mala curica -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (30.12.2014 21:42:42)
|
IZVORNA PORUKA: Mir@H Elllma dobro nam dosla,i ja imam termin 20.1 Po mom ginekologu,ovi u bolnicu kazu 18.1 uglavnom tu smo :D Samo aBd da se bebe rode zive i zdrave... Mala curice kakva Bosna,vidi snijega i minusa,jos dug put,nisu ni autoceste narocito ociscene,a tek kad udjes u BiH...Icemo Na ljetovanje u BiH,a ja cu bejbibi da ostavim Stan ovdje makar 20 Dana nek uziva u suncu i dobro se odmori,al pod uslovom da ne smihe nista cistiti nego Samo uzivati :D Moja S zaspa u 20h i to sjedeci,a ja napunim kadu pa Na uzivanje,sad jedem ananas a drago me muci kaze jel to bas oces da,se porodis do sutra... Vjeruj mi da sam i putevima i snijegu bas razmisljala. Iskreno,malo me i strah.[sm=smiley13.gif] Danas mamu zvala kaze bas je napadao. Sto kazes klizave su ceste,ne daj Boze udesa ili sta da bude u putu....uhhh.Samo na to pomislim. Sta bi po hladnoci trudna ili ne daj Boze sta da bude gore. A na ljeto hmmmm nezz,nesto me strah s malom bebicom putovati.Ali ipak do ljeta ima pa vidjet cemo. Sto,jeli nije preporucljivo jesti ananas? Nisam bas upucena.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|