scarlett -> RE: Razgovori o ocekivanju beba - Decembar (15.12.2014 21:55:09)
|
Bejbibi, ne sekiraj se, MM i ja smo skoro nekom pitom pokvarili stomak, kod mene je trajao proliv nekih 3-4 dana, samo voda, to probadanje kroz stomak, ničim nisam mogla popraviti stanje, u apoteci mi nisu htjeli dati nikakav čaj, navodno ne znaju da li u mješavinama ima nešto štetno za trudnice, ja se baš brinula za bebu, međutim doktorica mi je rekla da to ne može škoditi, znači ako pojedemo tako nešto, jedino ako se konstanto unosi nešto što izaziva takvo stanje ili truje organizam. Mirah, naručila sam sebi baš iz krompir.ba taj pekmez i sok od cvekle i đumbira, imam još puno stvari kojima pokušavam popraviti, ali nešto ne ide. Maloprije sam mjerila pritisak, jer sam osjetila opet blagu nesvjesticu i malaksalost, kad 110 sa 60 [sm=zmeden.gif] Odoh malo da prosurfam da vidim kako se može podići, nisam do sada imala takvu situaciju. Andyyyyyy [sm=bravo.gif]nek je sretno da dragi Bog da da to brzo i sa što manje bola prođe i da uskoro svoga sinčeka zdravog držiš u naručju. Držim fige i mislim na tebe. [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|