rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (29.12.2014 10:00:00)
|
jutro [sm=smiley1.gif],nemojte da ja sad pisem minuse hehe milenium pa gdje si ti draga,vjerujem da si imala posla i obaveza ovih dana,pozdravi nam marincii,bas fali,nadam se da ce vam ocistiti ceste da je lakse,ali cini mi se najavljuju sljedecih dana samo nize temperature kod nas isto snijesko pao,meni drago ali mm mi jucer nedade ni nosa proviriti strah ga da se ne okliznem i ne padnem a i mene je iskreno,kako me ove kosti bole po suhom se tesko krecem,danas trebala na kontrolu i planirala malo prosetati i kupiti jos par stvari ali nista od toga,samo cu izgleda iz auta na pregled i kuci,bas sam nesto nervozna danas pred pregled,jedva cekam da odem jucer smo sklopili kolica,navukli one platnene djelove jer sam njih prala,oprala i navlake sa sjedalice,torbu i nosiljku,ostala mi je jos posteljina,neznam jeli mi rano za nju,nadam se da cemo veceras i krevetic sasataviti sto se ja raspisa,od nervoze,nadam se da su mi sve trudnice dobro,no idea i mjeseceva p. nadam se da i vi uzivate i milkite svoje mrvice
|
|
|
|