almondray -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (21.12.2014 12:19:37)
|
IZVORNA PORUKA: milenium IZVORNA PORUKA: rose 87 samo da vas pozdravim,meni danas rodjendan da vas pocas_tim [sm=torta.gif] loptice nadam se da je [sm=duda.gif] vec tu,milenium ce se nama javiti nekada u kasne sate sigurno [sm=smiley36.gif] Večer ženice[sm=smiley1.gif] Nisam se mogla prije javiti(pravila oblatne,pa išla u kupovinu kupovala malenom opremu jer kreće ubrzo u školu,prvašić moj[sm=smiley1.gif] kontam ,kad cu kad rodim... Loptica nam je rodila danas oko 15 sati,dječaka od 3450 g i 55 dug.Nije šivana i sve je ok[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Eto morena,znači treće meni i tebi moguće i bez šivanja(da nema tog šivanja rodila bi ih deset_ero, jer ja po 20 dana ne mogu da sjedim i normalno hodam),zadnji put sam pitala svog dr za to,a on ono kao ''''ma moć ćeš ti to,neće beba velika bit. rekoh možda,al zadnji put beba mi 2800 a ja šivana od do. [sm=smiley13.gif] Al drago mi je kad čujem da ima i žena koje ne sivaju,i hvala Bogu da je tako,nek nismo sve jadne[sm=smiley1.gif] almond,javi nam se ponekad,kako bebica napreduje,spava li po noći,budi li vas? doji li i koliko često? [sm=smiley36.gif] sa trećim je moguće sve, ja se porodi na krevetu, ne stigoh do stola[sm=smiley36.gif] A nisam šivana ni sa drugim ni sa trećim.Svi u 100gr razlike, 3kg. Bebica je super hB, dobio prvi mjesec 1,600kg.Dojio je bas često.Sad zna napravit pauzu od 4h naveče kad zaspi.Spava po cijelu noć, samo se budi da doji. Ne ureko mi se[sm=smiley36.gif] ko bi stigao troje pofatat.Nemamo ni grčeve hvala Bogu . Neko veče idem zaovi,200m udaljenoj, prvo odnesem srednjeg pa se vratim po[sm=duda.gif] (bili sami nas troje) i zezam se reko sve radim na rate. Tebi se približio termin , jel tako?
|
|
|
|