milenium -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (16.12.2014 23:03:33)
|
IZVORNA PORUKA: rose 87 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] andy,sve najbolje tvojoj maloj porodici,da nam se brzo oporavis a [sm=duda.gif] da ima dug i sretan zivot dali nam je marincii izisla iz bolnice,nadam se da se barem malo oporavila i ona i vanchii nasa,gdje nam je milenium nije se dugo javila večer ženice,mene uhvatila trta jer nemam ništa spremno a mogu rodit svaki čas.vidim amani piše ništa nije pripremila a rodit će za dva mj.draga amani ja mogu svaki čas niti sam pripremila niti ispeglala,ovih dana kitili jelku,čistila kuću,spremala,kontam nek je to spremno a torbu ću lako ponijet .svakako sam i na prva dva poroda torbu tek namirivala kad mi je pukao vodenjak[sm=smiley36.gif] uđoh baš da vidim šta nam je sa andi kad ona rodila.draga andi čestitam ,nek ti je živ i zdrav a tebi što brži oporavak[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] rekla sam ja da ćeš se ti porodit u kuhinji...nisi se porodila u njoj al eto pukao ti vodenjak dok si pravila vanilin kiflice[sm=smiley36.gif] jesi ih uspjela dovršit ili su izgorile[sm=smiley2.gif] sad uživaj s bebicom i mužem,mazite se pazite,imaš sad jednu malu obitelj i čuvaj je[sm=smiley1.gif] rose,marinci mi je pisala da je kod kuće,čini mi se da je bio peti dan nakon cr kad su izišli kući. danas joj nisam slala poruka,neugodno mi ženu smarat,znam kako je kad rodiš ,svi zovu,i poruka milijun a ti oko bebe,gosti dolaze... vanchi draga,scarlet ti je sve divno objasnila,ja se slažem u potpunosti s njom.samo slušaj doktore. a ni mi ovamo ne dajemo bebi čaj ni vodu prije 6 mj ili eventualno 4 mj ako je beba na ad. to su prije radile naše bake a danas je sve nekako drugačije(nadam se i bolje) tiru tiru draga čestitam i tebi ,nisam ni na rr na fb grupi odavno bila pa nisam ni upratila,nadam se da je sve dobro prošlo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ime je predivno,to sam ti već rekla[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|