rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 0:00:15)
|
andy draga i ti nama falis,javi se ponekad,javi kako bebac slusa,ljubim vas bejbibi danas odmaranje znaci,neka si bas malo usporila,postidi nas sve ovdje hehe mirah fino nam se provedi sutra amanni i meni je najbolje kuci,malo cu nam nesto spremiti,imamo grickalica,bingo i uzivanje barem do 12,i mi svom kupili neke kao vatromete pa cemo to da sredimo i na spavanje,joj jesam ostarila hahaha mala c mbravo za pokrete bebice,raznjezi me tvoj post,imam u porodici jednog rodjeka i jednu rodicu koji nazalost nemaju djece,svaki put kad ih vidim srce me zaboli a oni bas vole svu djecicu i tako su pazljivi uh...i mi smo se za ovo drugo bebce borili nesto oko godine,pa kad bi me neko upitao sta vi cekate,koliko ce to biti razlika,E. vec veliki znala sam dobro oplakati,nije lako,samo da nam docekas aBd svoju bebicu zivu i zdravu banovici kako se ti osjecas [sm=smiley1.gif] ja sredila E. igracke,joj neznam sta cu vise s njima a nicim se ne igra grrrr,spremih veliku korpu pa cu negdje ih u ormar sakriti,danas mu bile prijateljice u sobi kao da je bomba pukla,a nicim se nisu igrali samo sve po podu razbacali,e necu vala imati vremena za kupljenje kad se [sm=duda.gif] rodi aBd,tako da sam ostavila ono po policama i par u korpi
|
|
|
|