Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 20.12.2014 21:30:23
DM
ja sad ispod tuša Opet me potkoljenice bole Ja se skroz slabo znojim po tijelu, samo glava bude mokra tuto kompleto ako se ovako nastavi topiti(glava) ostaću bez nje
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 20.12.2014 22:43:35
MicoTico
Ja krenula vježbati i za 10 minuta odustala. Donji dio kičme me rastura i repnjača me baš boli. Probah na bicikl trenažni, još gore. Sad me i sjedeći boli
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 21.12.2014 19:56:50
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica
Mico jesi li bolje? Da nisi mišić istegla?
Ma nemam pojma, jutros ustanem, ništa me ne boli. Međutim, danas malo šetali po šumi, pa unako baš dobra uzbrdica, mene taj donji dio kičme baš bolio. Ali neki glup bol, kao kad npr. radiš vježbe na podu, pa tvrda podloga, pa se nažuljaš, eto tako
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 21.12.2014 20:36:25
Hanady RR
Odera nas crnjo gluho biloooooo
Ja odradila trening , evo okupana jedem kokoce... još samo danas šeali opako dobar krug po Baricama sa djecom sve pjehoke, auto iz garaže pomklo nije... kuća tip top, sve sređeno, krompiruša ručku bila, a noćas došla olešena sa rođkasa jednog u 1 sat svaka mi čast...nije da se hvalim ( a hvalim se)
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 21.12.2014 21:48:42
MicoTico
Višnja,slušam ja svoje tijelo, zato sam i juče odustala poslije 10 min i napravila pauzu i danas. Doduše, ja i vježbam već duže vrijeme, pa i nije baš da sam bez kondicije
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 22.12.2014 8:44:47
palachinken
Meni je sinoć bio fit test i odraidla sam pola, a onda se M zakačio za mene i bio je maestralno naporan tako da fkt nisam mogla dalje, a bezveze mi da dijete fasuje zbog crnca. Da sam makar zapisala rezultate nakon prvog fit testa pa da znam je li bilo kakvih pomaka
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 22.12.2014 10:36:01
palachinken
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken Da sam makar zapisala rezultate nakon prvog fit testa pa da znam je li bilo kakvih pomaka
Ja zapisala i ne znam gdje mi je sad taj papir.
A zaš šta, ovo što sam uradila, butt kicks, power jacks, power knee, power jums i one žablje skokove, ne zaostajem toliko za njima. U svakom slučaju, bolja sam nego ono s čim su njih dvoje startali. Čak sam u power knee ušila onog frajera. Njoj naravno ni prismrdit, ono je pola žena pola robokop.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 22.12.2014 20:45:41
Hannica
Manata mi se os skakutanja. Ponovo radim plyometric cariuo circuit, dvadesetak minuta izdržala, dalje ne mogu, čekam sklekove pa ću pokušati nešto odraditi, u svakom slučaju odrađeno je bar malo kvalitetnije nego prošli put.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 22.12.2014 21:20:43
Hanady RR
Meni je u mobitelu upisan fit test pa naravno da bi izgubila.papir...oradjeno i veceras e bogami jedva .zabusavala sam podobrano....dodouse kao da me nahlada hoce sve meboli nesta a i glava...bice bolje sutra