RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 12:26:08)

Ima ih jos cini mi se u januaru?!
Jaoo ni ja ne volim pegluu.....al ja redovno samo mm peglam a nama po potrebi [sm=smiley36.gif] izbjegavam.svim.silama hahhaa

loptica7 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 13:17:24)

Pozdrav svim [sm=nosecka.gif].
Lijep je vidjeti da je sve ok.
Bejbibi uspori malo, neće ništa pobjeći. Polako sve ćeš stići uraditi, mi se samo opteretimo poslom, a i tako nas sve čeka, neće se samo očistiti.
Morena sretan rođendan i sve najbolje, lijepo se provedi i uživaj.

Trudnicama koje moraju na kontrole, SRETNO.
Čitam vas redovno, ali zbog bebice, i dvoje starije djece ne mogu se često javljati. A tu su još kućanski poslovi i tako...

Mogu vam reći da uživam u ovoj bebici, da me se pogrešno ne shvati, uživala sam i s prvih dvoje, ali ovo kao da me vratilo na sami početak s prvim djetetom, imam nekakav osjećaj kao da mi je prvo.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
Moram reći da uspješno dojim, bez nadohrane.[sm=smiley1.gif]

Mir@H -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 14:36:48)

Morena sretan rodjendan,da to svaki naredni nude jos srecniji sa tvojom djecicom.
Loptice [sm=bravo.gif] za dojenje,uzivajte bebica I to,nadam se da I ostali malisani priskoce u pomoc.
Bejbibi zaredala ti terminuse a mene nigdje :) ajmo u red milenium pa ja,onda ostale heheheh,ma samo da sve prodje kako treba. Ja necu ici na onu temu o djeci I dalje cu da dosadjujem vama ovdje.
Banovici hvala na pozivu,moja mama he u Zvjezdari jesil gdje blizu :D
Mala curuce,Rose,Amani,Elllma...koju sam zaboravila ne zamjerite pusa za sve I uzivajte veceras

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 14:43:27)

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Milenium
Mirah
Elllma..20.1
Amanni...1.2

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 14:46:00)

Cekam da se javite jedna po jedna da vas poredam [sm=smiley36.gif]....da imamo uvid koja je next...ja uvijek zaboravim koja je po redu [sm=smiley36.gif]...prvo cu staviti vas kojima se blizi mi ostale imamo vremena hihi.....cini mi se poslije mene idu morena,malac,scarlet?!

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 14:46:57)

Milenium
Mirah
Elllma..20.1
Amanni...1.2
Bejbibi..17.3
Morena
Mala curica
Scarlet

Elllma -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 14:55:20)

Masallah ovaj spisak sve duzi [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif] svima,zelim vam prelijepu noc drage moje [sm=nosecka.gif],a i vama koje niste (ako ih ima) [sm=smiley1.gif]

mala curica -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 14:57:36)

Drage moje,divne i debele zenice.
MasAllah vidim ima nas dosta,terminusama zelum reci da smo uz njih i jedva cekamo lijepe vijesti o zdravoj,zivoj bebicini o laganom porodu [sm=smiley1.gif]

Bejbibi,upravu si.Ja sam poslije tebe.Ima vremena da me stavis na listu [sm=smiley36.gif]
Ako Bog dragi da,u 6 mjesecu.

Javila mi se nasa draga Andy i poslala mi slicicu malenog prinza.Masala kao med je [sm=smiley1.gif]

banovici -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 15:31:54)

Mir@h jesam blizu Rudarska 3 ima da kahvenisemo aBd kad dodjes jos pogotovo sve sam sama hahaha nema ko da nam smeta Morena sretan rodjendanko i od mene i sve najljepse zelje [sm=bravo.gif] a ja cu novu slaviti u krevetu sa tv hehe ja na jednoj strani muz na drugoj ko braco i seka hahahh

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 15:33:02)

Drage moje i ja se pridruzujem.lijepim zeljama i da kazem da su moje misli uz terminuse i sve clanice ove teme jer sye mi sve jako drage postale [sm=smiley1.gif] i da terminusama zelim lagan porod i da sto prije drze svoje bebice...
Cini mi se i rose je nekad sad al cekam da se ona javi.....

Ja drage moje pravim spagete sa salsa umakom i filete ko u petici ( ko je iz sarajeva zna a ko.nije mozda je jeo il ce jesti- preporucujem)... Njamiii su ispali,pravi ko iz petice [sm=smiley36.gif]......

Cut cemo se kasnije idem zavrsit rucak a sad ce mi i muzic doci pa da jedemo....javite se redom da vas uvrstim u spisak ;)

banovici -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 15:38:03)

ahhah bejbibi do mog termina ima kolko hoces evo 1 hhhaahha 19.08 sa 9 mjeseci ili 19.06 sa 7 mj.kao sto moja dr.prognozira ma samo da prodje sve uredu i bebce zdravo da bude pa kad god odluci doci u zagrljaj Amin a Elllma mi smo skoro pa kone cesto sam ja u Zivinicama pozz za tebe mozda se cak i znamo

Mir@H -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 16:05:46)

Banovici moze naravno kafenisat cemo aBd na ljeto,a nemoj ti previse ozbiljno uzimati dr.Erminu dodje njoj ponekad,heheheh. Bit ce to aBd sve u redu I na vrijeme. Kod nas u Ban kamara doktora a nijedan spacan ginekolog :D Jel ima docek na otvorenom,meni bas fali ino kad se svi okupe u centru,pa bude prepuno,jedino ne valka ako bude poledilo,onda bolje sjedit u kuci,ne izazivat sudbinu.
Rose je oko prvog februara termin al ce na sekciju u posljednjoj sedmici januara,tako je pisala juce.
Ja sad stadoh na vagu pa kad se ne onesvijesti od prizora,auuuu zene drage imam 88kg,ne dozivljavam ja to toliko bas,hihibi. Uglavnom Sam za veceras stala u neke helanko-hlace za djevojke I svoju ne trudnicku haljinicu.tako da se vaga vjerovatno zeznula [sm=smiley36.gif]

mala curica -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 16:08:54)

Banovici,ja kazrm da ce ipak biti u augustu.Nemoj da se guras,ne moze preko reda.Prvo ja u 6 mjesecu [sm=smiley36.gif]
Opaaaa Tuzlanki sto su se sastale[sm=smiley36.gif]

Evo ja malo izasla s muzem da prosetamo i nalo provozamo po gradu.Hoce on neke pirotehnike da sebi kupi.Kao dijete[sm=jezicek.gif]

Bejbibi,odavno nisam oravila tjesteninu nikakvu.A vjeruj mi da mi se vec danima jede.Nikako da dodje na menü.

mala curica -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 16:10:59)

Mir@h ne valja ti vaga 100% [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

banovici -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 17:45:23)

Mir@h ma slab docek nesto je prosle godine bilo slabo a ove ne znam kako ce biti slabo hodam ehhe mirujem ovaj moj neda kaze lezi a vaga ti ba losa izbaci je negdje da ti ne smeta ahah Mala curice nadam se da necu preko reda trudit cemo se aBd jos maloo i odlazi nam godina stara a dolazi nova a nadam sa njom bolja nafaka ..

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 18:36:25)

Milenium
Mirah
Rose
Elllma..20.1
Amanni...1.2
Bejbibi..17.3
Morena..04
Mala curica...06
Scarlet
Banovici...19.8

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 18:40:55)

Mirah pa sta te briga za kile hah..sve ce to otic sa dboje djece hehe.....ja se ne sekiram..na zadnjoj kontroli imala 67,5 to je bilo 3.12... Vidjecwmo u subotu aBd[sm=bravo.gif]
Jeste li spremne za slavlje [sm=smiley36.gif]

muhica7 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 18:42:26)

pozdrav zene cini mi se da sam ja na redu meni je termin abd 13.1. tako da ocekujem svaki dan. a doktor mi od 36.sedmice govori da je beba spremna a ono nista osim laznjaka. ovo mi je inace druga beba imam sina od dvije i po godine. ja vas nekad citam al nemam bas vremena da se javljam. svima van zelim lahke trudnoce i abd lahke porode

Amanni -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 19:06:16)

Drage moje evo da se malo javim ja pravim veceru pa u pauzi vas sad citala. Ja mislim da je Rose87 treci februar.zelim vam sve i jednoj vceras lijep provod bilo da ste u kucnoj atmosveri ili ödete vani . Ja sam kuci Malo cemo tv malo smo kupili pirotehnike, grickalica nista poseno

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 19:37:38)

Milenium...
Mirah..
Muhica..13.1
Elllma..20.1
Rose...
Amanni...1.2
Bejbibi..17.3
Morena..04
Mala curica...06
Scarlet
Banovici...19.8

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 19:41:18)

Evo,polako se spisak produzava[sm=bravo.gif]....bas mi je drago da nas ima ovoliko...a sigurno ce nam se javitti jos zenica :)
Sta radite zene??
Ajmo ruke gore ko ce sjediti kuci za novu[sm=smiley36.gif] mislim da je lakse nabrajati ko ce vani hheehe....fino mi se provedite drage moje.pretpostavljam vec se naveliko spremate [sm=zz_dance.gif][sm=zz_wink.png][sm=zz_bounce.gif]

Elllma -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 20:58:46)

Vi ste bile pravo aktivne dok sam ja setala [sm=smiley1.gif] Mi isto otisli do marketa,kupili sebi gluposti nekih (k'o djeca) i sad igramo bilijara online jedno protiv drugog,hahahahha. Ali ne zalim se,nekako nam je fino [sm=smiley14.gif]

banovici vrlo je moguce da se znamo,pa blizu smo skroz.Ja u Banovicima imam dosta kolegica koje su isle sa mnom na fakultet [sm=smiley1.gif]

Kako vam ide,jeste se zagrijale? [sm=smiley36.gif]

bejbibi -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 21:49:04)

Vidim nigdje nikoga,sve slavite[sm=smiley36.gif]...meni dosadno[sm=jezicek.gif] ja gledam novogodisnji.program na hayatu,bezvezw..uskoro cu prebaciti na one hrvatske programe, oni imaju filmove....

Sta vi radite?? Jeste spremne[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Elllma -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 22:08:34)

Ma i ja ganjam filmove bona [sm=smiley36.gif]

Evo ima dobar horor na Pink horor [sm=smiley20.gif]

banovici -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (31.12.2014 22:13:20)

tu sam i ja hahah mi gledamo obn tj.muz laptop igra igrice slusalice u usima i slusa neku svoju muziku ja na drugoj strani veselo nema sta [sm=smiley36.gif] eh Elllma mozda smo se vidjale po autobusima hehe mada ja sam zavrsila prije 4 godine bezuspjesno sjedim kuci buljim u zidove

Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 41 [42] 43   Sljedeća stranica >   >>