RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Elllma -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 22:18:37)

Ma moj samo sto nije zaspao,hehehe

I ja sam bona zavrsila vec,'88. godiste,sjedim isto tako i cuvam diplomu [sm=smiley36.gif]

ijaa -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 22:46:15)

zelim vam sretnu i uspjesnu novu godinu nisam sama koja sjedi kucii...evo ja i moj bebac se igramo prva zajednicka nova godina...muz radi [sm=smiley19.gif]
Ali nema veze, ipak zivot je lijep!
Lijep pozdravvv za sveee <3

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 23:02:53)

Ijaa hvala draga i tebi zelimo sretnu i uspjesnu novu godinu i naravno bez stresa hehe [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 23:04:52)

Eh hocu da stavim sliku za happy new year al ne znam kako [sm=smiley36.gif]...haj u 00.00 cu vam uzivo cestitati haha...mislim preko rr uzivo[sm=jezicek.gif]
Aaa ja nemam te pinkove na z alost :((((

mala curica -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 23:25:00)

I mi smo kuci.Sami nas dvoje.
Mm na jednoj strani,ja na drugoj umotana u jorgan.Neka me zima uhvatila.Danas hodali i svratili do
prijatelja a svi puse,zbog dima otvoren prozor.Pa sam se smrzlaaaa.Jazem mm ne mogu sebi doci.
Zato sam sada umotana u jorgan.

Zene sutra se javljamo u 2015 godini.wauuuu[sm=smiley1.gif]

ijaa -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 23:34:05)

ne znam smijem li kopirati link imaju online programi svi pinkovi imaju, ja tako gledam online tv na laptopu u sobi posebno sa bebicom..ne idem u dnevnu nikako svekrva puno pusi [sm=smiley13.gif]
I tako ja i moja beba imamo svoju rezidenciju ja cu vam poslati link pa sta bude

http://mali-ekrani.com/tv-uzivo/pink-horor/

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (1.1.2015 0:06:03)

Dragee moje,sretnu i uspjesnu 2015. Vam zelim od srca...da vam se sve zelje ispune i provedete 2015 bolje nego 2014 [sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif][sm=9nebesa.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (1.1.2015 0:08:18)

Ijaa hvala na linku draga,pokusat cu tako gledti...ma zeno sta se sekiras,uzivqj sa svojom bebicom..jos bolje da imas svoju ' rezidenciju' sto vise je iskoristi hehehe.....i zelim ti uspjesnu i sretnu 2015 da ti sto prije dodje muz i da se rasteretis malo ;) a dotad,glavu gore i uzivaj sa svojon bebicom[sm=smiley31.gif]

ijaa -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (1.1.2015 0:28:41)

hvala mila, takodjer sve najbolje....sada lagano spavanje...imam alarm zvana bebica moramo se prilagoditi hehehe ....Laku nocc vam zelim, [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif] i uzivajte u trudnoci, muz dolazi slijedece sedmiceeeeee [sm=bravo.gif] jedva cekam hiiiiii

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (1.1.2015 0:41:07)

Laku noc draga moja..da bebica je najbitnija..a sve ce biti ok aBd..samo strplje ja malo..nikad ne znas kako ti se moze zuvot na bolhe promijenit ;)

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (1.1.2015 1:30:44)

Ah, vec je 01.01.2015..... Boze kako je proletila 2014..... Jel otvaramo novu temu ili cekamo jutro :).... Izgleda samo meni dosadno u novoj godini [sm=smiley36.gif]...sve stevnestale...neka,uzivajte ;)....cekat cu vasu saglasnost za otvaranje nove teme ili ko veceras bude zadnji nek otvori :)?.. Ja sam za :)

Amanni -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (1.1.2015 17:05:00)

Drage zenice Sretna vam Nova Godina i sve najbolje od srca vam zelim

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 41 42 [43]