milenium -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (19.12.2014 0:50:58)
|
bejbibi i ja sam čula to za 7 i osmi mjesec al ne znam odgovor...[sm=zmeden.gif] andi drago mi je da si se javila,jeste izišli kući,budi li vas beba noću,kako se snalazite?[sm=smiley1.gif] vanchi javi se ponekad,pada li snijeg u kanadi?[sm=smiley1.gif] nema nam ni morene... sutra peglam ovu robicu(zadnji put nisam stigla ni oprati ni ispeglati,pa iz bolnice zvala i davala upute kako da se to odradi[sm=smiley36.gif],valjda ću sad stići i ispeglati)jednostavno nemam vremena ni za što,sa dvoje djece je neke stvari jako teško izvesti,pogotovo ako su zahtjevna i preaktivna djeca kao što su moja. rado bih da mi je sve spremno, i trudim se ali svaki dan to bude''nisam stigla sutra ću'',sutradan isto tako ' sutra ću nisam imala kad''... riješavam ja al sve puževim korakom,svaki dan po jednu stvar,dok bi netko sve riješio za dan,još k tome dodamo svekijevce,pa danas sam samo kuhala 3 puta,ovaj hoće ovo,onaj ono...na nogama sam non stop.davno sam bila rekla da ću počet gledat neku seriju,bilo koju,samo da sjednem počinem 4o minuta bar ću se pravit da gledam. a i osjećam nekako da se porod bliži,jedva hodam,sitne korake pravim,ne mogu da vozim(a kad se samo sjetim da sam u prvoj trudnoći vozila do zadnjeg dana),a sad mi ova treća nekako najteža,valjda se i mišići s godinama opuste i nismo više tako čvrste i čile,i tijelo nam je slablje. samo molim Boga da sve prođe u redu i što brže,jer imam teške porode. razgrćući danas onu svu robicu sva sam se rastopila i jedva čekam. jedino me malo strah hoću li ovu djecu zapostavit kad se treće rodi, hoću li im uza sve obveze moći posvetiti dovoljno vremena[sm=smiley13.gif] hm...ima li itko s četvero djece da nam kaže[sm=smiley36.gif] morena ja ću tebi javiti kako je s troje[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|