scarlett -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (28.12.2014 12:10:42)
|
Čestitke bejbibi na ulasku u još jednu sedmicu. Ja sutra aBd ulazim u 21 i kad se sjetim svih strahova u početku da li ću uspjeti iznijeti, mučnine, malaksalost itd. dvadesete sedmice su mi izgledale svjetlosnim godinama daleko. I ja čekam da aBd uđem u 7 mjesec, pa onda kontam da ću moći malo odahnuti. Ja sam na svajet svoje prijateljice kupila one špageti zavjese i zadovoljna sam s njima, samo sam prvu uništila, toliko se zapetljala nakon pranja 5 sati sam je pokušavala otpetljati i na kraju sam je prerezala, srećom uklopila se na kuhinjski prozor. Mene zeza što su nam u ovom stanu sastavljeni dnevna, trpezarija i kkuhinja, pa i hodnik i svi se mirisi prošire, teško izračćiti, pogotovo ako kuham grah ili nešto slično, a prozor je velik u kuhinji pa baš bude hladno ako ga cijelo vrijeme držim otvorenim. [sm=smiley13.gif] Pričala sam sa suprugom da kupimo napu, jer nije ugrađena u kuhinju, ali mi sestra reče da su joj neki majstori koji su kod nje provjeravali plin, rekli da napa ne smije u domaćinstvo u kojem se grije na plin. [sm=zmeden.gif] Ne znam zašto je tako. To su joj rekli ja mislim iz Sarajevogasa, pa kontam znaju ljudi šta pričaju, ali opet ne znam kako da riješim ovaj problem s mirisom. Znate li vi, ima li to kakave veze jedno s drugim. Ja ručak imam gotov, sinoć napravila kelj s krompirom, prvi put, da vidim baš hoće li ovi moji momci htjeti jesti, a imam i čorbu od bundeve. Sad me bejbibi napomenu na uštipke, pa pošto još nismo doručkovali kontam da nam odem napraviti. MC kiflice su ispale ok, ostalo još par komada[sm=smiley1.gif] Ja sam još uvijek prehlađena, grlo me boli, a sutra i prekosutra mijenjam kolegicu, po 6 časova. Ima da ostanem totalno bez glasa.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|