Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 19.12.2014 19:58:34
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
Evo me, na pauzi izmedju cardio i abs, sjela da se dozovem dok on izreklamira one šejkove. Lije znoj ali nisam ni blizu mrtva ko prošli pure cardio, a uradila sam sve vjezbe, doduse jos uvijek ih ne pragtim tempom u zadnjoj trecini. Postalo mi je toliko vruce u jednom momentu da sam se skinula u grudnjak i gace da radim. To je bas bio uzitak za sva cula
Hanady, odmori, nemoj da ti šonti na nos izadje.
sliku molim
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 19.12.2014 20:34:37
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
Svi napreduju osim mene, ja meščini iz dana u dan sve gora.
Ma cini ti se. Ja sam prvi napredak primjetila na istezanju - ono kad moras balansirati na jednoj nozi. blago receno da sam padala ispocetka.
Joj...danas ja tako stojim, čini mi se dlaka s glave da mi spadne gotovo bih bila, kad Uma naleti na mene, jedva se sačuvala da glavu ne razbijem od stol.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 19.12.2014 21:33:36
Hanady RR
jaaaaaaao hanice pa što bona
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 19.12.2014 22:32:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
Jel da trebala bih ga izbrisati, da ne ubijam volju ženama, evo ja već ohladila Vaj Šonti, vaj??
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 19.12.2014 22:52:33
Mya_81 RR
Ja sam odradila 23 minute Pure Cardio, skoro bez prekida, sto je veliki pomak. Ocito ovo sve itekako djeluje na kondiciju. Ja zasad zadovoljna. Jedino ne kontam je li stomak treba biti uvijek uvucen? I nisam bas sigurna da pravilo pratim disanje, mislim disem ja naravno Ali ono udisaj iizdisaj tacno kad treba, pogubim se iskreno
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 19.12.2014 23:02:23
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Ja sam odradila 23 minute Pure Cardio, skoro bez prekida, sto je veliki pomak. Ocito ovo sve itekako djeluje na kondiciju. Ja zasad zadovoljna. Jedino ne kontam je li stomak treba biti uvijek uvucen? I nisam bas sigurna da pravilo pratim disanje, mislim disem ja naravno Ali ono udisaj iizdisaj tacno kad treba, pogubim se iskreno
Ma pogubim i ja, ali trudim se, valjda se i to u nešto broji. Kad vidim kako se gube one tamo mišićave, šta ja da očekujem.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 20.12.2014 9:11:02
Hannica
Ma normalno je Mia, svaki put kad neki novo mišić treniraš dobit ćeš upalu. Meni je danas malo bolje, a mislila sam sa neću moći hodati koliko sam se skršila jučer.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 20.12.2014 9:30:35
Mya_81 RR
Pa, ja mogu hodati, ali sve osjetim, svaki pokret Ipak, ne odustajem. Dobro, kad pomislim na 4 mjeseca strogog mirovanja i poslije toga osim hodanja nisam imala neku jacu aktivnost, ne pamtim kad sam potrcala, onda i nije neobicno da sam sad u ovom stanju Ali ne zadugo, ne zadugo
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 20.12.2014 20:49:58
MicoTico
Ja danas još uvijek nisam vježbala. Nedavno smo došli sa rođendana, jela sam oko 19, pa čekam još malo, nekako sam se baš prejela (iako je pileća salata u pitanju, bez hljeba i UH). kad djeca odu na spavanje, onda ću.