scarlett -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (26.12.2014 12:26:00)
|
Jutro drage moje, javljam se na raport bejbibi [sm=smiley36.gif], ja sam skoro ustala, legla sam oko pola 4, em sam jučer cijeli dan radila po kući, konačno je sav namještaj tu, uslijedilo je pražnjenje ostalih kesa, em sao sve troje bolesni, MM najviše, sinoć se nekoliko puta preznojavao u toku noći, čak je i deka bila mokra, evo stavila je da se pere. Tona veša još čeka, a sušilica mi ne radi.[sm=smiley19.gif] Napolju snijeg pada konačno.[sm=bravo.gif] A. me jutros probudio da ga spremim za vrtić, srećom on se najbolje drži u ovoj prehladi, malo kašljuca i nosić moramo često čistiti, al on ništa ne kuka, nema temperaturu, ni ja ni MM nismo imali snage a ga vodimo jutros u 8 u vrtić. Sad sam malo došla sebi, pa moram izaći do biroa za zapošljavanje, inače će mi to ostati do iza NG, a A. već dosađuje, Hajmo mama...., Kad ćemo više... On jedva čeka da izađe na snijeg, lijepo pada, ali je bljuzgavo [sm=smiley13.gif] Joj jest mi se mrsko spremat, glava mi je tako teška. Zadnja 2-3 dana ne osjetim bebu tako intenzivno, skoro nikako, a prošle sedmice, sam imala nekad osjećaj da pravi kolut naprijed. Jel to normalno, davno sam bila trudna s A. pa se i ne sjećam. Valjda je to ok.[sm=zmeden.gif] Za ručak smo sami nas dvoje, MM je druga smjena, ne znam još šta ću praviti, al me apetit zeza, stalno bih mogla nešto jest, mučnine još nisu sasvim prošle, al ja stalno osjećam glad. [sm=smiley13.gif] marseljeza, ja sam imala nekad u 2-3 mjesecu par dana taj narančasti iscjedak, al samo prošlo. Sad je bijelo i ima ga baš puno, ne mogu bez dnevnih uložaka. Moja doktorica ne diže paniku oko toga. Vjerujem da će mi nekada pred porod dati nešto da se porođajni kanal pročisti, tako mi je bar bilo u prvoj trudnoći. Ja sam živjela s malcem 1,5 godinu sama, MM bio na školovanju u susjednoj zemlji. Uh bilo je teško, radila sam, pa se djete razboli, pa nemam kome da ga ostavim, pa traži slobodan dan, pa ne daju, pa traži zamjenu... Jedino pozitivno je bilo što sam ga u vrtiću mogla ostaviti i u drugoj smjeni, vrtić je radio do 22h, a sada su nam to ukinuli. Naravno nikad nije ostajao do 22h, ali ako ja s poslom završim u 19 i 20 (zadnji čas), onda dok dođem po njega, već bude i pola devet, jer sam vazda bila zaposlena pravo daleko od kuće. Al sve se da izdržati kad se mora. I nama su se čudili, neki su govorili kako vodimo nesređen život [sm=smiley13.gif], al to je bilo daleko od nesređenog života. Nažalost čovjek nekad mora žrtvovati nešto da bi nešto drugo dobio. Lako je komentarisati onima kojima je život dao sve na jednom mjestu i posao i stan i roditelje koji će pomagati. Moji su u jednom gradu, suprugovi u drugom, a mi smo u Sa. Eto drage ženice, ugodan dan vam želim[sm=rozica.gif], a ja se bacam na posao.
|
|
|
|