Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 18:32:35
Hanady RR
Ja odmaram nahodah se pravo.....hocu sa curama u setnju kasnije valjda nepreskocim turu vecerasnju
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 20:39:34
canim
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: DM
Ima li koristi da se nabave one tajice za celulit/znojenje i co? Gdje , koliko? Vidjeh da imaju na top šopu, ali mi se ne daju onolike pare "za isprobati"
Ma kakvo znojenje, nema to veze.
Imala sam ja nekad davno nekakve afroditine, samo te jos srklet fata u njima, po meni su beskorisne, ne znam ni sta mi bi da ih kupim
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 20:49:34
lila25
ee zene ja bih htjela neke laganije vjezbe za noge jer od CR mi je proslo 5 mj ne bih smjela jos uvijek pretjerivati niti vjezbati trbusne...sta preporucujete i da kako da sklinem ovaj vas rezim moze li se skinuti sa neta na stik pa da mm moze pustati na plazmi
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 20:51:03
Mya_81 RR
Ne znam sad tacno sta ti je ok za vjezbanje, mozda da na you tube upises bas ono sto hoces. A preko torenta kad skines onda mozes dalje na stik pa na tv.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 21:00:46
palachinken
IZVORNA PORUKA: lila25
ee zene ja bih htjela neke laganije vjezbe za noge jer od CR mi je proslo 5 mj ne bih smjela jos uvijek pretjerivati niti vjezbati trbusne...sta preporucujete i da kako da sklinem ovaj vas rezim moze li se skinuti sa neta na stik pa da mm moze pustati na plazmi
Ovo naše ti ne bih preporucila, osim ako nisi bas bila fit i sportski tip prije trudnoće. Mozda neki od ovih laksih programa, tipa ovaj https://www.youtube.com/watch?v=bSZj19AUU5I pa kasnije da ides sa intenzivnijim
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 21:05:15
Hanady RR
Ma prerano za bilo sta zaista
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 21:06:52
Hanady RR
Ja nocas ni bu ni be...sad bi trebala al nemam kad fakat...fok se sad razletim po kuci i imama neke fondat dinosauruse zapocet nemam gdje crnju ugurat
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 21:12:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ja nocas ni bu ni be...sad bi trebala al nemam kad fakat...fok se sad razletim po kuci i imama neke fondat dinosauruse zapocet nemam gdje crnju ugurat
Cuj nemas gdje crnju ugurati Ne vjerujem ti
Sram te bilo
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 21:14:45
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Ja sam sw danas skršila po kući, djeca upravo zaspala, neću ni mrdnuti, evo na stolu kafa i knjiga, tako ću dok ne zaspim. crnjo halali. Sutra ću ranije. ABd
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 24.12.2014 21:56:00
MicoTico
Ja sam danas radila Pure Cardio koji sam trebala juče ali nisam), pa nadoknađujem. Malo sam se zeznula, jer sam , čim sam došla s posla i svojima dala ručak, počela vježbati. Onako izmorena, odvela M na trening, dok je ona trenirala, ja obišla pola centra tražeći neke hlače, ali ono trčeći, da stignem po nju. I onda me ona zamoli da odemo na klizanje, a ja ne znam klizati. Elem, i tu se u golu vodu pretvorim. Imala na kraju cardio x 3.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 25.12.2014 9:08:01
palachinken
Pure Cardio mi je nadraži, nema ponavljanja, samo goni naprijed NE znam kako vas, ali meni je gori recovery i oni kleti čučnjevi i spuštanja, a sve polako.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 25.12.2014 9:09:58
MicoTico
IZVORNA PORUKA: palachinken
Pure Cardio mi je nadraži, nema ponavljanja, samo goni naprijed NE znam kako vas, ali meni je gori recovery i oni kleti čučnjevi i spuštanja, a sve polako.
ista sam ti, najviše volim Pure cardio,a Recovery me slomi (danas mi je na redu, preskočila sam dan, pa poremetila red, a to ne volim)
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 25.12.2014 11:20:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
A ja opet više volim recovery, meni srce hoće sa iskoči od pure cardia. Nekad me strah za mene.
isto
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 25.12.2014 23:13:10
Hanady RR
Ja sam stugla veceras. Al sam bogami jedva....i umor ima i kraj sedmice stize...al neodustajemmmmm
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 26.12.2014 13:13:22
palachinken
Nego, dobre smo mi, evo držimo se, jedino Mya zbog sisitisa morala privremeno odustati, ali Hanady, Hannica i nas dvije ćemo izdržati. Valjda ima još koja da radi (imaju ove sa drugim vježbama doduše) pa ako ima, nek se javi, ljudi smo!
Vidjela sam u sportvisionu sportske grudnjake lonsdale, čak su i sniženi 40% pa mozda odem uzeti.