, usluga je ultra all inc., plaža je pješčana i super je. Ponekad budu valovi pa onda ostanemo na hotelskom bazenu i kupamo u bazenu za djecu koji je dubok 45 cm tako da može u njemu stajati, naravno ja ili mm uđemo zajedno s njim u bazen. Vani budemo negdje od devet do pet-šest, prijepodne spava na plaži, a poslijepodne u hotelskoj sobi. Sve u svemu, dobro sve podnosi, a mislim da veliku ulogu igra i vrijeme, toplo je, ali nema sparine tako da je i meni vrlo ugodno.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 7.6.2010 9:59:09
veeseelaa
neko je na ovoj temi stavljao slike neke divne vile s bazenom u Ulcinju, ne mogu sad da je nadjem Molim forumašicu koja je postavljala slike da se javi
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 9:32:43
Amela83
Pozz hanumice i pomagajte!!! Da li je neka od vas bila u Brelama ili u Baskoj Vodi? Jako mi je bitno kakav je teren (ima li mnogo stepenica) i kakva je plaza (ima li hladovine za )?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 14:30:23
Amela83
Hvala dadada! Vidim da se misljenja ne poklapaju, jedni kazu dobro, drugi nije... A o Baskoj Vodi niko ne prica nista Izgleda da cemo morati da igramo na srecu, pa kako bude.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:29:15
emma.L
Amela83, sve je strmo na Makarskoj rivijeri osim ako si već odavno rezervirala neku kuću na plaži . Mi pokušavamo naći nešto na toj relaciji koju si spomenula i sve što je iole blizu plaže, da ne moraš ići autom na plažu (kao mi prošlo ljeto), je popunjeno. Ali, mi opet u subotu idemo u istraživanje. Što se hlada tiče, toga ima, ali je baš nezgodno tegliti uza stranu kolica, ležaljke, šlaufe, torbe, igračke ... nakon dana provedenog u kupanju i sunčanju. Prisjedne ti.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:32:38
mamina princeza
Mi bi trebali ako bog da ici u subotu u Tucepe, trebali bi biti kratko 5 dana - jedva cekam i prenesem vam utiske kasnije. Prosetacu do Brela i Baske vode - autom naravno :)
Dosta ljudi s manjom djecom ide bas u Brela pa j aipak vjerujem da su lijepa:)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:34:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla
Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje...jedva cekam
bljagos vamaaa...hocem i jaaa
mi cemo, ako bog da, ko i svake godine (vec 30 god...ovo doduse vazi samo za mene ) na korculu...a kad cemo...mislim u kojem mjesecu...to samo 'tice znaju
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:37:12
teacher75
mi bi voljeli oko 25.juna par dana u tucepe al je najgore sto do zadnjeg necemo znati datum zbog mm posla tako da ne mozemo unaprijed rezervisati, a ne bismo daleko od plaze. nadam se da nece sve biti popunjeno!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:40:35
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75
mi bi voljeli oko 25.juna par dana u tucepe al je najgore sto do zadnjeg necemo znati datum zbog mm posla tako da ne mozemo unaprijed rezervisati, a ne bismo daleko od plaze. nadam se da nece sve biti popunjeno!
Neće sigurno, ja sam išla garant 10 puta onako na slijepo u periodu od 25.06-10.07. i uvijek bih nasla smještaj (apartman) za pola sata i to onaj koji ispunjava moje uslove - čisto i blizu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:41:59
anidla
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: anidla
Mi sutra idemo u Orebic (Peljesac) i bit cemo do nedjelje...jedva cekam
bljagos vamaaa...hocem i jaaa
mi cemo, ako bog da, ko i svake godine (vec 30 god...ovo doduse vazi samo za mene ) na korculu...a kad cemo...mislim u kojem mjesecu...to samo 'tice znaju
'tice e ti mene vako cesto nasmijes
ja inace ne poznajem ovaj dio Jadrana...ja sam iz Krajine i sjevernije sam sve obisla...od Opatije, Selca, Biograd na Moru, Zadar, Pag, Rab, Vir, Lun....ali ovo dole tek istrazujem otkako sam upoznala mm.... nadam se da je Orebic lijep....ma ustvari nije ni bitno, glupo bi bilo da trazim manu kad smjestaj placamo po osobi 5 eura
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:42:12
Nedi
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Iznad magistrale nisam mogla ni kao djevojka - bilo mi je pretesko nositi - a kamoli sad s djetetom:)
Ja smještaj iznad magistrale zovem patnja a ne godišnji , nisam probala ali mogu zamisliti kako bi bilo nositi sve stvari i još dijete po vrućini...ne hvala, nije to za mene
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 9.6.2010 15:42:14
teacher75
IZVORNA PORUKA: Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75
Neće sigurno, ja sam išla garant 10 puta onako na slijepo u periodu od 25.0'-10.07. i uvijek bih nasla smještaj (apartman) za pola sata i to onaj koji ispunjava moje uslove - čisto i blizu
ma ne bismo bas da hocamo na slijepo sa . moracemo unaprijed naci nesto