milenium -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (21.12.2014 0:33:27)
|
IZVORNA PORUKA: rose 87 samo da vas pozdravim,meni danas rodjendan da vas pocas_tim [sm=torta.gif] loptice nadam se da je [sm=duda.gif] vec tu,milenium ce se nama javiti nekada u kasne sate sigurno [sm=smiley36.gif] Večer ženice[sm=smiley1.gif] Nisam se mogla prije javiti(pravila oblatne,pa išla u kupovinu kupovala malenom opremu jer kreće ubrzo u školu,prvašić moj[sm=smiley1.gif] kontam ,kad cu kad rodim... Loptica nam je rodila danas oko 15 sati,dječaka od 3450 g i 55 dug.Nije šivana i sve je ok[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Eto morena,znači treće meni i tebi moguće i bez šivanja(da nema tog šivanja rodila bi ih deset_ero, jer ja po 20 dana ne mogu da sjedim i normalno hodam),zadnji put sam pitala svog dr za to,a on ono kao ''''ma moć ćeš ti to,neće beba velika bit. rekoh možda,al zadnji put beba mi 2800 a ja šivana od do. [sm=smiley13.gif] Al drago mi je kad čujem da ima i žena koje ne sivaju,i hvala Bogu da je tako,nek nismo sve jadne[sm=smiley1.gif] almond,javi nam se ponekad,kako bebica napreduje,spava li po noći,budi li vas? doji li i koliko često?
|
|
|
|