milenium -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (27.12.2014 11:34:06)
|
bejbibi evo mene[sm=smiley1.gif] hvala na čestitkama svima[sm=smiley1.gif] kod nas se slavilo ovih dana,na badnjak kolače pekli a i prije,pa Božić,pa onda jučer i daqnas su dva sveca,mm slobodan do ponedjeljka. nisam se stigla javiti ,na Božić sam imala 22 ljudi na večeri,rekla sam ako ne rodim u iduća 2 dana ,ne znam onda kad cu....trebalo je to sve poslužiti,namiriti,na nogama stajati. srećom pomnogli su mi oprati suđe,kolača isad imam ,pravila sam šest vrsta,danas mi isto dolaze gosti,a sinoć smo mi išli u goste...a ja sve teža i teža. ne izgledam debelo al s obzirom da sam prije imala 56 kg ove me sad kile ubiše i puno mi je to na moju težinu i visinu. u plusu sam 15 kg al koda sam 30. pozz ady i vanchy,bravo za vaše [sm=duda.gif] mirah sad kad si napisala da si u italiji sjetih se da kumi iz italije nisam čestitala bOžić,odoh sad. do kojeg si ti tjedna dogurala? marseljeza i scarlet bome vam nije bilo lako u životu. marseljeza i ja sam imala taj iscjedak,to je normalno,samo nek nije krvav i neugodna mirisa. morena kako ste vi proveli blagdane? hladno je očekujemo snijeg,al sumnjam da će pasti...
|
|
|
|