rose 87 -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (27.12.2014 23:44:52)
|
eh evo da vam i ja upadnem malo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ja veceras imala goste,to su nam ljudi koji ili nisu mogli ili nije za njih bila igraonica pa sad naknadno dolaze djecaku na rodjendan,mada ja sam od pocetka rijesila da gostima ne kuham,rijetkooo nekome,mojim roditeljima kuham,nisu nam cesti,mm nema roditelje,ostali ko god nam dolazi nazove 2-3 sata ranije i ja stvarno nemam kad da sta pripremam i pitam se hoce li doci gladni ili ne,bude kafica,sokic,nesto slatko,kakvih grickalica tog uvjek imam po kuci i gostima koji su rijedje kod nas ili ako s nekim duze sjedimo bude meza neka(suho meso,sudjuka i to ) i bas sam rahat sto se tih doceka tice vanchi hvala draga na savjetu,znam za to da izazivaju kontrakcije i netreba to ni raditi dok se ne udje u 9-ti mjesec a i tada samo ili malo pod tusem ili dok mazem kremom mada sve je to nama babica pokazala dok sam isla u skolu za trudnice,tako da mislim da je ok...poljubac za tebe i [sm=duda.gif] bejbibi a ja eto skoro 35 punih sedmica i nista jos nisam ni torbu spremila-cak je jos nisam ni oprala,ni krevetic nije sastavljen,ni kolica(oprala sve navlake) ma bas sam nesto otegla sve ovaj put haha banovici cuvaj se draga,ja sam sve olako shvatala dok mm nije izludio jednom i rekao da ce mene kriviti ako se sta desi,nije on to bukvalno tako mislio ali je tad meni iz gu... u glavu doslo da moram da se pazim i ako dr. kaze da mirujem to i trebam da radim,brzo prodje tih par mjeseci dok se bebica ne ucvrsti u pupi,nemoj me pogresno shvatiti,samo kasno se kasnije kajati i pitati sta je do tebe kod nas pomalo snijesko pada bas me obradovao
|
|
|
|