Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 22.12.2014 21:33:46
Hanady RR
Meni je vecera zabranjena...kakvi hos da veceram to b haos nastupio
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 22.12.2014 22:23:10
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Nego, nosite li sve sportske grudnjake dok vjezbate?
Ne nosim, ja ni nemam neke grudi, nema meni šta da se treska
Ja nosim....skakucu moram...nerviraju me....osim kad obucem body onda moze bilo koji al pod majicu sportski
< Poruku je uredio Hanady RR -- 22.12.2014 22:24:18 >
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 22.12.2014 22:54:48
DM
ja imam neke poput onih sa top šopa, zaova mi nabavila, meni su OK, ne skkauću mi kao u običnom, samo ga ja obučem preko potkošulje bolje mi
Ima li iko na temi, osim mene, da ne radi insanity? Zna li iko otkud ovolika bol u potkoljenicama/cjevanicama zadnju minutu skakutanja nisam mogl araditi od bola. Nekad sutradan me popusti(mada ih fino osjetim) i onda svaku večer nanovo...
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 23.12.2014 8:48:11
palachinken
Vidjela sam u Tifaniju h&M-ove sportske grudnjake. Meni to inače djeluje da ne bi držalo kako treba. Mogla bih probati pa malo skakutati u kabini :D Inače, radim u pamučnom sa žicom.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 23.12.2014 8:53:09
palachinken
IZVORNA PORUKA: DM
ja imam neke poput onih sa top šopa, zaova mi nabavila, meni su OK, ne skkauću mi kao u običnom, samo ga ja obučem preko potkošulje bolje mi
Ima li iko na temi, osim mene, da ne radi insanity? Zna li iko otkud ovolika bol u potkoljenicama/cjevanicama zadnju minutu skakutanja nisam mogl araditi od bola. Nekad sutradan me popusti(mada ih fino osjetim) i onda svaku večer nanovo...
Da ti nisu spuštena stopala? Obavezno se doooobro istegni nakon vježbanja i možda hladne obloge na potkoljenice. Smanji skakutanje, očito je taj tempo prejak za te mišiće. Možda da se baziraš na neke druge dijelove tijela dok ne ojačaju?
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 23.12.2014 8:55:24
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: DM
IZVORNA PORUKA: teacher75
Imam ja Mozda ti obuca nije dobra
tiki,tiki, kupih nove tene neki dan, nemoj me zezati
nema veze što si ih kupila neki dan. za vježbanje moraš imati training tene. one npr. casual ili za hodanje nisu za treniranje. ja sam imala tene koje su casual i od njih su me bolile potkoljenice. sada sam kupila baš za treniranje.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 23.12.2014 9:02:59
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nego, mislim da sam i muža nafurala. Nadam se makar. Moram pisati Šontiju da mi kakav gratis pošalje
Moj sjedne na fotelju, zapali cigaru i samo govori:E jes' ti budala, šta se patiš, što ti ovo treba... Toliko o njegovoj priči da će vježbati sa mnom. I kad završim s vježbanjem, napravim sebi šejk, a on viče za mnom "Ajde i meni smućkaj jedan" Ko umorio se i on, mamicu mu
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 23.12.2014 9:06:54
MicoTico
Ja juče vježbam i sad ima ona vježba s ubraznim trčanjem u mjestu, pa skok u stranu, pa opet trćanje u mjestu,ali ono "usitno". Znaju ove moje vježbačice. A mm ulazi i komentariše: "A, šta je to, prešli ste na užičko"